1132
В'єтнамська zippo
Кожна війна, крім ветеранів, жертв і пам'ятних дат, має власні культові речі. Для В'єтнаму, який був блискавкою.
Як і будь-який легендарний предмет, цей шматок металу подрібнюється в масиві напівміцних сюжетів: хто він врятував життя, подарував тепло, навіть допоміг викликати рятувальну команду. Кожен більш легкий, крім історії власника отримав своєрідну гравюру. Не дивно, в таких умовах вона була майже другом солдата, і після того, як все стало символом війни.
16 зображень.
Я починаю з 1-го запальника і це 100% підробка.
Я купив з нагоди в Nha Chang в сувенірному магазині, і це було з того, що я почав зацікавити цю тему.
Незважаючи на те, що історія Zippo не обмежується В'єтнамом, найпопулярнішим світильником був там.
У комплекті необхідних речей, що поставляються безкоштовно урядом США. Продано в військових магазинах по Південному В'єтнаму.
У той факт, що солдати купили Zippo гроші, ймовірно, вплинули на те, що вони отримували.
По суті, у 60-х рр. у цій війні юні солдати (19 років – середній вік солдатів у В’єтнамському конфлікті) використовували свої запальники як полотно, як засіб самовираження, свого роду аналога статусу в соціальних мережах в наш час.
В'єтнамські гравери за кілька доларів наносять на вимогу власників будь-яких малюнків і написів.
Сьогодні вона відроджена учасниками подій не менше бойової зброї, а гравюри зберігають роки служби, імена частин, деякі світліри мають карти області.
Я почав робити світильники, як це пара років тому. Спочатку були підроблені підроблені підробки (ми повинні визнати, що Віета ще є майстер підробок) Я почав купувати оригінальні світильники, хоча мені довелося відвідати Саігон безпосередньо, і більше одного разу.
Ви можете ебать воїна.
Але ви не можете зупинити цей час.
3610Р. 4200Р.
Я купив цей оригінальний вже шляхом обручування пучок підробок безпосередньо в Саігуні з реального продавця військових артефактів (який зацікавить контакти шкіри у людини).
1 час Я кінний поділ
фліпсайд
Напис
« » » » » » » » » » » » » » » Коли влада любові перемагає
міцність
Тексти пісень, а це означає: Тоді вся планета буде знати, що реальний світ.
Nha Chang курортне містечко
Під час війни була повітряна база і лікарня.
Так, екс-власник цієї zippo трохи sly про те, що
«Ви ніколи не жили, якщо ви були на межі смерті. й
З іншого боку.
, Україна
Ну, звичайно, американський ідол Міккі ебать миші.
Бин Лон
Це було дуже міцне місце для роботи, передмістя Saigon.
Постійна фібрильна боротьба з ВК.
Цей напис був дуже поширений, до речі, його можна побачити на шоломі Чарлі Шен в Платоон від Oliver Stone.
Коли я помер
беріг мене обличчя вниз, дати цей світ поцілунок мій дупа.
Ще одна Zippo з Міккі.
Власником цього Zippo був дитячий садок, який служив в Да Ненг.
Він був п'єтом і філософом.
«Я алкогольний.
Після цього, будь ласка, зайдіть мені пиво.
Для тих, хто воював за свободу, це буде смак, який небайдужий тим, хто був захистив.
Фу кільце
Блискавка Ворен льотчика Гуей
3610Р. 4200Р.
Я думаю, що пілот лизати, який вивів солдатів під вогонь на вертольоті, може сказати, що не захопивши його серце, що:
Після того, як я вмираю, я, ймовірно, піти на небо.
Я вже був до В'єтнаму в пеклі. . . ?
Тоншоннат
Найбільший аеродром в Saigon
Аеропорт "H Chi Minh"
Власником цього запальника був пілот транспортного вертольота Чинок (ака Boeing CH47)
Якщо ви хочете зробити любов
Ви просто посміхатися і покласти, що блискавку назад в руки.
Ке Сан
табір
З 1962 по 67, був досить тихий мирний задній.
Тому, швидше за все, власник цього запальника не брав участі в реальних битвах.
«Не пускаю мене про В'єтнам, бо я там. . . ?
Всі
Дуже дякую.
Я шукаю нові артефакти.
(Р)
Джерело:
Як і будь-який легендарний предмет, цей шматок металу подрібнюється в масиві напівміцних сюжетів: хто він врятував життя, подарував тепло, навіть допоміг викликати рятувальну команду. Кожен більш легкий, крім історії власника отримав своєрідну гравюру. Не дивно, в таких умовах вона була майже другом солдата, і після того, як все стало символом війни.
16 зображень.
Я починаю з 1-го запальника і це 100% підробка.
Я купив з нагоди в Nha Chang в сувенірному магазині, і це було з того, що я почав зацікавити цю тему.
Незважаючи на те, що історія Zippo не обмежується В'єтнамом, найпопулярнішим світильником був там.
У комплекті необхідних речей, що поставляються безкоштовно урядом США. Продано в військових магазинах по Південному В'єтнаму.
У той факт, що солдати купили Zippo гроші, ймовірно, вплинули на те, що вони отримували.
По суті, у 60-х рр. у цій війні юні солдати (19 років – середній вік солдатів у В’єтнамському конфлікті) використовували свої запальники як полотно, як засіб самовираження, свого роду аналога статусу в соціальних мережах в наш час.
В'єтнамські гравери за кілька доларів наносять на вимогу власників будь-яких малюнків і написів.
Сьогодні вона відроджена учасниками подій не менше бойової зброї, а гравюри зберігають роки служби, імена частин, деякі світліри мають карти області.
Я почав робити світильники, як це пара років тому. Спочатку були підроблені підроблені підробки (ми повинні визнати, що Віета ще є майстер підробок) Я почав купувати оригінальні світильники, хоча мені довелося відвідати Саігон безпосередньо, і більше одного разу.
Ви можете ебать воїна.
Але ви не можете зупинити цей час.
3610Р. 4200Р.
Я купив цей оригінальний вже шляхом обручування пучок підробок безпосередньо в Саігуні з реального продавця військових артефактів (який зацікавить контакти шкіри у людини).
1 час Я кінний поділ
фліпсайд
Напис
« » » » » » » » » » » » » » » Коли влада любові перемагає
міцність
Тексти пісень, а це означає: Тоді вся планета буде знати, що реальний світ.
Nha Chang курортне містечко
Під час війни була повітряна база і лікарня.
Так, екс-власник цієї zippo трохи sly про те, що
«Ви ніколи не жили, якщо ви були на межі смерті. й
З іншого боку.
, Україна
Ну, звичайно, американський ідол Міккі ебать миші.
Бин Лон
Це було дуже міцне місце для роботи, передмістя Saigon.
Постійна фібрильна боротьба з ВК.
Цей напис був дуже поширений, до речі, його можна побачити на шоломі Чарлі Шен в Платоон від Oliver Stone.
Коли я помер
беріг мене обличчя вниз, дати цей світ поцілунок мій дупа.
Ще одна Zippo з Міккі.
Власником цього Zippo був дитячий садок, який служив в Да Ненг.
Він був п'єтом і філософом.
«Я алкогольний.
Після цього, будь ласка, зайдіть мені пиво.
Для тих, хто воював за свободу, це буде смак, який небайдужий тим, хто був захистив.
Фу кільце
Блискавка Ворен льотчика Гуей
3610Р. 4200Р.
Я думаю, що пілот лизати, який вивів солдатів під вогонь на вертольоті, може сказати, що не захопивши його серце, що:
Після того, як я вмираю, я, ймовірно, піти на небо.
Я вже був до В'єтнаму в пеклі. . . ?
Тоншоннат
Найбільший аеродром в Saigon
Аеропорт "H Chi Minh"
Власником цього запальника був пілот транспортного вертольота Чинок (ака Boeing CH47)
Якщо ви хочете зробити любов
Ви просто посміхатися і покласти, що блискавку назад в руки.
Ке Сан
табір
З 1962 по 67, був досить тихий мирний задній.
Тому, швидше за все, власник цього запальника не брав участі в реальних битвах.
«Не пускаю мене про В'єтнам, бо я там. . . ?
Всі
Дуже дякую.
Я шукаю нові артефакти.
(Р)
Джерело: