Шлях з туману

Я пишу на тиждень. Перший коньяк, потім горілка, порт, все дрібно. Я впав глухий в трахеші, кинувся і пішов назад в магазин. Друзі прийшли до підтримки: хто говорить, хто тільки п'яний разом. Для того щоб познайомитися з дівчиною, щоб забути Ольги. Але в кожній кімнаті я зустрів, я бачив її обличчя. Я не вірю, що вона пішла. Після того, як квартира закрила, і я просто побила вулиці з пляшечкою за босом. Осіння погода - це непристойна річ, що пресує вологістю. Вранку вранці, в туману, змочену в дощі, я не мушу, де я мучився холодом. Скопіювати мене. Гопніки відкидаються один раз. З розбитим обличчям і болем в ребрах, мені довелося повернутися в квартиру. Після невеликого загоєння я вирішив покинути кудись. Квартира, місто - все було так знезаду, що хата в глибокому лісі здавалася висота снів.

Кошти після розрахунку від роботи ще гідні, я пішов на гіпермаркет і купив туди половину кошика дешевої кемпінгової їжі, в обсязі їстівної горілки. Я кладаю решту в банку. Я оплачується за квартиру заздалегідь, за три місяці заздалегідь. Тоді він вийшов і вибрав з шафи всі кращі теплі і якісні речі, обладнані рюкзаком, одягненими, закриваючи квартиру і сати в першому автобусі. Він поїхав в п'ятнадцять кілометрів від міста і вийшов, після чого збивається уздовж пагорбів на ще три кілометри. В останні я зустрів порожнистий з дубовим ровом і зійшов в нього.

Упродовж трьох годин я хвилював аксе і побачила, відвертала половину пляшки горілки і був жахливо втомлений, але побудував щось схоже на буфет. Потім він зламав дрібні гілки і кладуть спальний мішок на них. Міцність залишається - тільки тренувати дереву. Я згорнувся вогнем, заварив вермішель в солдатському горщику, згорнув залишки горілки і вийшов. Я кинувся від того, що я був дико. Пожежний вогонь не був навіть димом, і я відразу пам'ятав, що потрібно було організувати нідя (в ига вогонь, коли колода криється по вертикалі, обгорає рівномірно і повільно - триває всю ніч). Він зробив вогонь, їсти гарячим, покласти багато дрова, покласти бульбашки за гріхом і пішов бачити навколишню зону. Погода надана. До цього вона атакувала трохи снігу, після чого починалася та сніг перетворилася в райські камені - все навколо покривається льодом, обсипавши траву під ногами оббивається, там було туман. Я довго блукнув, поки не прийшов до краю, далеко від якого, п'ятдесят метрів, стояв могутній величезний дуб дерево. Я сидів, що я можу стати таким міцним духом.

Але біль не проходив і пам'ять не залишався. Забути горілкою. Всі мої дії були прокидати з дикого похмілля, зробити вогонь і розігріти, погорнути, тренувати дрова, зафіксувати м'язи, їсти щось і пити знову перед сном. Часи дня змішуються. Погода почала псуватися, вона була дощова, потім засніжена, холодний вітер удар. Я не пам'ятаю скільки днів я тут. Я помітив, що горілка була запущена, і це зробив мене на ньому ще більше. На деякий момент тіло вже виходило, і не було сил йти на дровах, я став стиглим, загорнув себе в спальному мішку, закінчив останню пляшку і відчув, як я був падати.

* * * * * * * * * * *

Я снився з Ольгою і купила в річці. Літо, зелень навколо, вода настільки тепла, і ми купуємо прямо поруч один, щиколотка і захоплюємо один одному, граємо як діти, дайвінг і шукаємо один одного під водою. В одній точці він вийшов, але вона не була там. Я знову подав, але я не знайшов її. Тоді я дивився на пляжі і побачив її там. Вона стояла в білому світлі ковпачки, дерева навколо висохли від листя і снігу кладуть на землю. Я знайшов себе плавання в отворі і оточений сірим холодним льодом. Тексти пісень, а це означає: Моє серце б'є більше, я відчував себе втратити свідомість.

* * * * * * * * * * *

Я відкрив свої очі. Перше, що я бачив був величезний вогонь. Він розбився з чубчиком, іскри перенесли в небо. Ведуться чоловіка. Зоря після сну ще не налаштовується. Чи був я змія? Тіло було розтихання і розбиття, голова розтріскування, рот був сухий як у степу. Моя думка була сповнена жаху теж: тривожність, що межує на паніці. Чоловік повільно виріс з колін і ручив мені курити тушку без казки слово. З стрункими руками я приймав її. Пахне, як чай з деякими травами. Я трохи занурився, мій рот отримав легше. У чоловіка вийшов з того, що трубка, яка дивилася більше, як маленький клуб, кладе щось в неї, запалить вугілля з вогню і перетягни глибоко. Тоді він подав мені. Я пішов з його прикладом. Він вийшов, щоб бути травою, міцним, але горло не зламався, очевидно, хороший сорт. Ми повторюємо обряд проходження труби сім разів. Після цього було набагато простіше: тремтіння в моєму тілі, я нарешті відчував тепло вогню, і мій голова також став спокійним і чітким. Я не знаю, скільки хвилин ми просто сідаємо в вогонь. Я спробував отримати до заводу дрова, але відразу відчував, що у мене немає сил, щоб це зробити.
«Знизу я кладаю себе дрова, вам не доведеться зараз, – слабкий. Його голос був грубим, трохи хряща, але вид. Я не міг бачити рот за його вуса і бороди, але він виглядав, як він був посміхатися, як він сказав.
- Ви повинні відпочивати. Я зроблю смачну їжу і трохи більше чаю. Проживання тепла. Я майже знайшов тебе холодним. Мене ім'я Я. Я місцевого мандрівника. Ну, ми будемо говорити пізніше, відпочивати.
Повернувся назад. Неба була чорною і зіркою. Він був тихий в лісі, тільки розтріскуючи про його вогонь, і Jha був похилий під ніс деякі перегнійні і, тепер і потім, збиваючи посуд. Дуже приємно. Він приніс мені каструлю, і він почав розігріти чай в тушку. Я хотів їсти страшно, shulum був смачним і дуже спекотним. Ми взяли повороти, відвертий чай і копчений.
- Як ви вийшли тут? Чому так багато горілки? Чи схожа на п'яти або бездомна людина? Знаходиться в охорону біля чоловіка, який якось піклується про вас. Не будь-яким засобом, але за смерть. Я вирішив не сховати нічого від мого нового друга.
- У мене не була подруга. Я відвертаю його важко. Тоді місто було дуже хворим, тому я пішов до лісу. І тоді я розумію, я думаю...
- Всі права. Я запитаю один раз і я не буду запитати знову: дівчина йде – що ви розумієте? Чи ви поламали, ходите в інший ... або ви переходите до цього берега? він закінчив питання з невеликою затримкою.
«Останньої» відповідав, і відразу пам'ятав останні мрії в дельірію. Він отримав хреп. Я помітив це, взяв свою руку і сказав:
- Калм вниз. Все буде добре зараз. Я покажу вам шлях. Правильний шлях життя.

* * * * * * * * * * *

- Ви повинні зміцнити настрій. І зрозуміти деякі закони світового порядку. Таким чином, знайти внутрішню ядру. Щоб створити для себе філософію, в якій буде здаватися будь-яка життєва ситуація. По суті, це.
Я навчив мене своєю філософією. Вранці ми приготували свій шведський стіл і вирушили до лісу «гіса». Довгий час ходив уздовж пагорбів, потім зробив їх шлях через загустки і нарешті прийшов до очищення, яка була оточена величезними поплярами, покритими віниками хміль. Жаха був своєрідним квадратним ютром, тільки одна сторона була відкрита для того, щоб дати вогонь увійти. Всередині ютр, підлога підкреслена решею. Біля костровця на роги вішують предмети побутової техніки: горщик, куга, ковша і все інше. Ми зробили вогонь, приготовану їжу, трохи відпочивали від дороги, копченої і пішли на прогулянку. Я хотів ввести мене в ліс і навколишнє середовище. За його словами, прогулянка дуже корисно. Ми прогулялися і мали бесіду. Я говорю більше і більше про Я, і я був замочений.
Прийміть світ, як це, і це красиво, подивіться! Позбутися від почуття володіння, бажання володіти. Зараз люди просто обробляється майном. Вони хочуть, щоб все було, і ніхто інший. Вони створюють ідоли. Вони не мають щастя. Тому що всі хочуть щось, вони чекають, вони не є – вони стають. Дитина, наприклад, не очікує нічого і щаслива з чимось новим.
Я згадав себе, як дитина - вона дуже мало бути щасливою.

* * * * * * * * * * *

Ми прогулялися, як це кожен день, розмовляли, як це весь час, і я взяв ноти на голову:
Прийміть світ, як це, не чекайте дива
Якщо ви любите кого-небудь або щось, то любов неспроможний, не вимогливий до повернення.
Якщо щось йде неправильно, ви завжди можете вибрати інший шлях, оскільки є нескінченна кількість них.
Не звертайте увагу на негативні відчуття суспільства, відкинувши телевізор
Залишайтеся байдужими до почуттів майна, ревнощів, самопліддя, самозакопокування
Дізнайтеся, щоб насолоджуватися простими речами
Більше читання, тільки хороші книги.
Знайти бізнес, який підійде вам, знайти багато захоплень
...
Щодня поповнили предмети. Джей говорить про все простими словами, і я думав, що я знаю його до.

Я став фізично міцним. П'ятнадцять кілометрів на добу, плавання в отворі. Ми часто пішли риболовля.

* * * * * * * * * * *

Одного разу я ходив на пагорбах самотньої і здивився до дуже дуба дерево, я захоплюся. Він став ще потужним і міцним, тільки зараз не був туман, і він був освітлений яскравою зимою сонцем. Я пішов поруч з ним і відчував свою силу і з ним. Моя любов - це міцна. Що я шукав, щоб гав з моїм колишнім будинком, то я зрозумів, що нічого не було. Останній пішов. На пагорбах з'явилася нова людина.

* * * * * * * * * * *

Ми сказали добре, щоб Jah дуже серце. Він дав мені свою трубу, сумку трави і амулету навколо шиї у вигляді сонця.
- Я не маю нічого, щоб дати вам, Джей. Я можу сказати, що я вдячний вам за все, і що ви можете розглянути мене учні і сина.
«Я не потребує кращого подарунка, ніж слухання таких слів», - сказав він. Що ви будете робити зараз, що ви в місті?
- Я викидаю всі ящі з квартири. Я купую багато книг. Я зателефоную батькам і друзям, щоб запатологізувати. Як для бізнесу, який я хотів би зробити: мій батько завжди був любити фотографії, я спробую. Учитель і є бажання студента - потім все вийде. Як ви і я. Я люблю природу знову з вами. Хочу поділитися з людьми. Я збираюся подорожувати по країні, кіно пейзажі, люди, історії, як це, про вас і мене.
«Чи не забудьте приїхати і візьміть картину того ж дерева дуба!» - сказав Я, посміхнувшись і взяв участь.

Замість повідомлення

... Насолода в бездоріжних загартках,
У горі є радість.
Мелодія знаходиться в серфінгу хвиль відвару,
І голоси у степовій тиші.
Я люблю людей, природа ближче до мене.
І що я був і що я збираюся зробити,
Я забуваю з нею самостійно.
У своїй душі весь світ величезний почуття,
Я не можу висловити, ні приховати це почуття.

Байрон, "Кідний Harold"

Що дерево дуба.

Джерело: http://