IL-86 хвіст номер RA-86103

IL-86 - це великий пасажирський літак, призначений для перевезення 350 пасажирів.
Двигуни чотири НК-86. 22 грудня 1976 р. відбувся перший рейс Іль-86 CCCP-86000. З 106 автомобілів, що виробляються, чотири в даний час виконуються - це ВПС Іль-80ВКП (Айр Командні точки), які відрізняються від пасажирських літаків за відсутності вікон, системи заправки та додаткового обладнання (поруч) переднього.
78 автомобілів вирізати, 23 літаки знаходяться в збереженні (і тільки два з них в музеї), одна з них збита.

З самого себе: Мені довелося літати на них, відчуття не передається в той час він був величезний, але насправді комфортно і комфортно.

Тут буде 39 фото і коментарі. Автор.

1.Il-86 з хвостовим числом RA-86103 у 2008 році було передано до УАПЦ MSTU GA, де він до цього дня.
Рік випуску і перший рейс: 1989. З 1999 року до припинення рейсів в 2008 році, був третій рейс серед Іль-86 (після 86007, до 86113).

, Україна

2. 86103 взяв участь у зйомок серії «Аеробатика» під назвою авіакомпанії «АЕРУС», але фактично належить до екстремного оператора - «Донаві» («Аерофлот-Дону»).

3. У На екскурсію до УАПЦ ГА буде можливість побачити все це в прямому ефірі. І для тих, хто не отримую, я пропоную фототуру кабіни, де студенти Інституту проходять практичну підготовку.

А будь ласка, не сміятися на заставах, я ще фотограф, не фахівець.

4. У Я підняю власні сходи на передній і відразу вдарив сходи, що веде до кабіни і кабіни. Ліворуч від сходів за дверима - це інженерна бухта, яку я не знаю на правому.

5. Умань Інженерна бухта. Які ці пристрої? Поціновувачі, у вас є підлога.

6. Жнівень Вид сходів з верхньої палуби.

7. Постільна посадка.

Р

8. У Ознайомитися з розташуванням рятувального обладнання.

(доб. 3)

9. Навігація З одного з сходів, дверна панель була спеціально вилучена, щоб вона могла бачити, як все працювали.

10. Зазвичай двері виглядають так.

11. Цей літак має однокласне планування 3 + 3 + 3.
Вантажопідйомність IL-86: 3-класне планування для 314 пасажирів, 2-класне планування для 234 та економіки за 350.

12. Місць 3+2+3.

13. Кухня.

14. У Іль-86 є ліфт, який піднімається з їжею з нижнього відсіку.

р.

15.00 р. Шафа перед сходами.

16.00 р. Незнімні вішалка - для безпеки. У разі турбулентності речі не літати по салону.

17.00 р. Як це перше місце 3C, а потім 12E (не 4a і 4b)?
Я нагадував, що хтось закрив знак пам'яті або змінив і святих мотивів. Ваша версія?

18 років

19.00 р.

р.

20. Туалети в хвостик.

Габаритний зображення

21.

22. Я не пам'ятаю наукову назву цього, це просто колекція. Вибачте мене.
Розташований під унітазами в нижньому відсіку, шість бічних труб. Не кинути папір!

23. Тут є чорні коробки.

р.

24. Заїзд в хвостик і невеликий багажний відсік.

25. Задня сходи в салон.

26. Ще один рейс присутнього сидіння.

27. Повернемося до Святої Ліги.

28.

р.

29.

Р

30. Керівництво по посадці екіпажу.

31.

р.

32.

33.

34.

35.

36.00 Р

37. Я хочу ці лампи в домашніх умовах. Шукаємо виробництво.

38. Як можна запам'ятати багато кнопок, перемикачів і перемикачів?

39. Склопластики.

Це його. Спасибі всім.

Джерело: