Хто живе в Росії?

25 зображень.
Як я повідомляв вчора, турбували людей, які працювали над цікавим об'єктом біля Красної Поляни в Сочі, декоруючи інтер'єри там, відправили мені серію фото вчора. Отримувачи розповіли, що це було «Дача Медведєва» і поспішали: робота повинна бути завершена Олімпіадою. Звичайно, малоймовірно, що Дмитро Анатолійович записав будівлю на себе, для цього він має, наприклад, Подарунковий фонд, який є офіційним власником «Давестерської дачі» в Плиосі, а також великий земельний ділянка зрізу від резерву «Великий Утріш». Я навіть не вірю, що це на папері як свого роду «Газпром-приймальний будинок» або «спортивно-оздоровчий комплекс Сбербанку», але це навряд чи. На будівельному майданчику видно не тільки Дмитро Анатолійович, а й Світлана Володимирівна.

Починайте наш невеликий тур.

Вхід до майна (не знаю, якщо це є основною). На лівому – будинок безпеки з гаражем, на правому – хліпада. З іншого боку паркану є чимось режимом, побудований «Газпромом».

І тут є фактичний барний будинок на горщику:

Це передпокій, щоб говорити. У мене є два каміни. Ліфт можна взяти на другий поверх, де спальні є. На третій, я не знаю.

Додано до [mergetime]1390031931[/mergetime]
...

Під час перебування на першому поверсі:

...

Це офіс майстра. На стінах фото: Путін і Медведєв.

Не зрозуміло. Можливо, духовка є однією з російських, що символізує кліпи.

р.

Тут на першому поверсі знаходиться скромний басейн:

А також сауна, турецька хамма і невелика гімнастика.

...

...

Добре пити коло холодного пива після лазні або басейну:

747900 Р

Джерело: