Про нас

Багато хто замовляє речі з зарубіжних інтернет-магазинів (ebay, amazon і т.д.), ймовірно, чули про те, що для товарів, вартість яких перевищує 1000 євро, необхідно оформити декларацію і т.д. Що потрібно зробити декларацію для товарів, імпортованих кур'єрськими послугами, такими як FexEx, UPS, DHL та інші:
1) Ваш паспорт;
2) Заповнена анкета нашої митниці;
(3) Інтернет-магазин Invoice (до головної частини ебать, від 20.01.2014);
(4) Заява рахунку, з якого було сплачено купівлю (затвердження рахунку з картки Вашого банку);
(5) Заповнена анкета самої кур’єрської служби.

Ситуація така: У вівторок він замовив 120 доларів на доставку від Amazon.com. Чому ви замовляєте? Звичайно, це дешевше. Вартість 4 тис. рублів, в тому числі доставка, в Москві буде коштувати не менше 6.

Продовження під kata ...

Я думаю, що я чекаю 5 днів, UPS зазвичай доставляє швидко.

Ми прибули до Москви сьогодні. І її статус вугор:
Додаткова імпортна документація необхідна для оформлення, що означає: Для митного оформлення необхідно додатково імпортувати документи.

Я думаю, що бульфіт. Зателефонуйте UPS. Я даю цю інформацію. Стаття 355 Митного кодексу РФ була поправдана, і в найкоротші терміни. І з понеділка всі відправлення, які надходять через кур'єрські послуги, це стосується тільки фізичних осіб! Я думаю, що це ебать добре! Я закликав Vnukovo Митниця. Людина підбирає телефон, я поясню ситуацію до нього, кажуть, що сьогодні посилка росла в Москву, але нам потрібні деякі документи.
Він каже, що з понеділка, тобто від 20.01.2014, всі товари, спрямовані на фізичні особи, затримуються до тих пір, поки ви не завадите зібрати весь пакет документів самостійно, включаючи банківську заяву, що Amazon має DONE MONEY від ваших карток, заповнені анкети, і ваші ас у аеропорту та митниці VNUKOVO (у моєму випадку), і вони працюють від 10 ранку до 17 вечора тільки на будні дні, ваша посилка не буде випущена. Я не можу дістатися до аеропорту, оскільки я працюю з 9 до 18, як багато інших. Або скористатися послугами брокера, послуги якого оцінюються на 10% вартості вантажу, але не менше 800 рублів.
Ми можемо замовити зарядку, шнур та інші дрібниці, які я часто замовляє. Ідею вперше запрошують. Звертаємо вашу увагу на те, що в найближчому майбутньому (1-2 місяці) буде застосовуватися до посту Росії.
У п'ятницю всі кур'єрські послуги були зібрані в ФКС, в суботу відбулася надзвичайна зустріч співробітників ФКС, кожен був покликаний працювати в вихідні, щоб повідомити, що зараз ми зупиняємось все. З понеділка по п'ятницю! У найближчому майбутньому всі кур'єрські послуги припинять свою роботу в Росії щодо фізичних осіб, адже це надзвичайно некомфортно для людей. І якщо хтось погоджується з такими умовами, то вони залишаються без вибору.
Він сказав, що це буде більш весело пізніше... Зареєструватися

Джерело: