Як я бачив будинок на 400,000

Проживаю в оренду квартиру на 12 років. Він був молодий, гарячий, в любові, вітер. Він провів свої чесні гроші на жінок, парапланування та подорожування світу. Але коли я був 30 років, я зустрів хорошу дівчину. Я починав сім'ю з нею, мій син народив. І раптом зняли нас з орендованої квартири, в якій я вже забрав і зумів зробити косметичні ремонти протягом цього часу тричі. В цілому необхідно вирішити питання житла. Кошти скупчилися близько 200 тис. рублів. Я не хочу йти в іпотеку ... Що ми робимо? Купити старовинне дешеве житло не хочеться, а в новобудові якість житла ми просто «знімаємо» (знімаємо зараз в новому будинку)

Так ми вирішили піти на жорсткий шлях. Будівництво будинку. Але, дивовижна річ, вам потрібно ще більше грошей, щоб побудувати будинок, ніж квартира! Так само? Не всі.
Я прочитав інтелектуальні форуми та інші люди, з аналогічними обставинами. І я маю дещо несподіваний план, який я поділився з дружиною.

Ми вирішили купити земельну ділянку і будувати на ньому в куточку будинку постійного проживання в 40 кв.м. А потім, наскільки це можливо, на регулярному місці, щоб зробити вже дачну конструкцію, одночасно освоювати сайт.

Повідомляємо Вам трохи про технології будівництва, проект та вартість. Бюджетний будинок може бути побудований тільки каркасом. Він буде теплою (володіє сибіром), вона може бути побудована окремо, вона побудована швидко і нічого не змивається в конструкції. Проект був знайдений на будівельному форумі і придбаний від дизайнера за 7000 рублів заздалегідь. Проект являє собою інструкцію з монтажу всіх елементів з розмірами.

У будинку є одна велика вітальня-кухня в 18.5 кв.м., ванна кімната в 3 кв.м, кімната 5.6 кв.м під сходи і мансарда в 13 кв.м. І 16 квадрометра тераса. Перегляд діаграм і рендерів

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! З'явився доходів, родичі допомогли, в цілому, ми зібрали рівно 700 тис. рублів за землю. Ділянка 10 соток з електрикою, водою, газом, виливається дорогами в розвинутому котеджному селищі 15 хвилин від центру міста (Барнаул, до речі, привезених до земляків). Ось де ми виїхали з грошей.

Не проблема, перейдіть до улюбленого Sberbank і заберіть кредит 400 тис. за п'ять років. Вам необхідно сплатити 11,000 на місяць. Покинути його! Ну, давайте будувати! Я побуджу на власній, немає досвіду будівництва, всього два руки і голову (леги також не відключені).

Я не знаю, як довго це буде, я не втомився, ви можете розбити його, я не відхилений. Тексти пісень, а це означає: Якщо я зробив, я буду писати.

Увага, не репост, мій будівельний сайт, тут є відділення на будівельному форумі www.forumhouse.ru/threads/208754/, тут я просто вирішив поділитися з YaPovtsy, можливо, це допоможе хтось змінити своє життя для кращого!

свінгери

Вітальня-кухня

Кухонна зона теж.

Ми їдемо тут!

І ось спальня (в реальності буде одне ліжко, це рендери Фінляндії)

Проект призначав обсяги для пілма, матеріалів і ізоляції, тому було легко оцінити вартість.

Гвинтовий фундамент - 53,000
2 000 р.
Листи OSB - 36,000
Ізоляція - 55,000
Покрівля - 30 000
Вікна, двері - 33000 (вартість, ми встановимо самі)
Фасад, імітація деревини - 35000
Опалення, котел - 30,000
Оздоблення, приблизно 50 000
Плівки - 10000
Метези, трифлі - 6000

Це приблизна вартість матеріалів.

Так це було: поле, бур'яни, кілочки

Принесіть гвинтові пальці ...

Закручуємо. Пила 3,5 м, над землею 0,6 м. Малий - під невантажувальними елементами

Ми приносимо пімат, інструменти, робимо простий робочий стіл... Немає valet або barn ... на поле bare.

Поставте розмір відповідно до інструкцій. Дошка 200х50 шестиметр досить перетягується в одну з паль на робочу лавку під кінець.

Ми покриваємо дошки біобезпеки. Хоча для моєї висоти фундаменту не потрібно.

Ми збираємо смарагу з трьох дощок на проекті. Ух, добре, це нічого складного, поки що спина болить, всі м'язи, ходячи як робот Ведер після будівництва. Втратити кілограм зимового жиру в день

Фіксований, гвинтовий, зібраний в одну систему

Ми збираємо підлогові підлоги. Заземлені геотекстилі, пізніше вони принесуть пісок, засипають під будинок так, щоб трава не виростала і не заважає...

Прибув контейнер, отримав майже безкоштовно, добре мати багато чудових друзів. Є місце для розміщення будівельних матеріалів і інструментів

На першому поверсі стелі практично готовий. Ну, як знову нічого страшного, м'язи більше не боляче, кинули 3 кг, йдуть життєрадісно. Хто не вірю, що я вже починає думати.

Паралельно збираємо каркаси стін на землі.

Стіна, відповідно, чотири штуки (і п'ятий всередині розділу). Стіна товщиною 150 мм.

618239

Збираємо рідні і друзі, кладемо стіни в їх місці.

Зрозуміло, навіть все вийшло разом з точністю сантиметра! (у будівництві похибка вимірюється сантиметрами)

Найбільш уважний Яповці вже помітили, що в кадрі є заморський інструмент - ніготьовик. Нашенський є пневматичним молотком. Це дуже важливо для будівництва! Дозволяє швидко і ефективно закупорювати нігті.

Каркас стібається плитою 9 мм з внутрішньої сторони. Приймає близько 100 цвяхів. Найлер Я цвяхав лист в 2 хвилини

2828

Хтось сказав: idiot, ви повинні бути забиті OSB поза !!! і всередині гіпсокартона!
Але вони будуть трохи неправильними. У мене є норвезька рама, OSB дає жорсткість до структури і збивається зсередини, є пароізолятор, і зовні нічого не заважає вентиляцію до ізоляції ... добре, про що пізніше ...

Підлога підлогових підлогових покриттів на фото, квадроциклах та другому поверхах Але в моєму житті я їзда по стельах дуже довго... ймовірно, тиждень... Це одна справа для роботи біля землі і зовсім інша на висоті. Один крутий крок і ви зламаний вниз і ви дратуєте. І ніхто не навколо (іноді Узбек)

Ну і з гранатом навпіл, зробивши стелі!

Проект є чуйним, на всіх необхідних поверхнях є гілочки, так що дизайн не подрібнюється нафіком під сніговим навантаженням і в цілому.

Джерело: