ХРЕНОПАША

Написання янбондару:

Перший місяць
Що ми робимо з ним?

Ну, є. Це його. У першій парі місяців діти без застосування. Їхня функціональність може бути порівняна з системою сигнальної сигналізації, яка не працює. Всі Не можна нічого робити.

Звісно, я знав, що він і я не буду ходити на риболовлі, і поради батька від фільмів, таких як: «Бой, життя вдарить вам і неважливо, скільки, важливо, щоб після кожного удару ви можете отримати і продовжити!»

Все, що ви можете зробити з ним, перевозити його і прогуляти його в колясці. Звичайно, ви можете зробити фотографії... Я зняв його протягом декількох хвилин, коли захоплення. Він був щасливим, що він коли-небудь зробив у своєму житті.

Є один плюс в цьому віці - де дитина залишається - там він буде.

Ну, забути дитину на змінному столі, повісити на телефоні, пообідати, повернутися - нічого, лежачи.

В основному, коли він в руках, він не кричить. І коли це не кричить, він не турбуватиме.

На одній точці він почав показувати мене смішні обличчя, посміхаючи і виграючи. Я був дуже щасливий, але мій дружина сказав, що це був несвідомий рефлекси м'язів. Я похилий і забрав його назад до змінного столу.

Ми тільки мріямо.

До речі, в перші дні життя - вони дуже спокійні, і це може здатися, що ви щасливі, і ваша дитина особливий, спокійний, і, як звичайний малюк, висихає тільки для бізнесу.

Захопити його. В першу чергу, цей холок просто дивиться навколо, як він чекав тривоги, щоб піти.

Він вражає потужно, з усім душею. У кожному крі є тільки універсальна гіркота.

Я вирішив обдурити і секретно купити себе вуха. Насправді, якось він не зловив... Я був втілений перед дружиною для злиття нічного руху. Ми не працюємо, щоб бути чесною. Так бавовна. Ось навушники.

Ваш вільний час стає дорогоцінним. У цей період ми стали дуже любити кінотеатри, і кожен раз ми встигли залишити дитину, ми обрали фільм довго і ретельно, дивилися рейтинги мобільності, а потім безпечно прийти і спати весь сеанс.

Після того, як я почав думати філософсько. Щодня ми будемо йти риболовля (навіть, якщо ми ніколи не рибали). І тепер я намагаюся запам'ятати кожен день, Я тримую сина в руках і подиву його в очах. Це круто.

Тим не менш, кожен раз його складніше, тепер він півтора року і зважує як невеликий холодильник. Назва гри

В той час як мій син був очікуваний, завантаживши останні бази даних інформації в животі матері, вибираючи ім'я, здавалося б, захоплююча гра до мене. Я можу легко скуштувати десятки імен, які здавалося смішним мені. У попадному аркуші тепер і з'явився: Тор, Гаррі, Брюс, Джеймс і т.д. James Bondar звучить досить добре. Так я бачив його водіння Aston Martin і чіпляючи до небесних жінок, просто ... Бондар, Джеймс Бондар.

Але чим ближче прийшов час народження, тим рідше почали засихати всілякі персонажі комік і бойовиків. Ви починаєте розуміти, що він все ще в школі. Рідке ім'я, ймовірно, буде запечена. І мій могутній Асгард воїн просто буде "Тор в соки."

Я вирішив ім'я Данила. Ну, Данила і Данила є нормальною назвою. Зайдіть в школу, і навпіл класу Данила! Він йде з прізвищем. Ми робимо.

Але день після того, як я народився, моя дружина мені і сказав: "Нехай ні Даніла!" Він не схожий на Danila.

Звичайно, він не схожий на Danila – він схожий на слив в компот. Яка істота вагою більше трьох кілограмів нагадує назву? Як працює логіка? Ось дитина народилась - добре, як Stas! О, подивіться на очі, це Adolf!

Я не сперечався з дружиною... Моя сина не виглядала так, як Тор.

Тоді вона пам'ятала одну з імен на моїх списках. Плато. Я не пам'ятаю його, але це було.

Я хотів ім'я. Місткість. Сильний. Немає інших варіантів.

Дон. Плато.

Моя дружина і я непристойна. На хвилі такої творчості Плато Бондар було зареєстровано, піднявши його до рангу гуманоїдної. Гаразд, тепер з папером, дитиною. По-перше, я шукаю цю неправдиву назву зараз, і я запитую себе питання: чи буде мій хлопець океї?

6598077 Габаритний зображення

У разі, я даю йому, щоб з дитинства, щоб він спробував зупинити атаки, як Plato-Baton або Plato - добре, що рифме прийде на розум?

Ось деякі короткі розмови я пам'ятаю:

Вероніка (grandmother)

Я: Плато

Q: Добре, ви не rush, щоб назвати його, можливо, є інші варіанти.

Міша (сімейний друг, вид)

Що ви зателефонуєте?

Я: Плато

Hueton, серйозно, як?

Мені: (пауза) Плато.

Людина, я шкода.

Лев Борисович (grandfather)

Я: ...Плато

Плато, право? Всі права Якщо ви хочете змінити своє ім'я, це важко?

Геннадій Юрійович

Чи не єврейська назва?

Мені: Ні

Г: ОК.

Я не знаю, якщо він не схожий на ім'я або ні. Якщо він хоче змінити, давайте його змінити. Я вірю, що люди роблять свою назву.

У висновку зателефонуйте дітям, які вам подобається ... але не Стас. В день

Я завжди був відлякуваний моментами в кіно, коли жінка починає народитися. У кіно, вони завжди відроджуються несподівано і в самий невідповідний час. І чоловік, порушуючи всі правила руху, бере її на стаціонару. Згадайте, якщо фільм вагітна жінка, вона подарує народження несподівано! Поспішно, він стріляє себе на поганих хлопців, а потім він народжує тебе!

р.

Я був дуже стурбований, що я занадто хотів би їздити на швидкості розбиття, поломивши всі правила, до кричущих і зітхає дружини. Я не маю ліцензію і таксі не є варіантом. Як це?

до Ось ми йдемо! Про нас Вулиця Єланського 2!

- Сісти! Покажіть мені дорогу?

Метро теж не дуже — народиться на деяких «Свіблово» і ніколи не пробачить мене.

Але, по суті, все було простіше, дружина пішла до лікарні і вона залишилася там. Тоді чоловік, розірвав голову, не взяв її в стаціонару, і вже спокійно з квітами прийшла, як хороша людина. Про те, що мій чоловік був щасливим.

Коли дитина народилася невідомо, і я пішов на роботу. Увечері вона з'явилася і сказала мені, щоб приїхати після роботи на ніч, оскільки вона збирається народитися. І купити воду, вона сказала.

Вона сказала так легко про пологів, так як якщо це було схоже на водіння автомобіля, щоб мити - процедура неприємна, але небагато. Її заспокійливість пропущена на мене.

Жан. Директор дав мені рано і дав мені кермовий вигляд. Він був третій рік тому, і він завжди щасливий і повний енергії. Чи знаєте він деякі коди, не я?

Я пішов, щоб побачити друг і ми чекали спокійно. Бути тільки під вікнами, здавалося занадто захоплюючим. Я, ймовірно, хотів пити, але я був ембаррасований на думку, що я буду переповнений, коли мій син побачив мене вперше. Ми поспілкували з другом, коли всі раптові дзвінки почали залити. Я нічого не розумію, і хочу почути щось конкретно. Кіт, ви можете сказати мені, коли ви йдете, щоб почати від народження, так що я можу залишити.

- Чи є ви приступи?

І текстування.

Р

Я точно знав, що я мав піти в стаціонару. І знову це деякі дивні почуття, коли ви не знаєте, що очікувати, і як, і, в цілому, подушити в голову. Всі цей турмойл завершився, коли я вийшов з машини і отримав картину на моєму телефоні.

Я зробив. У тремтячому голосі, як студент старшої школи на іспиті, я сказав другу, що «вічно». Його голова був чітким і він знав, що він мав купити квіти.

Порада: Хлопці, готові до дитини заздалегідь. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Букет суггішних ромашків, на яких вже помітно здогадуються, коштує 3 500 тис. рублів. Краще купити дорогі, але добре, десь заздалегідь.

Але я думав про це пізніше, а потім я побігла сходи, бо я мав би показати сина. На мій шлях і, як король Вестероса, наказав носити взуття.

Мій син народився і ви і ваше взуття, я думав. Але він не суперечить цареві, і він витягував ці сині сумки з тремблінгом руки.

Спочатку прийшла моя дружина. Вона була виснажена. Вперше в моєму житті я побачила її втомою. Я відчував себе дуже шкода і я зрозумів, що для цього моменту вони можуть пробачити всі змії в цей період. І дайте їм їсти тони морозива і бути примхливими - це варто. Через хвилину вони розкочували кошик з дитиною. І в той момент я відчув реальний удар. Звісно, мозок випромінює особливу речовину, яка дійсно починає «вставка». Це може бути використана для синтезу препаратів. В короткий час я був в зміненому стані. У той момент я думав, що він виглядав дуже схожий на мене, хоча насправді він був більш схожий на капустяний валик. Я думав, що я шукав творця. Шукаю не більше двох секунд, але я пам'ятаю його чітко.

Я не бачу, що дивиться за сина. Є віра, що діти народжуються мудро, як... Тепер, шукаю дитину, я не збираюся вірити це нечуття в моєму житті, але я пам'ятаю ці два секунди для життя.

Я подарував букету сумних ромашків до своєї дружини і лікарів, хоча я міг би скористатися цими грошима, щоб купити телевізор. Повернувшись до одного будинку, і я взяв трохи напою, як свиня.

До того, як вони були виписані. Ці дні я ідентифікував сина з чим святим. Моя дружина послав мене фотографії і відео. За два дні я жив з думкою, що я хотів би його підібрати. Побачити мене - він святий. Після короткого часу, це почуття швидко випаровується і святий немовлята все частіше бояться, як кричуща маленька синиця. Але день, коли він народився дав мені щось нове... якби щось народився в мене. 9 складних місяців. чоловічі очі.

Перш за все, нехай буде зрозуміло ...

Період вагітності довгий, але я хочу підтримувати хронологію, щоб потрапити в сьогодення і вже транслюватися з реального часу, не пам'ятаю.

Хоча, звичайно, я просто не маю права йти в цей час.

Кожен журнал, кіно та телешоу завжди говорить про те, як важко бути вагітними. Але я ніколи не чув про те, наскільки важко для своїх чоловік.

І прямо зараз кілька ліній про вагітність з іншого кута.

Салати і свіжі.

Вагітна жінка повинна дотримуватися дієти і вона точно докинеться до «моменту». І «в даний момент» зазвичай починається з слів, «Окай, я не даю шайбу - Я хочу морозива/гамбургер/баби-потато/pizza/french fries/bun/bun/bun/bun...» Будь-яке суворе харчування не триває більше двох годин. Це правда.

доб.2

Я не знаю, чому, але вона не знає гірше їжі. Король Бургер повинен дати дружині справжню коронку, а не картонну коронку. І в цілому слово «управляю», я заміню з «абсорбуванням». Ну, як ви поясните це? Ви бачили Хоббіт як Dwarves Devastated Bilbo Beggins' Dwarf House? Так, цей гном постійно працює над квартирою. Вона отримала 20 кг і перетворилася з прохолодного курча в бункер. Що я назвав її.

"Я вагітна".

Вона ніколи не пропустиме цю можливість! Він говорить з таким тоном, як якщо він нагадує... Я не можу побачити, що вона вагітна. (Я не відповідав, що я боївся прокидати дракона.)

Навіть коли вона досягла точки, де було легше прокочуватися, вона тримала нагадку про її вагітність.

"Я не можу нервувати."

Я став злочинцем в будь-якій думі про пиття пива або проводячи вечір. Шит. Я використовую, щоб я міг завжди переконувати всіх і зробити те, що я хотів зробити. Але аргумент: «Я важко і я дійсно хочу, щоб ви були у вашій стороні», просто не знайдете нормальну відповідь. Найчастіше, ці «походи» відбувалися в день моєї корпоративу на роботі та на День народження моїх друзів. І був запланований кулач, що раптом, гірше він став моїм вірним.

Висновок

Напевно, будь-яка жінка, яка пройшла через все, що зможе писати набагато більше про складні моменти і читати її скажуть, що все це тріфінг і для жінок, щоб вижити ці 9 місяців набагато складніше. І вона буде правою.

У будь-якому випадку, протягом 40 тижнів (які тижні, не місяців) були досить прохолодні час, щоб я не був щасливий повторювати. Ого, нехай починається з початку.

Я не описую процес створення сина докладно, але моя дружина вагітна.

Ви знаєте, коли вона сказала мені цю новину, світ став більш насиченим, були відповіді на багато питань, і найголовніше, ви розумієте, що зараз хтось потребує вас ... дійсно потрібно! Насправді, це все бульчити.

Я нічого не думаю, що. Ви не знаєте, як реагувати на такі новини. І не можна їх підготувати. Ну, не менше 24 років.

Ось чіткі та зрозумілі новини:

Російська команда побила національну команду Голландії. - Це дивовижна!

Російська національна команда втратила до Уганди. - Що смоктати!

Я думаю, що чоловіки просто не мають функції у своїх головах, щоб ефективно реагувати. Це так само, як ви зробите свій старий ноутбук і намагаючись його розповісти, "Хоай, ми будемо мати Battlefield 4, що ви думаєте?" ?

Ноутбук почне гру і вішати щільно. Ось як я вішала.

Єдине, що я отримав посушливий поцілунок і питання - "Чи можна купити ці вітаміни?"

Відтепер інформація про дитину сидить у голову, хоча ви не знаєте, як використовувати цю інформацію.

Джерело: