Шлюб з інвалідністю

Історія Олі і Леша здавалася банальним і, в мій глибокий пригнічення, слід швидко закінчити. вона білоруська школярка з діагнозом церебральної пальці, великими проблемами мобільності і справедливою кількістю юнацького максимізму. Він цікавий співрозмовник, з хорошим почуттям гумору, юнака, яка проживала тисячі кілометрів від нашої країни, навіть в сонячній Одесі. Але всупереч моїм очікуванням, їх онлайн знайомства тривали кілька років і закінчилися весіллям.

Чи можна ви закохувати дівчину з обмеженими можливостями? Для того, щоб познайомитися з нею? – Я один раз запитав мого друга, з яким я хотів би поговорити про життя.

11 фото, текст Анна Яшина.

- Але питання. Прокрутки, рутчі – все це зайві проблеми. Вистачить елементарна прогулянка. Я не знаю... Мені потрібно, щоб отримати гачком. Дуже гакнув ... він відповів.

Відповідав мені дуже чесно. І з тих пір він став ще більш цікавим, що це так «навчання» звичайних юних хлопців, щоб свідомо «забути в неприємності» і вибрати дівчат, які вважаються некомпеттивними, хоча б на перший погляд? Що можна очікувати від такого шлюбу?

Сьогодні я спробую запитати про це Леша.

Розкажіть про початок відносин. Хто взяв ініціативу?

Це важко сказати, що ініціатор був, хоча я швидше за все, ніж вона. (Примітка Аутгора: До речі, у відповідь на те саме питання Оля вступив інакше.) З того часу я був вільним птахом протягом тривалого часу, і як вони кажуть, вже почав брак уваги жінок. Тож я говорю на цю можливість і наполягався про продовження спілкування, хоча пізніше це стало зрозуміло, що вона використовувала мене для власних самопізніх цілей. Приїжджайте, що історія. Той факт, що Ольга була дівчина з обмеженими можливостями, спочатку, звичайно, ембаррасмед, але потім якось використовується. На відстані не було реальних зустрічей, а фізичний стан не особливо впливає на чаттер на Ice або Skype. Можливо, навіть краще, щоб ми не зустрілися з реальним життям, це дозволило мені звикнути до неї і більше не помітили функції, які вона має.

р.

І в якому місці ви зрозуміли, що вам сподобалося Ольга як дівчина?

Я не пам'ятаю, але мені сподобалося, коли я почав бачити його здоровою людиною, не відключений. Скільки часу пройшло, я не можу сказати, мені важко виділити чіткий часовий кадр, тому що це життя, і такі речі непристойні.

Р

Як ваша дружина відрізняється від інших? Чому тебе подобається? Які якості ви думаєте найбільш цінні?

Ola hooked мені з її вигляд... Хоча очі трохи в палі (смішки), але є щось в них. Очі дзеркала душі. І в цих очах я бачив що, на жаль, я бачу дуже мало в очах інших - щирість, чистота і жіночність. Я така, що моя ідеальна жінка повинна бути першою, в кожному сенсі слова, а потім все інше! Тепер, хоча, вона отримала трохи того, що залишилося, і ви повісили з ним. Але все ж, що іскра все-таки горить, тому я люблю його (смайли знову).

В цілому вона є дуже важкою людиною в житті, іноді вона перетворює її хвіст, але одне, добре: вона усвідомлює це і намагається виправити.

р.

- Я впевнений, що вони можуть. Але все залежить від людини, від якого роду тарганів в голові. Один любить блондинки, інший любить брюнетки. Це справа особистого смаку. Є, звичайно, моменти, які важко стрибати: якщо людина зовні дуже сильно піддається, плюс повний трубка з психічною психікою, то є зазвичай не варіанти. Хто знає, можливо, вони є. Наприклад, я помітив, що дівчата з церебральним пальцем мають дуже привабливі форми. І не кожна здорова людина може похвалитися цим. Так ось я, як кажуть, приклад.

Як довго ви вирішили одружитися? Чи є проблеми? Які з них були виправдані?

Займав два роки, щоб вирішити. Це були причини: школа, коледж, плюс деякі мої сумніви. Щоб бути чесним, було трохи страшно. Я був добре відомо про те, що попереду, тому я хотів купити час, щоб побачити, як розвивалася ситуація. Я знаю, що я збираюся зробити і що я збираюся зіткнутися. Це побутові проблеми, питання, пов’язані з нашими майбутніми дітьми, труднощі з її подальшою працевлаштуванням, а також деякі особисті якості Ольги. Вибір був дуже складним. Але незабаром, або пізніше ми повинні прийняти рішення: або розірвати або маррі. Перший варіант буде складний як для мене, так і для неї. Ні, особливо для неї. Ось чому я вибрав другий варіант, який запитує її в маррі мене.

Я хотів би бачити зміни. Я сподіваюся, що це справа часу і скоро все буде впадати в місце.

Як ви почувалися ваші друзі та батьки? Ви подбаєте про свою думку та реагування на це?

Мої батьки досить розумні люди. Вони лікують її креветкою, але прийнятними. «Ще життя, жити і робити, як вам подобається». Друзі були розуміння. Я не чую нічого негативного від них, хоча я не бачив ніякого аплазу. В короткий час вони не сходження в особисте життя, вони не зіпсують стосунки з мною, і для мене це головне!

(Примітка Аутгора: Цікаво, що на прогулянці з Оля переважно йде матір Лешина. Але вона завжди повинна бути під керівництвом руки, переконайтеся, що вона не поїздка або падіння. Ось твоїй мамі

Я не подбаю про думки інших. Це моє життя, я збуджу себе, не друзі або інші. Так, були часи, коли люди перекручували пальці до своїх храмів. Іноземці, навпаки, захоплювали цей акт, говорячи «люд». Але я не подбаю всіх.

- Як працює ваше життя? Як розподілити побутові обов'язки?

до Коли вони зустрілися, як очікується, Ольга Леонідівна з точки зору побутових навичок була «повною нуль». Але через спільні зусилля, мене і палички повільно почали досягнути деяких результатів. На даний момент існують зміни, і, як я думаю, не поганий, але все ще потрібно працювати. (Примітка Аутгора: Hmm. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це, безумовно, щось нове. Я можу зробити те, що я можу допомогти їй, і я намагаюся переконатися, що вона може зробити це. Афіша Оля повністю відповідальна за свою кімнату, за її стан, порядок і т.д., намагається варити і навіть в невеликих речах. (Примітка автора: відповідь на те ж саме питання, Оля розповіла, як вона одноразово очищила приміщення протягом шести годин на свій розсуд.) Природно, багато дається з бортою, але це не її фізична умова, яка повинна бути полум'я, але її звична лінь і її погляд на деякі речі.

Як ви зазвичай відпочиєте? Щоб налаштувати можливості Олини.

- Різні способи. Іноді ми залишатися вдома, дивитися фільми, грати в ігри. Часом ми розбиваємо до кінотеатру, потім до кав'ярні, до природи часто йдуть. Важко іноді піти в місто або десь ще, часто дуже втратити час через Оливковий темп ходьба, але так далеко переносить. Звідси ми пішли на парк, щоб ходити, і парк великий в районі, ви повинні ходити багато. Займав п'ять годин, щоб ходити, так що вона стирала її взуття, довелося перевозити 3 км в руках. (Примітка Аутгора: Незважаючи на проблеми з рухом, Ольга категорично відмовляється використовувати коляска, ходьба або інші засоби, придумані для зручності. Вона пояснює своє рішення тим, що вона звикла до «підтримки» і ніколи не навчиться ходити самостійно. Як вона відчуває людей, які супроводжують її, можна тільки вгадати. й

Здравствуйте, коли ваша дружина отримує лінь. Ми йдемо, скажемо, десь, і вона мучить і падає на плоске місце. Дуже рідко обв'язується. Ви не знаєте, що ви не повинні зробити це, ви робите це, щоб помітити себе. (Примітка Аутгора: Так, він повинен знати, що такі речі часто виходять за будь-який контроль!) Я не нервова людина, і це досить важко, щоб отримати мене.

- І нарешті. Чому ви думаєте, що шлюби, як і раніше є рідкісними в нашому суспільстві?

Дуже багато, я думаю, залежить від самих себе. Як вони присутні в суспільстві. Вимкнені люди не є правилом, але виняток. Нерідко людина з обмеженими фізичними особами поводиться таким чином, щоб він був шкода, або навіть загинув. Я розумію деякі речі за межами своїх можливостей, але ми повинні спробувати зробити це простіше зрозуміти і поважати один одному. В цілому це звичайний шлюб, як мільйони інших, з власними радами і судами.

П. С.

Звичайно, будуть люди, які готові перепробувати мене за надмірний песимізм титулу, обраного для статті. Але в ній я відобразив чисто особисті почуття, які залишилися після розмови з хлопцями. Все дуже часто, Оля наполягав, що вона не повинна пропустити шанс чоловіка, тоді як Олексій не знає про адаптацію і інтеграцію. Я хотів би, щоб наші герої люблять і взаєморозуміння, бо вони будуть розвиватися далі залежить тільки від них.

Джерело: http://