Друге життя Д. Ватсона

Я прикріплюся до речей. Я відчуваю себе шкода, щоб викинути щось, що все ще працює і може бути корисним.
У віддалених дев’ятих ми мали музичний центр. не гострий - вони потім коштують погані абсолютно гроші, і китайський простий. Тим не менш, там все ще були досить розумні пристрої, з хорошою якістю запису і відтворення, добре і природно звукозапису. до таких пристроїв та належать до нашого Ватсона.

Але час запасів немає...

на останню позначку ДР у браті раптом виявилося, що спочатку всі перемикачі селектора каналу, а також об'ємні потенціометри і еквалайзери дикого шуму. по-друге - стрічковий рекордер грає приблизно на двічі швидкості, і це не несправність високошвидкісного перемикача - коли він натискається, швидкість збільшує ще більше;

Стара людина повинна розбиратися і змащувати все особливим мастилом для вентиометрів - kontakt pr

після змащування і віджимання лизати всі контрольи зникають іржі, однак, в той же час частково змивають мастила від гонтентиометрів, а їх курс став не таким приємним.

далі - поворот стрічкового рекордера. в інструкції була схема (океї!), з якої виявилося, що схема регулювання виглядає так само в самому двигуні, але потенціометр для регулювання швидкості - зовнішньої. експериментально виявилося, що для зменшення швидкості її стійкість потрібно зменшити, що означає все просто. Я тьмяну і лідачу вставив ще одну (право в роз'єм, дроти з яких йдуть в двигун), і придумав блискучу систему для регулювання швидкості ЛПМ. ; знайшов стрічку аерозмів отримати зчеплення на YouTube, і запустив ту ж саму пісню в той же час - я почав на магнітометрі майже половина хвилини.

Для цього я попередньо опустив модуль MP3-плеєр на DX. Гравець я вибрав довго, болючий, і в кінці вибрав не те, що вам потрібно. Ця модель не має радіо - як я хотів, але як вона вийшла, вона не має лінійного виходу - тільки підсилювач 3,5 Вт на каналі. Я спочатку планував підключити його до лінійного входу стрічки, а сам вхід здійснювати через гравця. але, на жаль, немає опцій з входом і без ресивера, але мені довелося взяти один в гравця без введення - модуль без введення, і я пам'ятаю номер 24, але я не хотів його спочатку, але я не мав магніту в ньому, але я не мав його спочатку, але я був готовий для нього. 24х02 Я не мав, тільки 24s16. і вони не зміняться, звертаючись до іншого, можливо, потім купити і ущільнювати те, що вам потрібно.

Ми приймаємо модуль і відразу знімаємо з неї глухий кут - це обов'язково не потрібно.

Знімаємо маску на боронах і паяльці горіхи - наприклад, м2,5 або м3. Шурупи М3 з секретною голкою мають велику шапку, а м2 У мене були лише короткі - взяли м2,5. пайки - ми наносимо до тіла, закінчуємо, якщо потрібно отвір, контури і свердлити отвори під коги і zenkui так, щоб капелюхи не злипалися.

Паралельно-офортний ручник для установки стабілізатора 78l05 і пари конденсаторів. пропалюється цей випадок на місці, вздовж способу, що пропалюється роз'ємами для підключення динаміків і роз'єму живлення. добре, в той же час ми знаходимо опис на чіпі підсилювача, щоб визначити, де взяти лінійний вихід. Знайти чарівне місце - паяльна 3-контактна шпилька і застібка з китайськими насадками. Тепер у нас є все красиво, на роз'ємах.

...

...

...

р.

далі без фото, бо я не був раніше, а інші ще не допоможуть - дошки і схеми магнітного рекордера все ще досить індивідуальні. добре, як потіти в роз'єм лінійного введення - я думаю, що це ясно і без пояснення. У мене був резистентний дивіденд при в'їзді - я проданий після нього. далі шукати плюс потужність. Я знайшов такий плюс, який зникне при включенні стрічки, і входить в інші режими. на в'їзді лінії, на жаль, встановлюється вимикач з тільки двома групами контактів - так що потужність тільки при переході лінійного вводу не працює.

Добре проводиться головна частина роботи. Ми перевіряємо - все граємо, і це досить добре.

Візьміть FrontDesigner 3.0 з abacom, також відомий своїм програмним забезпеченням splan і sprint макет, і намалювати панель - на місці. Якщо в бібліотеках немає символів - це не проблема, програмне забезпечення дозволяє імпортувати фотографії. googlem в стилі usb +logo, вводити в будь-який редактор, зробити менші кольори і інвертувати, якщо це необхідно - і імпорт переднього дизайнера.

По-перше, ми друкуємо на звичайному папері, і ми перевіряємо на збіг з реальністю, і при необхідності налаштуємо. коли все нормально - ми друкуємо на лазерному принтері на плівці для лазерних лазерів в дзеркальному дисплеї. є трюк тут. Як у випадку шаблонів друку для фоторезистента, щільність тонера, хоча це залежить від самого тонера, але все ж - явно не достатньо. для поліпшення якості чорного кольору - одягаємо друковану плівку в банці, де ми розбризаємо грам 50 нітросольвентів в нижній частині. ми робимо два хвилини на сковороді, а потім ми можемо використовувати їх перед чорним клеєм.

617290

Ці модулі всі різні, ви можете пиляти все і в будь-якому місці. скажете, так як консоль входить в комплект - потім можна не використовувати кнопки на модулі, і вирізати його так, щоб він не буде видно. і контроль з пульта дистанційного керування. це щільність, яку ви не знайшли данихshite нацент (gpd6000a-001b-qc231 mpc 551.1), лише деяка хмарна картина, з якої, однак, це випливає, що кнопки можна підключити більше, а лінійний вхід має і є ще повний можливості.

З дизайном я не думав, плюс є чорний - все ще не дуже чорний, а білий - не дуже білий. і в той же час занадто білий, у порівнянні з рештою написів на стрічку. але передня панель не довга до відкликання при бажанні. і якість гри не впливає.

Я отримав все. Ви можете подрібнити. ;

Джерело: