Терміни пагонів, які готові зробити світ

30-річний Хагім Латипов заявив, що він готовий піти в мир з його зловмисниками, але на власних умовах. Потерпілий відбійних пагонів розповів про життяНовини, що він був готовий до прощення своїх зловмисників, але перед тим, що він повинен загальноприйняти помста на них.

р.

«Я хотів зробити це самостійно», - сказав Hashim Latipov. - Також буде дано пара ляпасів, пара арки, і так, що вони будуть сидіти, що робити?! Я просто хотів, щоб зробити мій небезпечний. Ну, ми зловили, я не подбаю.

Потерпілий пояснив, як це все відбулося:

Я пішов до Праги, щоб побачити друг. І пішов він на Новокозин. На станції «Нагорна» в поїзді були два пасажири. Я теж шукав. Він дивився на мене так довго, що я хотів сказати, «Що ви шукаєте?» І пішов він, а потім я відвернувся. Я переглядав інтернет. Тоді він знову повернувся і він знову подивився на мене. А погляд агресивний. Я сказав йому: "Що ти шукаєш?" Коли я сказав, що він не хотів мені один день і з його розмовою кілька слів, я отримав, ходив вгору.

Після цього знімки були почуті, захоплені камерою відеоспостереження в метро.

«Я відвернувся, тримаючи на обличчі, кров протікає», – каже Хахім Латипов. Вони стоячи на дверцятах, я скажу, що я б витяв ножа або травматичний пістолет, а другий гармата наказав мені: «Золоті руки так я можу бачити їх.» Як тільки ми отримали до станції, вони вийшли.

Після інциденту журналісти почали називати Хасім, навіть заступником голови правління Дагестану.

Заступник Голови уряду назвав мене і тепер замість кінця Хаджи Махачев, він запитав мене, щоб надати інтерв'ю Росії-1. Не просто про мене. З Дагестаном відбувається пов'язане тріфле, його місяць обертається. Зйомка на весіллі в повітрі - місяць шпиння. Але я не збираюся йти на телебачення, щоб ці шоу.

Хасім каже, що його справа не єдина, вона просто була реплікована журналістами.

Багато цих речей, це просто шахта. 3-4 дні тому, хтось був укладений в підніжжя. Після мене дівчина в сплячі приймала до смерті.

Нагадуємо, що підозрює в зйомці рідного Дагестана на сірій лінії московського метро затримали на ранку вівторок, 21 січня в передмісті Чехова. Вони були 44-річні Дмитра П. і його 15-річний син Андрій.

Відео: lifenews.ru/news/125946

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное