Як я воював Rosтелеком. й

Для початку я живу в сільській місцевості, в лісі. У нас є один провайдер, єдиний, що я не буду обмінюватися для всіх, тому що я просто не можу, немає альтернативи!
Тарифи, теж, кіт кричав, я вибрав себе з максимальною швидкістю, тому що для роботи очей. «Це все, що наше обладнання здатне, - сказав мені експерти.
Згідно з договором, швидкість, яку я повинен надати до 8 мегабітів, але проблема полягає в тому, що портовий ліміт становить 6 мегабітів, в місцевому офісі зв'язку він був встановлений, і наполегливо доведено, що він повинен бути і постійно сповіщати мене з нечіткою в контракті (показав специфічний фахівець, ті відділення локального комунікаційного офісу), очевидно, не розуміючи, що це говорить, контракт має таке слово, що я, абонент, зобов'язаний забезпечити доступ до Інтернету, на швидкості до 8 мегабітів, тобто швидкість, як це не потрібно збити 8 мегабітів 7 днів на тиждень 24 години експерт і переконаний. Але! Хоча принаймні вбити мене, я не можу зрозуміти, як швидкість мого Інтернету може йти до 8 мегабітів принаймні один другий пара разів на тиждень, якщо на порті є обмеження 6 мегабітів.

Наша ієрархія полягає в тому, що головний офіс знаходиться в столиці, Територія Алтай, місто Барнаул і місцевий офіс зв'язку, в моєму лісі, де працюють ведмедики.
З головним офісом особливих проблем не виникло, технічна підтримка цілодобово, навіть на 3 ранку, допоможе, але як тільки ранок настає, «подарує» від локального офісу зв'язку, що викрали з ден і приходять до роботи, і сама SMAK починається, перерви, «швидкість» повністю зникне, і так далі, як катаклізми ... І проблема полягає в тому, що існує багато користувачів ADSL в дуже поганій лінії, і якщо ви враховуєте погану лінію спілкування, то за допомогою Інтернету стає катування для всіх на цій лінії. І так як «брюки», насправді, не дають сорому про людські проблеми, вони вийшли з цієї ситуації дуже просто, обмежена швидкість в порту, з'єднання нормалізували, але дуже уповільнили швидкість, дуже незручно ремонтувати або змінити щось з лапами «Беар», а клубний вузол не має ніяких мозків, вони не здатні!

Я воював з ними дуже довго, майже рік, званий, писав скарги, прийшли і особисто зварилися, і з босом, і з технічними фахівцями, в цілому, всі їх ведмедя den, точка була ZERO! Майже кожен вечір, який я називався в технічному забезпеченні столиці, там я видали обмеження на порт, а наступного ранку наші фахівці знову поставили його.
Він навіть потрапив до того, що після наступного виклику місцевих фахівців, вони перевірили лінію, вони скручували щось там, витягали, збивали, назвав мене місцевим головним ведмедем ... технічний фахівець, подрібнив мене від голови до пальця, зрізав мене в контракті на надання послуг, погрожував взяти порт на «10 мегабітів, так що навіть посилання не спали», це його слова, після чого я повністю і незворотно не робив, але я написав скарги на конкретну людину, його бос, в усіх інстанціях, і в цьому моменті, і це теж було виправлено місцевим відділом, і я їх вирішити,

Ось відповідь від Rospotrebnadzor, шматок паперу, що вирішило все!

Так, якщо хтось має такі проблеми, стежте за моїм шляхом відразу, і не відходив нерви, виходить, що є справедливість в нашій країні, і хоча б хтось працює на користь громадянина! УРА товари!)

Джерело: