Шліфування з блискітками

Де починається ремонт чоловіка? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що надихнула з коханої в теплі реберця про те, як вона бачить вашу затишну гніздо. Ви лежите, подивіться на стелю, а касовий реєстр в мозку збивається чеки: шпалери, паркет, красива плитка, добре, затирати ... з блискавками. Ви знаєте, я бачив такий будинок на Машка, добре, один на Сидорову весілля, коли кинув букет ... Надмірна пригнічення, мозок терористичний, очі бояться, і руки, як ми знаємо ...
Опція «роблений ремонт, майже розлучення» не підходить нам, тому економить нерви і сімейний бюджет. Таким чином, я пропоную всім відомому Порталу рукоділлям і тільки новачкам рукоділлям бути більше і ударних. Якщо у вас є один.
5 зображень, текст.

Якщо кохана людина хоче бути красивим і незвичайним, пропонуємо її фантазувати себе, або краще, але не розуміти особисто. Тоді, наступного разу вона подуматиме двічі про те, що вона повинна бути «попередньою» і стане більш розумінням Ваших можливостей в контексті її бажань. В цілому, в процесі зовнішнього вигляду плитки в коридорі і кухні я зрозумів, що потрібно затирати «плаками». Веб-сайт сказав мені, що є. І так само, як сильно озвучив мітку цін. На цьому ентузіазму помітно вичерпається: найдешевший добавка для розтирання суміші (що для цементу, що для епоксидів) виходить більше 1500 тис. ré. Предмет дубінг-головоломки мені протягом декількох днів, проте, варіанти, знайдені на форумах: «Споль, що прийде до руки» і «Факс це?» дещо не влаштував мене.
В результаті на виробництво паєток / ріжучих методів останнього / SNIPAM та іншої непотрібної інформації було вбирається багато інформації. Плитка світла і, як я не хотів би взяти світлу решітку, тіло відхиляло ідею миття підлоги зубною щіткою - набуте контрастне затирання кольору «венге». Блискучий, або досить ультра-маленький блиск був придбаний в магазині для творчості (це часто використовується для модних хобі тепер - милобудування і тиснення) на 134 рублів за 20 мл, які більш ніж достатньо для 15 квадратів.
Фотична дія відмовилась передавати. Тексти пісень, а це означає: Але ви приймаєте своє слово для нього, що красиво?

Вимірюється з шиттям тиму, замісена в кількості 1 кв.м. плитки. З затиранням, все так само звичайно: вода, помішуючи, занурюючи все, висушіть, а потім вологе прибирання.

В результаті витрат: ціна паєток разом з шліфуючою сумішшю - на трохи 300 променів, торнетний трафік, червоні коліна, коти незадоволені безправністю.
Результат заходу: блискавка приємно, коли миття підлог не промивають, кішки не бачили.
Витрата: сумнівний Але дівчина "Я хочу", збочений в рамках спільного почуття, задоволена.

Фото не показана повністю, досить для проформи - загальний вигляд.
Всі «відновлені сім'ї» в бобері і шпатулі, і попередня любов один одному!

Джерело: