Я вирішив розповісти вам, як мені довелося займатися в Англії, в одному з місцевих компаній, які займаються орендою літаків для перевезення вантажів і для приватних рейсів по всьому світу.
Я покажу вам про перший місяць, так як цей раз був найцікавішим, акліматизація, вступ до команди, вивчення все, що навколо – магазини, паби, транспорту, природи, відпочинку, розваги тощо.
Ось 45 фото.
Я покажу вам прямо, англійська мова, в той час як я розумію – на перший день я зрозумів, що я був дуже помилковим, можливо, через хвилювання, можливо, через деякі фактори – я не розумію всіх.
EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtייִדישKiswahili
За перші 2,5 тижні я жив у Замку Донінгтон, невелике місто біля Східного Аеропорту Мідлендс та поруч з великим шосе для MOTO GP та F1-Donington Park.
За другий два тижні біля Лондона, Kingston до Теми, 20 хвилин їзди на поїзді до центру міста.
Кошти не було багато, він взяв, тільки в разі, 300 доларів і компанія дала щодня 15 фунтів, по всій практиці, їсти і пити.
За перші два тижні він жив у чудовому мотелі (The Tudor Hotel & Restaurant) з красивим двоспальним ліжком, маленьким телевізором і великим сніданком, англійською мовою - літром апельсинового соку, кава, свинячі ковбаски (дуже смачно), смажені помідори, квасоля, яйце, беконом, тост, вершкове масло, деякі смачні булочки і варення. Цей сніданок був досить протягом всього дня, я не їду на обід, подушився в офісі і в аеропорту. Для вечері я поїхав до місцевого магазину (CO-OP) придбати щось, так як вони зазвичай закриваються 18-30 року.
Я покажу вам прямо, якщо ви не їсти в ресторанах, то 15 фунтів на добу дуже добре, для спекотної вечері з супермаркету і пива в пабі завжди достатньо, навіть вдалося зберегти щось тільки в разі.
Їжа в магазині не дуже дорогий, готовий стейк з картоплею (2 фунти) + зелений салат в сумці (1 фунт) і це для вечері дуже багато їсти, порції великі. Пиво в пабах недорогий, в середньому, 2,5 фунти, тому іноді я купив коробку з 4 пляшок місцевого пива в магазині, 60 сантиметрів для кожного, пішли в приміщення, зламати Біб, немає нічого дивитися, так як всі канали оплачені, і на безкоштовних програмах для дітей, деякі серії про місцевих копсах, як наші Менти, і новини, і найцікавіші два додаткових каналів - відеокамера для стоянки багато і відеокамери для бару. У результаті він знайшов єдиний канал, на якому зображено різні американські комедії, такі як друзі.
Розваги в місті не вистачає, а точніше вони просто не роблять, в вечірній паб і прогулянку по місту.
Інколи Я пішов до нашої команди, наша компанія, що містила 4 А-26 літаків і екіпаж був російський, латвійський (як Івановс, Петровс і т.д.), хлопці, спеціально отримали громадянство в Балтійських країнах, щоб вони могли літати в Європі. Тут з ними було найрозважніше витрачати час, в між перельоти, чартерних 3 рази на тиждень, але іноді на день приватного замовлення в день, це зберігали 6 екіпажів, коротко, всі бухарики, мешкали в великій особняку, в гаражі більярд, в вітальні сонна ігрова станція, там в гаражі кран з пивом і бочками 5 або сім Carlsberg (це їх дієта на тиждень) і, звичайно, сильний алкоголь. Вони також мали навігатор Spaniard, тому цей каркас не російський, ні англійська, тільки розуміли (танго, альфа, foxtrot, будь ласка, зліт і посадка).
Місцеві дівчата все дуже близько до фігури у вигляді груші, страшні, там була пара в паб милий і милий, але якось не можна порівняти з нашими, все п'яне, муга пива, потім склянка віскі, потім склянка віскі і так далі ввечері, потім прогуляйтеся по вулиці і дивитися, як всі ці жінки puke в куточках, хтось на лавках лежачи, хтось голодуючи в кущах (без жартів), і так практично кожен день, і в п'ятницю місто крило, тому що вони пішли в Манчестер на вихідні або витрачати все в Лондоні.
Тут був ресторан, індійці, тому місцеві хлопці, англійці, які навігували наші літаки в аеропорту, вирішили взяти мене, тому що я попросив мене показати вам хороший ресторан з гарною кухні OWN, я думав, що в моєму житті я спробував все пряний, включаючи дрібні перці Кайена, але там було просто пекло, курча курча курча, це було не просто пряний, це було мега пряний, я кричав, і ці рудоволосі кричав над мною і сказав:, як, бро, викли нас, ми замовили каррі подвійний пряний перець, вони повинні практично сміться на мене.
О, я майже заготівля, культура місцевих підлітків і дорослих дивує і навіть не згубився дуже багато, для них далеко (пам'ять) в офісі або в ресторані, а також роу до всього залу нормально – всі сміється!
У цьому місті було багато цікавих речей, які ви не можете розповісти, а потім переїхали до Кінгстона, є ще багато цікавих речей.
Я не збираюся кататися з текстом, я просто збираюся розмістити фото з описом кожного.
Сучасний готель, невеликий, 2 поверхи, але дуже комфортний.
261982
Реквізити
2417940
Осередки міста, церкви, паби, все виглядає дуже нудно.
Найдавніша церква і склепіння, дуже калорійна.
У цьому будинку є сніжки, це говорить ) , в принципі всі вибивають один на одного, про порушення тиші, зйомки, бульбашки і наркотиків.
Наш офіс в Східному Аеропорті Midlands, мертве місце, щоб принести вам потрібно запустити в BP і купити їх трикутні сендвічі, або на приміщення офісних вендингових машин з соди і нікшерами різні.
Колеги з Шотландії та Ірландії
7339000
Більше офісу.
У нас була міжнародна команда: російська, індійська, ірландська, скотсман, італійська - Густерс в цілому.
Аеропорт оточений
Додано до [mergetime]1390985562[/mergetime]
І тепер трохи про рейси і країни, де вони летять.
Р
Політ на Rennes, Франція, Сааб 340
капітан був російський, помічник Спаніard, вони не розуміли один одного, тому що вони не говорять мов добре ) ), в результаті при наближенні вони втратили смугу, навіть на інструментах, я знайшов її самостійно, візуально і ми сміливо пролетіти там, він виявився правим аеропортом )
Район Реннес, виглядає як Хімки.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Інший сааб
Air France на Embraer летить тут, найкрасивіший літак
Наступний рейс, політ з Ковентрі в Ангер Франція, краса, берегова лінія Англії - Канал - Франція
Краса літати по Франції
Габаритний зображення
гнів
Навантажувач гальмівних колодок для Toyota UK
Аеропорт околиця
Габаритний зображення
Спортивна площина, навчання
4748775
У Маастрихті відкрився двері літака і п'яний запах гною, виходить в єдине місто на фаршах з тюльпанами, і цей запах добрива.
І знову є щось для Toyota UK завантажено, так як я пам'ятаю, це була обрізка для місць і деяких апаратних засобів.
Це був випадок, що літають в Бельгию і дайте steer, на автопілот )
АН-26
р.
Зарядка AN-26
По суті, він.
Україна
Турки приїхали до нас на базі
Додано до [mergetime]1390986887[/mergetime]
Почати з Kingston вгору на теми
Квартира в Кінгстоні, три номери, окрема ванна і окремий душ, жив разом з колегою з Франції, дівчина дуже своєрідна, вранці я прокинувся запахом деяких сирів, які її батьки відправили її з села, сир був приготований в деяких abbey, запах -
Вид вікна
Hampton Court Palace - Красивий!
Кінгстон Зайдіть іноді побігти вранці, місяць березня, +17
Улюблений спорт місцевих жителів - це рядка.
Місто дуже красиво, все на Тюмах дуже красиво.
Товсті
Наш офіс є головою.
р.
Я змінив в місцевий підліток, щоб бути чесний, вони мають дуже дорогі, якщо не брендовані, джинси 5 фунтів, Lonsdale капюшоні 5 фунтів, Dunlop взуття 7 фунтів. В результаті, коли я повернувся, я приніс два валізи речей, брендовані і прості.
, Україна
Одного разу я мав жити в готелі Chase Lodge Hotel, з мурах і холодною водою, і без сніданку, здивований і не так.
711065
Тепер трохи Лондона, місто красиве і дорого, але варто відвідати тут.
Огірок
Центральні вулиці
Пам'ятки, як брудний пудвіч ) , московський річковий очищувач !!!
2207645
Детальніше
Локації на траві роблять йогу
Місцева залізниця дуже зручна і недорога, але головне красива, в розумінні вуличного мистецтва.
У мене було все, були інші фотографії, але як я не знизив їх, вони не вписалися в YAP, на жаль,.
Kick - Комрадс.
Джерело: