Cat house - Розгортання життя кота!

Не довге тому, я був прокинувся найближчим часом.
Коли десять кошенят виростають в будинку, слід подумати про те, що він буде виглядати як у віці від трьох місяців :
Уже зараз хвости, вуха і лапи є тісними і дорослими котами, які не є матерами цієї ромашки, почали ткати. Вони ніде відпочивати від грибків.

18 зображень + текст. Джерело.

Габаритний зображення

Ми проживали з котами протягом тривалого часу і ми розуміємо, що потрібно зробити, щоб зробити їх цікавими і корисними для людей одночасно.
У нашому випадку необхідно створити простір для кішок рухів і додаткових місць для солідності дорослих котів, щоб вони були трохи змащені по всій території і припинили натискання на дивані:

Рішення було прийнято давати одну з стін в коридорі до котів.
Видалити розміри, відкрити Autocad ... :
Розроблено кілька варіантів. Не сподобалося, як все буде виглядати в кінці, інший - коридор став вузьким для проходу, на третину самих котів некомфортно використовувати, в четвертому ... В цілому вони оцінюються і так, але знайшли прийнятний варіант.

У мене є майстерня, де я зроблю речі з дерева, металу і скла. Запити клієнтів найбільш несподівані, тому в цілому, інструментарій дозволяє робити практично будь-що. Для котів, будь ласка, зробіть те, що ваше серце хоче. :
Ми є прихильниками стриманості, гіпси не люблять, крім того, ми не тільки декоративні речі, але щось інше не тільки використовувати, але намагаємось розбити :)
Вибрано фанери. Можна зробити масив або шпон фанери цінними сортами деревини до кольору дверей або кухні, але потім простір буде «розширений» візуально :

Найбільша радість від того, що сталося з дітьми! Цікавий лабіринт приніс !!!
Але це не було жахів... Шуруповерт намагався атакувати Маруся, це добре, що Міля була поруч і прийшла на допомогу :

Результатом став кішка-хаус.
З підлоги сходів, на якій ви піднімаєте на поворотну подушку і стрибайте по полиці.
Ви можете спати на цій полиці, або ви можете піти ще вище і дістатися до вершини. Ви також можете спати, ви можете приховати від пилососа і втекти від дітей :
Нижня сходи досить плоска для дітей. Але сходи, що ведуть вгору, крутіше. Тільки дорослі можуть потрапити туди. Діти не мають нічого спільного!

р.

матрац розмір дивана ще не зшивається. Якщо ви щось не для клієнта, але для себе ви можете прийняти свій час.
Поставте один з наших, він більший за розміром, але дно нековзного матеріалу. Не хочу кота або кошеня уві сні слизькі з полиці до підлоги з матрацом :
Коли диван зшивається за розміром, він буде закріплений на полиці на Velcro :
Але кішки сподобалося і так далі:

До речі, зліва ви можете побачити чашку, яку Цукерки отримали, коли вона стала найкращою на виставці Royal Canin на системі ICU. Я писав про це :
Нижче чашка є лотком для молодших дітей. Не всі піднімемо до туалетних піддонів, тому ми зберігаємо тут. Іноді хтось сидить в ній.

Р

Ми подруги захопили простір миттєво :

Цукерки тепер мають місце для бігу від дітей. Вони так звані, і вони не піднімаються. Незважаючи на те, що не всі злагоджені, Кід і Юаніта вже опанували :

Цукерки з великим інтересом дивитися життя дитячого садка :

На другому поході сходи ширші і глибокі.
Я зробив це так, щоб дівчата не бояться піти там, добре і зручніше, звичайно. все ще високий, я хвилююсь про них :
У верхній дивані є тротуар. Ми можемо зробити його стиглою, а також нижню, але ми можемо його розбити накладну в цьому випадку. Це не достатньо, щоб дозволити будь-кому падають:

Ви бачите шматок дроту над дверима і над полицею?
У мене є вихід електромережі (при ремонті, 10 років тому, чому кладуть там кабель з перемикачем в передпокою), дива, що буде там, щоб придумати цікаві речі.
Не хочу повісити банальну лампу. Зробіть нагрітий матрац для котів - тому вони ніколи не з'їдуть знову:
Я думаю :

Сайт точно призначений для того, щоб бути комфортним, щоб піднятися і, перетворюючи навколо, стрибати по полиці.
При необхідності відключати полку, також необхідно переворот.
У одному з варіантів ми звернулися, замість поворотного майданчика було регулярне полки. Коли модель була виконана, то стало зрозуміло, що його неможливо використовувати :
В кінці вони зробили те, що вони зараз робили – це було дуже зручно!
Тепер ми думаємо - це означає, щоб зробити якийсь вид покриття на сайті? Як Cesal? Кіт не ковзає на дереві, але вони будуть виглядати краще. Можливо, при прийнятті рішення ми прикріпимо до появи матраца на дивані. Ви повинні виглядати гармонійно :

р.

Хтось вже занурився у верхній частині ліжка :
Побачити в відбиття скляних дверей :
Цукерки, я думаю.

Шелька порожня, з жорсткою рамою. Кріплення до стіни з прихованою застібкою, яка затягується знизу.
Ми не ламінували що-небудь, просто подрібнюємо і покриваємо безбарвним матовим лаком.
Дуже красиво виглядає, це життєрадісна я не знаю, як знімати інтер'єри, щоб показати всю декоративність виробів. Я спробую пізніше :

...

доб.

Діти зацікавили. Хоча вони весело і на підлогу з диваном, але деякі цікавість вже сортують :

Екстрим.

Резюме: Отримані завдання та поставлені завдання. У великій сім'ї котів були два відокремлені місця, де можна відпочити від команди, а для дітей нижня сходи є великим фізичним інтересом. коридор залишався максимально комфортним, а інтер'єр не був пошкоджений, навіть став більш гармонійним. Все було щасливим. З перших вимірювань і початку проектування до монтажу взяли 10 днів :)

151290р.

Джерело: