Придбання та ремонт робітника за $1000

Ключ до успіху в цьому випадку полягає в тому, щоб купити стару машину, яка працює в стилі «досягий дід». Ярослав, новий власник Hyundai Pony, у вересні минулого року просто став цей варіант. Завдяки переважно літньій експлуатації багато елементів кузова все ще знаходяться в «нативній» фарбі, автомобіль повністю знаходиться на ходу. Педалі легко пресовані, простий одно- і-гальф-літровий карбюраторний двигун витягує практично від поворотів свічки, передача перемикача чітко. Колеса керма, колеса теж, електроніка не менше.

23 фотографії та текст

«Я купив цей Hyundai Pony як перший автомобіль для дружини і як заміну для себе», - говорить власник автомобіля Ярослав. Для двох літрів потрібен бензиновий двигун, ручна передача та дешеві запчастини. Дружина навчає їздити, тому не хочу купити дорогий автомобіль, це життєрадісна подряпина свіжого автомобіля. Я приводжу дизель SUV себе, але взимку виникають проблеми з початком. Але бензиновий автомобіль завжди застрахований в разі несподіваної ситуації. Вибираючи вагони за ціною до трьох тисяч доларів, подивилися на кілька варіантів - всі вони скріпилися від шпаклівки. Я нарешті знайшов дуже цікавий зразок. Ви будете сміятися, але є навіть сервісна книга. З недоліків, які були виявлені під час першої курсової перевірки, іржі зліва під ногами водія. Деякі дверні замки не працювали, двигун підрізається «холодним», десь піднятий лак. Тіло старих корейських автомобілів, як ви знаєте, гниття миттєво, але порогами і арки цієї поні були, в цілому, більш-менш "живий", хоча дно не дуже. Автомобіль почав і поїхав. Власник запитав за $1,500, але коли я витягував шматок іржі шипу знизу, ціна сантехніка до $1,000. Ось як я купив його, поїхавши в гараж і два місяці ввечері після того, як робота сама ліквідувала всі недоліки.

Hyundai Pony, також відомий як Hyundai Excel, є рідкісним птахом в нашому регіоні. Модель - перший незалежний розвиток Hyundai - до цього компанія займалася збіркою автомобілів Ford. У 1974 р. у співпраці з Mitsubishi Motors. У 1985 році з'явилася друга генерація автомобіля, яка була копія Mitsubishi Coll / Lancer. У 1994 році замінив поні поні.

03 мар

Приймаючись збереженими документами, автомобіль був придбаний в Білорусі в 1994 році! Дата виробництва 1993 р. Давайте подивимося, як після 20 років роботи кузов цього автомобіля відчувається в наших широтах.

Пробіг автомобіля становить 260 тис. км. Я думаю, що це дійсно так, я бачив позначки в сервісній книзі, говорить власник. Взимку автомобіль стояв, волога накопичується під матами, в результаті в нижній частині утворюються натуральні отвори. Все від мотора щита до сидіння задньої частини потрібно перезніматися. Візьміть старі витяжки, двері, закріпити їх профілі і зварити. Потім він пофарбував все знизу, покривають його антикорозійними матеріалами і шумоізоляцією. Більшість з усіх мені довелося постраждати з травленням дна, а порогами і арки, до мого сюрпризу, виявилося більш-менш «живим».

05 мар

561368

06 мар

Завантажувальний поверх схожий на новий автомобіль - не підказка на іржі! Дно тулуба не вражається корозією. У порогах знаходиться невеликий отвір, але в цілому все погано для 20-річного корейського автомобіля.

08 мар

р.

«Стаки» незаймана в цілому, але витяжна застібка обертається і варена попередніми власниками. Зварювання на тонких металевих лопах, як свідчить характерні сліди. Ярослав мав зміцнити конструкцію болтами.

Коррозія поступово почала брати на зовнішні елементи. Особливо помітний в кутах передньої правої дверима.

11.

«Зовні автомобіль здається акуратним, але знизу він абсолютно гнав, – каже Ярослав. Все інше не так погано. Електрики мінімальні, двигун і підвіска є найпростішими, з ремонтом не виникають питання. Частини підходять для Mitsubishi, але корейські в три рази дешевше. Не вдарив авто. Але насправді удар з фронту був міцним: нижня частина приладової панелі в салоні була зміщена, мотоблок - двигун і коробка тепер з невеликим спотворенням. Цей трохи перевертав напіввіски і чіпляючи до стабілізаторів стійки. Зварювальним апаратом знову буде.

р.

13 хв

Двигун після 260.000 км добре почуває себе, не курить, динаміка прискорення. Але є невеликі нюанси з ним: між ГПК і циліндровим блоком, двигун працює трохи нерівномірно.

«Це залишається змінити свічки, дроти, ременя і прокладку GBC», пояснює власника. Зверніть увагу на простір витяжки: вакуумний гальмівний прискорювач праворуч, двигун зліва - хоча виникають питання з доступом, але незвичайні. Двигун, по дорозі, є одним з таких, як Mitsubishi Solt. Карбюратор ще не розібрався, наповнений очищувачем - все добре працює. Питна плита просто чудова, після заміни термостату вона стала теплою як в бані. Взагалі корейські корейці технічно надійні, все ремонтують дуже дешево і «вагами» надовго.

15.00 р.

1 990 Р

Інтер'єр автомобіля сьогодні виглядає як нові. Але попередній власник не має нічого спільного з ним - довелося потіти над тим, щоб зробити інтер'єр.

«Я купив, шукав запасних частин» Ярослав продовжує свою історію. Все здається недорого, але я вирішив купити різні потреби навіть дешевше. Знайдена людина, яка продала машину, як це за $ 300 за частини. Коли клієнт прийшов до нього, я також поїхав, ми обмінялися телефони з новим власником. Він не потребує всієї машини, крім того, якщо я не пам'ятаю правильно, блок управління. Якщо мені потрібно щось, я буду приїхати до нього, візьміть деталі. Так змінили нижню частину «пристроїв», дроблене місце водія (доки пасажир - вони "мірор"), дверні замки, ручки, дзеркала, а потім на дрібниці. З пластиковими частинами кабіни довелося настоювати - все було розбито, зламаний, накручений на дріт і в деяких місцях затоплюється "епоксидним".

17.00 р.

Задні пасажири в цьому автомобілі будуть просторі, в плюсах ми візьмемо тулуб гідного розміру. Але високі люди малоймовірно бути комфортним за кермом: рульовий стовпчик не регульований, розташований практично на ногах, стеля низька.

19.00 р.

Автомобіль є найпростішим: гідравлічний підсилювач, кондиціонер, електричні вікна не є, ABS також не мріє. Однак кермо легко обертається і без живлення.

Габаритний зображення

Багато хто вже забули про «вимірний насос», але в цьому автомобілі це. Ярослав повинен дати дружині лекції про співвідношення повітря і бензину в різних режимах двигуна.

755240

Для цілей запобігання замінено на рульові поради. Передні колодки почали іржі і лущення - вони також замінені. Також потрібні нові гальмові та паливні труби, приводи центральних замків, трамвайні кришки, бігун, термостат, скляний шайбинний бак (встановлюються з "гілочки"), акумулятора, ковпачок, задні гальмівний циліндр. Заміщені важелі передньої підвіски, знайдені за допомогою «живих» Silent блоків. Милосердя і "handman" дивно, були відмінно дрібними.

«У акумуляторі після покупки раптово «поганий»: один ранок автомобіль не відкрив замки, навіть лампочки не спали», – згадує Ярослав. - У шинах повністю зварювалося - це було соромно навіть носити їх на сміття. У мене був Matador 165/80 R13 в моєму гаражі довгий час, і я поставив їх там. Вони роблять машину м'якше. Інспекція вперше відбулася! Витрата палива повністю задоволена - навіть з "замкненим" запалюванням виходить на 8 літрів за "полювання" вздовж доріжки. Якщо він належним чином піддається, повністю обслуговує двигун, слід пройти 6.5-7 літрів на дачному циклі.

Разом з власником ми розраховуємо вартість відновлення. Для нових частин потрібно сплатити тільки 175 доларів, включаючи акумулятор на 650.000 рублів. Використовуються частини, придбані на об'ємі $100. Разом: $ 1000 за автомобіль і $275 за частини. Вимкнено, що за $1275 ви можете придбати автомобіль, який приведе до певного часу. Але ми не враховуємо час Ярослава на відновлення автомобіля. А час, як ви знаєте, це гроші.

На ремонті була компенсована невелика вартість автомобіля. Ви можете придбати автомобіль на три тисячі в одному стані, а потім хороший варіант перевернувся. Тому покупка з дружиною повністю задоволена - за копійки вдалося вирішити питання транспорту. Якщо тіло виживає цього року, можливо, ми можемо пофарбувати поні, зберегти його. Про цей автомобіль

Відновлення Hyundai Pony 1993
Рульові поради, 2 шт. 100.000 рублів.
Передні колодки, набір 100.000 рублів.
Гальмові труби, 2 шт. 50.000 рублів.
Приводи центральних замків, 4 шт. 190.000 рублів.
Фільтр масляний 20 000 рублів.
Моторне масло, 4 л 170.000 рублів.
Фільтр повітряний 50.000 рублів.
Чохол для сміття 50.000 рублів.
Килим Лущув 10000 рублів.
Термостат 50.000 рублів.
Труби паливні, 2 шт. 60.000 рублів.
Бак скляної шайби з двигуном 60.000 рублів.
Акумулятор 650.000 рублів.
Гальмовий циліндр 125.000 рублів.
Інші використовуються запчастини 960.000 рублів.
Всього 2.645.000 рублів.

Розведіть ці суми на 9600 і отримайте їх у доларах.

Головна

Джерело: