Турецький Stalker

Минулого літа я побував в Туреччині вперше. Негайно розповісти про деталі відпочинку себе, так як я не думаю, що ви дізнаєтеся все нове, все банально.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. А один день, мій друг і я не можу стояти його і вирішив дізнатися, що було там.
На території вакантного готелю, і абсолютно незахищений, адже без безпеки не помітили, і, можливо, вона нас.

Ось 12 фото.

Площа готелю величезна (збудована в наші та сусіди з іншого боку)

Басейн все ще живий, але я не рекомендую дайвінг.

Будівля головного будинку, двері закриваються по всіх сторонах, але через скло можна побачити внутрішню ситуацію в дуже гарному стані (хостільні тренажери, дивани, меблі і т.д.).
Погляд поза не вимагає часу.

4. У

5. Умань

Ще один басейн, який не варто купатися.

Так як немає технічного обслуговування, є посухи.

Херсон

Помилки і пальмові дерева атакують всілякі паразити.

9. Навігація

р.

Так звані «бунгало» також закриваються, але в деяких місцях помітно помітні рейди туристів з сусідніх готелів – фіксуються замки на дверцятах.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Моя подяка мені взяти пару як сувенір, але не робив, особливо, так як вони просто білі, і не було ніякої параферналії готелю.
Так, в теорії можна приїхати і жити там безкоштовно, тільки немає світла і немає води. Можна їсти в сусідніх готелях, щоб система браслета не була всюди.
На фото деякі будинки. кімната в барі біля басейну, трохи хрусткий.

У їдальнях (вони не закриваються, або вже зламати) на таблицях є море посуду і техніки, тобто в принципі все готове до запуску готелю і прийому гостей.
За словами аніматора, готель був закритий через борги і відтік клієнтів. Ви можете знайти в інтернеті сердитися скарги наших туристів про послугу цього готелю до закриття.
Останні фотографії. Одне дивне дерево з гострими шипами на стовбурі

, доб. 5

і місцевий бодай.
Це його.
Назва готелю Attaleia Shine Luxury Hotel / Attaleia Holiday Village, Belek, я шукав там 2 в одному підключенні.

Джерело: