Корупція знищить російську економіку протягом трьох років

Економічний спостерігач Євген Арсюхін вважає, що «процес розкладання державної машини має чітко виражений кінець. й
Навіть самі чиновники вважають, що корупція є трагічними гальмами на нашій країні. На kickbacks ми втратимо принаймні 20% ВВП – принаймні, такі оцінки звучать в державних документах. Але це означає, що корупція є пітом, щоб впасти? І в десять і п'ятдесят років все буде, як це сьогодні: хтось крадіжки, і хтось з низьких зарплат і високі ціни трюки?

Я не думаю, і процес розкладання державної машини має чітко виражений кінець. Обмеження, за якою корупція просто з'їжджатиме економіку. Ось чому. Тези, що говорять, «і завжди стеол в Росії», невірно. На початку нульових років ви зможете побачити, прямо через роки, як корупція деформувала економіку.
Подивіться на цей парадокс. По всьому світу, державні контракти – мрія для бізнесу. Бізнес-школа з конкурентами. Оскільки гарантоване фінансування (і уряд завжди сплачує) є хорошою. Якщо ви читаєте умови будь-якого державного договору, ви думаєте:
до Що таке фольга? Умови руйнуються.
Подивитися, є фолки біля моря. Підприємства в'язуються до контрактів, таких як в будь-якій точці США або Франції. Але якщо вони борються за прибуток, що ми? Право, для можливості крадіжки. Офіційне, утворюючи свідомо некомерційний державний договір, негайно кладе його лише за крадіжку, себе та підрядника.
Це те, що один з моїх друзів сказав мені. Після того, як був черговий раунд боротьби з ударами. Вони сказали, «Ви не вкрасти, але ви будете». Поставте на веб-сайт ще один державний договір в серії «тільки згодні». Запускає молодого бізнесмена, тільки закінчив Гарвардський, сучасний західний мислення, просунутий – добре, ті, які збираються врятувати країну від викривленої радянської спадщини. Виконується, просто під ногами підлога не горить:
- Мене!
- Я попередив його, - каже офіційний, - що в цей раз він не буде працювати на крадіжку. Ні.
Через кілька місяців виникає розмова.
Чи дійсно ми не вкрасти з цього проекту?
- Дійсно.
Я не зацікавився, я зроблю більше грошей на ринку.
У 2004 році, коли масло почала різко підніматися. При цьому інфляція прискорюється, особливо будівельні матеріали швидко розростаються за ціною. Державні контракти, потім досить прозорі, припинили прийом. Ви підкажете, що ви будете будувати дам, скажете, за мільйон, а при цьому ви будуєте, вартість будівництва за рахунок будівельних матеріалів буде вдвічі. І ви будете з'являтися.
Тоді самопочуття запроваджено систему, в якій ціна об'єкта може підвищитися. «Як ви будуєте, ми сплачуємо тебе». Протягом декількох місяців вирощено весь бізнес. Официали писали умови договору, щоб некомерційно прийняти його – так відрізати «не власний». Кожен розумів і взяв договір. Тоді бізнесмен розкочував вартість будівництва 5-10 разів вище, ніж вартість, офіційна юридично згорнула її все, запас був розділений.
Таким чином, інтенсивний крадіжок спостерігався в країні лише на 10 років, і тут є наслідки: інвестиційні публічні ресурси були приміщені. Вони закріплюють інвестиційні кошти від державних компаній. У 2009 році вони отримали антикризову допомогу, і вона була вкрадена. Єдині фонди запобіжників – держатель, що проводиться в валюті, десь далеко за межами країни – залишаються непристойними. Але буде друкувати цей рік.
Одна з посадових осіб, які повинні вирішити, що гроші підуть на себе, розповість про те, які проекти будуть реалізовані з фондами Національного фонду добробуту. Хочеться «вивести цифровий розділ» – це, звичайно, номер одного пріоритету в нашому житті (до речі, це про доступне інтернет, якщо ви не розумієте). Вони хочуть побудувати станцію в... Фінляндія. Нагадуємо, що Національний фонд добробуту. Наші підприємства отримають замовлення. Але бетон, звичайно, фінська для станції, не перетягувати бетон з РФ. Але принаймні це реальні проекти:
«Бількість пропозицій лева – це назва проекту, сума, яку береться з стелі, і це, - сказав він.
Запитайте, де гроші надходять без проекту. Давайте скажемо – це моя фантазія – пішохідний міст до Північного полюса. Ми приїхали з цим проектом. Скільки коштує? сто мільярдів. Ми застосовуємо. Не перебільшуючи. Ось як це робиться.
На даний момент, задекларовано, що гроші від Фонду будуть виділені на платній та платній основі (тобто на кредит), а весь фонд не буде вражений. Але вже було прийнято рішення про те, що якщо є багато проектів, ліміт витрат від Фонду буде збільшено. І з «платою і погашенням», як ви знаєте, це ще простіше, все можна розбити на іншій кризі, зануривши соціальними загоєннями в однопромислових містечках і попросити боргів. Що було зроблено багато разів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І це буде остання передня, за якою немає ніде відступати. Економіка Росії повністю зливається, а економіка в класичному розумінні країни просто перестане існувати.
... Я розмовлявся з високоповертаючим держслужбовцем, і сказав він,
Чи пам’ятаєте адміністративну реформу 2004 року? Коли федеративні посадові особи були негабаритними, і протягом усього року міністри були зайняті запитом більше депутатів? По суті, уряд не працював на рік. Тепер питання є, ви думаєте, що це збіглося, що в рік, коли уряд не заважав нічого, Росія мала найвищий рівень зростання ВВП?
Без урядового втручання, ГДП зростає швидше – і це те, що офіційний Друзі, навіть якщо вони самі розуміють. Можливо, це час, щоб зробити щось.

РУФ

Джерело: