Шлюб з інвалідністю

Історія Олі і Леша здавалася банальним і, в мій глибокий пригнічення, слід швидко закінчити. вона білоруська школярка з діагнозом церебральної пальці, великими проблемами мобільності і справедливою кількістю юнацького максимізму. Він цікавий співрозмовник, з хорошим почуттям гумору, юнака, яка проживала тисячі кілометрів від нашої країни, навіть в сонячній Одесі. Але всупереч моїм очікуванням, їх онлайн знайомства тривали кілька років і закінчилися весіллям.

Чи можна ви закохувати дівчину з обмеженими можливостями? Для того, щоб познайомитися з нею? – Я один раз запитав мого друга, з яким я хотів би поговорити про життя.

11 фото, текст Анна Яшина.

Шлюб з інвалідністю

- Але питання. Прокрутки, рутчі – все це зайві проблеми. Вистачить елементарна прогулянка. Я не знаю... Мені потрібно, щоб отримати гачком. Дуже гакнув ... він відповів.

Відповідав мені дуже чесно. І з тих пір він став ще більш цікавим, що це так «навчання» звичайних юних хлопців, щоб свідомо «забути в неприємності» і вибрати дівчат, які вважаються некомпеттивними, хоча б на перший погляд? Що можна очікувати від такого шлюбу?

Сьогодні я спробую запитати про це Леша.

Розкажіть про початок відносин. Хто взяв ініціативу?

Це важко сказати, що ініціатор був, хоча я швидше за все, ніж вона. (Примітка Аутгора: До речі, у відповідь на те саме питання Оля вступив інакше.) З того часу я був вільним птахом протягом тривалого часу, і як вони кажуть, вже почав брак уваги жінок. Тож я говорю на цю можливість і наполягався про продовження спілкування, хоча пізніше це стало зрозуміло, що вона використовувала мене для власних самопізніх цілей. Приїжджайте, що історія. Той факт, що Ольга була дівчина з обмеженими можливостями, спочатку, звичайно, ембаррасмед, але потім якось використовується. На відстані не було реальних зустрічей, а фізичний стан не особливо впливає на чаттер на Ice або Skype. Можливо, навіть краще, щоб ми не зустрілися з реальним життям, це дозволило мені звикнути до неї і більше не помітили функції, які вона має.

Шлюб з інвалідністю р.

І в якому місці ви зрозуміли, що вам сподобалося Ольга як дівчина?

Я не пам'ятаю, але мені сподобалося, коли я почав бачити його здоровою людиною, не відключений. Скільки часу пройшло, я не можу сказати, мені важко виділити чіткий часовий кадр, тому що це життя, і такі речі непристойні.

Шлюб з інвалідністю Р

Як ваша дружина відрізняється від інших? Чому тебе подобається? Які якості ви думаєте найбільш цінні?

Ola hooked мені з її вигляд... Хоча очі трохи в палі (смішки), але є щось в них. Очі дзеркала душі. І в цих очах я бачив що, на жаль, я бачу дуже мало в очах інших - щирість, чистота і жіночність. Я така, що моя ідеальна жінка повинна бути першою, в кожному сенсі слова, а потім все інше! Тепер, хоча, вона отримала трохи того, що залишилося, і ви повісили з ним. Але все ж, що іскра все-таки горить, тому я люблю його (смайли знову).

В цілому вона є дуже важкою людиною в житті, іноді вона перетворює її хвіст, але одне, добре: вона усвідомлює це і намагається виправити.

Шлюб з інвалідністю р.

- Я впевнений, що вони можуть. Але все залежить від людини, від якого роду тарганів в голові. Один любить блондинки, інший любить брюнетки. Це справа особистого смаку. Є, звичайно, моменти, які важко стрибати: якщо людина зовні дуже сильно піддається, плюс повний трубка з психічною психікою, то є зазвичай не варіанти. Хто знає, можливо, вони є. Наприклад, я помітив, що дівчата з церебральним пальцем мають дуже привабливі форми. І не кожна здорова людина може похвалитися цим. Так ось я, як кажуть, приклад.

Шлюб з інвалідністю

Як довго ви вирішили одружитися? Чи є проблеми? Які з них були виправдані?

Займав два роки, щоб вирішити. Це були причини: школа, коледж, плюс деякі мої сумніви. Щоб бути чесним, було трохи страшно. Я був добре відомо про те, що попереду, тому я хотів купити час, щоб побачити, як розвивалася ситуація. Я знаю, що я збираюся зробити і що я збираюся зіткнутися. Це побутові проблеми, питання, пов’язані з нашими майбутніми дітьми, труднощі з її подальшою працевлаштуванням, а також деякі особисті якості Ольги. Вибір був дуже складним. Але незабаром, або пізніше ми повинні прийняти рішення: або розірвати або маррі. Перший варіант буде складний як для мене, так і для неї. Ні, особливо для неї. Ось чому я вибрав другий варіант, який запитує її в маррі мене.

Я хотів би бачити зміни. Я сподіваюся, що це справа часу і скоро все буде впадати в місце.

Шлюб з інвалідністю

Як ви почувалися ваші друзі та батьки? Ви подбаєте про свою думку та реагування на це?

Мої батьки досить розумні люди. Вони лікують її креветкою, але прийнятними. «Ще життя, жити і робити, як вам подобається». Друзі були розуміння. Я не чую нічого негативного від них, хоча я не бачив ніякого аплазу. В короткий час вони не сходження в особисте життя, вони не зіпсують стосунки з мною, і для мене це головне!

(Примітка Аутгора: Цікаво, що на прогулянці з Оля переважно йде матір Лешина. Але вона завжди повинна бути під керівництвом руки, переконайтеся, що вона не поїздка або падіння. Ось твоїй мамі

Я не подбаю про думки інших. Це моє життя, я збуджу себе, не друзі або інші. Так, були часи, коли люди перекручували пальці до своїх храмів. Іноземці, навпаки, захоплювали цей акт, говорячи «люд». Але я не подбаю всіх.

Шлюб з інвалідністю

- Як працює ваше життя? Як розподілити побутові обов'язки?

до Коли вони зустрілися, як очікується, Ольга Леонідівна з точки зору побутових навичок була «повною нуль». Але через спільні зусилля, мене і палички повільно почали досягнути деяких результатів. На даний момент існують зміни, і, як я думаю, не поганий, але все ще потрібно працювати. (Примітка Аутгора: Hmm. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це, безумовно, щось нове. Я можу зробити те, що я можу допомогти їй, і я намагаюся переконатися, що вона може зробити це. Афіша Оля повністю відповідальна за свою кімнату, за її стан, порядок і т.д., намагається варити і навіть в невеликих речах. (Примітка автора: відповідь на те ж саме питання, Оля розповіла, як вона одноразово очищила приміщення протягом шести годин на свій розсуд.) Природно, багато дається з бортою, але це не її фізична умова, яка повинна бути полум'я, але її звична лінь і її погляд на деякі речі.

Шлюб з інвалідністю

Як ви зазвичай відпочиєте? Щоб налаштувати можливості Олини.

- Різні способи. Іноді ми залишатися вдома, дивитися фільми, грати в ігри. Часом ми розбиваємо до кінотеатру, потім до кав'ярні, до природи часто йдуть. Важко іноді піти в місто або десь ще, часто дуже втратити час через Оливковий темп ходьба, але так далеко переносить. Звідси ми пішли на парк, щоб ходити, і парк великий в районі, ви повинні ходити багато. Займав п'ять годин, щоб ходити, так що вона стирала її взуття, довелося перевозити 3 км в руках. (Примітка Аутгора: Незважаючи на проблеми з рухом, Ольга категорично відмовляється використовувати коляска, ходьба або інші засоби, придумані для зручності. Вона пояснює своє рішення тим, що вона звикла до «підтримки» і ніколи не навчиться ходити самостійно. Як вона відчуває людей, які супроводжують її, можна тільки вгадати. й

Здравствуйте, коли ваша дружина отримує лінь. Ми йдемо, скажемо, десь, і вона мучить і падає на плоске місце. Дуже рідко обв'язується. Ви не знаєте, що ви не повинні зробити це, ви робите це, щоб помітити себе. (Примітка Аутгора: Так, він повинен знати, що такі речі часто виходять за будь-який контроль!) Я не нервова людина, і це досить важко, щоб отримати мене.

Шлюб з інвалідністю

- І нарешті. Чому ви думаєте, що шлюби, як і раніше є рідкісними в нашому суспільстві?

Дуже багато, я думаю, залежить від самих себе. Як вони присутні в суспільстві. Вимкнені люди не є правилом, але виняток. Нерідко людина з обмеженими фізичними особами поводиться таким чином, щоб він був шкода, або навіть загинув. Я розумію деякі речі за межами своїх можливостей, але ми повинні спробувати зробити це простіше зрозуміти і поважати один одному. В цілому це звичайний шлюб, як мільйони інших, з власними радами і судами.

Шлюб з інвалідністю

П. С.

Звичайно, будуть люди, які готові перепробувати мене за надмірний песимізм титулу, обраного для статті. Але в ній я відобразив чисто особисті почуття, які залишилися після розмови з хлопцями. Все дуже часто, Оля наполягав, що вона не повинна пропустити шанс чоловіка, тоді як Олексій не знає про адаптацію і інтеграцію. Я хотів би, щоб наші герої люблять і взаєморозуміння, бо вони будуть розвиватися далі залежить тільки від них.

Шлюб з інвалідністю

Джерело: http://