Подаруйте надії всім, хто читає це.

Не існує головного мозку у вашому тілі.
Чи можу я використовувати спину як основний?
Але епоху.

Подаруй мені трохи філософію. Не в сенсі табурету, але просто з точки зору людини не тягнула собача і репутація, яку можна відшліфувати.

Є віра серед атеїстів, які після смерті, є повна і безвідклична нічого. Я маю питання, чому я повинен? Ні, я розумію передумови, звичайно - серце припинилося, мозок відключився, тіло декомплаєнс - це, фініта, щоб говорити, la-comedy.
Хто говорить, що кожен з нас живе в самому мозку? Що таке підстави для цього?
Насправді, якщо ви занурилися в історію фізіології і анатомії, то виходить висновок, що мозок є абодом само людини був зроблений відчуженням.
Добре, не люди думають печінку, це ще одна потреба (Привіт, Новий рік), або ліва каблука? Таким чином, шляхом брутової сили, тільки мозок залишився під дією мислення.
З іншого боку, якщо є орган, він повинен виконувати функцію? Навіть Додаток корисний, а з речовини в черепахі, що споживає людина 20% енергії, що є вигодам? Їжа не засвоюється, кров не приводить, виходить, що крім думки, мозок нічого не хороший.
Це, це мозок, який ми думаємо, що мозок помер, людина помер. «Я думаю!»
І так, з двох сторін всі прийшли до однозначного висновку, що мозок в голові є основним думаним органом. Добре, якщо зроблені висновки, залишається налаштовувати факти до теорії.
Чи є ви вже терористичними актами? Це трохи рано, хоча.

Тут буде 3 тексти з фотографіями.

Тут мені потрібно взяти дисертацію, яку людина не думає з мозку, наприклад, через банальні обмеження апаратного забезпечення. Але це займе довго. Для тих, хто цікавиться, я б сказав від цього. Коли атеїст доводить післясмертне існування, він смішний. До тих пір, поки ви починаєте покрити себе гускою шкірою.
Припустимо, що ви вже сумніваєтеся, що ви є мозку і що смерть кінець.
Яка альтернатива? Що таке комп'ютер з вбудованою архітектурою? Код інформації, написаний не в питанні людського тіла, але десь ще - квантові надпозиції, рядки, ефір? І тіло є космічним костюмом, лялькою, яка забезпечує енергію, а потім відкидається як відпрацьований ракетний етап.
Це одна річ, коли священики говорять про безпрецедентні можливості молочних річок та десять карієсу з п'ятим розміром, а ще, коли атеїсти роз’яснюють необхідність пост-смертного існування антропологічного принципу та розвитку природи, де наш розум є інструментом, для його непристойних цілей.

Ти можеш зустрітися з феноменом, де хтось, як правило, не дуже молодий, каже, що «Я хотів би, якщо я втомився від життя, як це». І часто життя спікера не те, що страшне або повне нестерпне страждання. Але люди вже побачили смерть як доставку, і тут такі буммерські ткани.
Це не диявола з пансами, які лякаються, але невагомий страх, що за межі немає нічого, але зміна пейзажу.
Привіт, для атеїста, така черга набагато гірше, ніж священика, всі надії є пилом. А потім інші атеїсти приносять плутанину, що дає можливість посмертного існування.

3610Р. 4200Р.

Джерело: