В'єтнамська zippo

Кожна війна, крім ветеранів, жертв і пам'ятних дат, має власні культові речі. Для В'єтнаму, який був блискавкою.
Як і будь-який легендарний предмет, цей шматок металу подрібнюється в масиві напівміцних сюжетів: хто він врятував життя, подарував тепло, навіть допоміг викликати рятувальну команду. Кожен більш легкий, крім історії власника отримав своєрідну гравюру. Не дивно, в таких умовах вона була майже другом солдата, і після того, як все стало символом війни.

16 зображень.

Я починаю з 1-го запальника і це 100% підробка.
Я купив з нагоди в Nha Chang в сувенірному магазині, і це було з того, що я почав зацікавити цю тему.

В'єтнамська zippo

Незважаючи на те, що історія Zippo не обмежується В'єтнамом, найпопулярнішим світильником був там.
У комплекті необхідних речей, що поставляються безкоштовно урядом США. Продано в військових магазинах по Південному В'єтнаму.
У той факт, що солдати купили Zippo гроші, ймовірно, вплинули на те, що вони отримували.
По суті, у 60-х рр. у цій війні юні солдати (19 років – середній вік солдатів у В’єтнамському конфлікті) використовували свої запальники як полотно, як засіб самовираження, свого роду аналога статусу в соціальних мережах в наш час.
В'єтнамські гравери за кілька доларів наносять на вимогу власників будь-яких малюнків і написів.

Сьогодні вона відроджена учасниками подій не менше бойової зброї, а гравюри зберігають роки служби, імена частин, деякі світліри мають карти області.
Я почав робити світильники, як це пара років тому. Спочатку були підроблені підроблені підробки (ми повинні визнати, що Віета ще є майстер підробок) Я почав купувати оригінальні світильники, хоча мені довелося відвідати Саігон безпосередньо, і більше одного разу.

Ви можете ебать воїна.
Але ви не можете зупинити цей час.

3610Р. 4200Р.

Я купив цей оригінальний вже шляхом обручування пучок підробок безпосередньо в Саігуні з реального продавця військових артефактів (який зацікавить контакти шкіри у людини).

1 час Я кінний поділ

В'єтнамська zippo

фліпсайд

Напис

« » » » » » » » » » » » » » » Коли влада любові перемагає
міцність
Тексти пісень, а це означає: Тоді вся планета буде знати, що реальний світ.

В'єтнамська zippo

Nha Chang курортне містечко
Під час війни була повітряна база і лікарня.
Так, екс-власник цієї zippo трохи sly про те, що

«Ви ніколи не жили, якщо ви були на межі смерті. й

В'єтнамська zippo

З іншого боку.

В'єтнамська zippo , Україна

Ну, звичайно, американський ідол Міккі ебать миші.

В'єтнамська zippo

Бин Лон
Це було дуже міцне місце для роботи, передмістя Saigon.
Постійна фібрильна боротьба з ВК.
Цей напис був дуже поширений, до речі, його можна побачити на шоломі Чарлі Шен в Платоон від Oliver Stone.

Коли я помер
беріг мене обличчя вниз, дати цей світ поцілунок мій дупа.

В'єтнамська zippo

Ще одна Zippo з Міккі.

В'єтнамська zippo

Власником цього Zippo був дитячий садок, який служив в Да Ненг.

Він був п'єтом і філософом.

«Я алкогольний.
Після цього, будь ласка, зайдіть мені пиво.

Для тих, хто воював за свободу, це буде смак, який небайдужий тим, хто був захистив.

В'єтнамська zippo

Фу кільце
Блискавка Ворен льотчика Гуей

3610Р. 4200Р.

Я думаю, що пілот лизати, який вивів солдатів під вогонь на вертольоті, може сказати, що не захопивши його серце, що:
Після того, як я вмираю, я, ймовірно, піти на небо.
Я вже був до В'єтнаму в пеклі. . . ?

В'єтнамська zippo

Тоншоннат
Найбільший аеродром в Saigon
Аеропорт "H Chi Minh"

Власником цього запальника був пілот транспортного вертольота Чинок (ака Boeing CH47)

В'єтнамська zippo

Якщо ви хочете зробити любов
Ви просто посміхатися і покласти, що блискавку назад в руки.

В'єтнамська zippo

Ке Сан
табір
З 1962 по 67, був досить тихий мирний задній.
Тому, швидше за все, власник цього запальника не брав участі в реальних битвах.

В'єтнамська zippo

«Не пускаю мене про В'єтнам, бо я там. . . ?

Всі
Дуже дякую.
Я шукаю нові артефакти.

В'єтнамська zippo (Р)

Джерело: