Я пропоную вам читати історію нижче, можливо, це буде корисно для когось!
Так, 16 листопада 2013 р., я, в компанії Білоруська та вірменська, досить багато приймала у старовинному клубі (й відсвяткував перемогу української національної команди над французькою). Як це все закінчилося і як я отримав додому, я пам'ятаю чесно! Я дуже здаю не знайти мій телефон htc evo 3d! Звісно, не можна назвати його - не абонент! я думаю все!
Знову жилет ніколи не п'яти знову, я назвав копс. Вони, в свою чергу, розповіли мене, щоб зрозуміти щось! Я зрозумів, що шанси знайти це майже нуль! Я вирішив не піти в копс - не витрачати час! Скрипки в кінцевому підсумку прийшли додому.) З моїх слів, що було написано, я не підтверджую факту крадіжки, бо я не пам'ятаю сором'язливості, але я не виключив ... в цілому, написання виявилося нічого! Наприкінці поліцейських згадують, що вони можуть знайти і залишити.
Пройшов час труси були німими... Після того, як я пішов в Google Play, я бачив розділ моїх пристроїв і знайшов, що мій телефон був перетворений після того, як я втратив його! Далі я побачила кнопку «Ремоте управління пристроєм Android»! Я ніколи не використовував його... натискаючи його на карті світу з можливістю знайти свій телефон через супутник, або викликати його ... Я вже мав трохи дихання, але... нічого не працював на всіх ... за 3-4 дні я регулярно намагався визначити розташування телефону, але не... Я думав, що мій телефон вже добре відповідав або так, і ніхто не сподівається, щоб повернути його на всіх!
Для нового року я придбав HTC один. І всього за два дні тому, не збігається з тим, що Google Play побачив у розділі «devices», що на мій минулий htc evo є мегафоном simcard і телефон був використаний 3 лютого. Подумавши в своїй голові «Ах ... це так?» знову натискав пульт дистанційного керування і розташування мого хт... супутник з точністю в декількох метрах вказував камінь і вулицю! Я назвав 02 і пояснив всю ситуацію в деталях... що я знаю, де мій телефон, що я знаю, це 100% мегафон! Я був сказав, щоб приїхати в Жовтень Owd від 8am! Я маю шанс отримати свій телефон назад!
Найрозважніші...достаток на мороні, Росії, бюрократичної системи! Прибуваючи в призначеному часі в м'язаріані, чекаючи неперевершену чергу і чекаю на деяку оперу, з моїх слів він скомпільував пояснювальний звіт, який вказував деталі мого «розслідування» про мегафон, камінь і Google ... далі пояснюючи, що всі папери в моєму випадку не знаходяться в їх розпорядженні, так як я втратив органи не на їх території – відправили до гова на Лунахарський 1! Прибуваючи там, і знову послужила загартовану годину, вони взяли мене в... «Ви повинні піти в Okt OVD», вони сказали мені... і я не знаю, як відповісти м'яко. Вони надсилають мені, де вони відправили мені годину назад! Зірка! Я взяв копію документа з гівда, що занурився назад до ovd! Вони попередили мене, що якщо вони не мали бізнесу, це буде сто відсотків в Гувд! “Як ви працюєте?” Я думав, і я пішов додому... Я був сказав, що "дозволити 9:30" коли секретар був там!
Прибув о 9:30 і прислухав до моєї історії про телефон - сказав "вниз, чекаю" ... сидячи, чекаю ... той, хто в віконці обов'язкового блоку (це вікно) сказав мені, щоб сидіти - десь пішли ... Я чекаю на щось! через годину ще один суперполіцман дивився з вікна і запитав, що я сидів тут і чекаю!? Я відповів, що за годину я чекаю на те, що, як ваш співробітник зв'язку сказав, щоб сидіти і чекати ... Він сказав мені, і сказав, що я дійсно не мав нічого робити на 12 годин? Злий, але вирішив піти до кінця! вона боляче дізнатися і подивитися, як і де проходиться телефон... заспокоївся і вирішив, що якщо це те, як вони будуть ебать - Я буду йти до прокуратури писати скарги, я не... Я пишу все...
Я прийшов в 12:00 - без секрету! Я вже змінив обличчя, і я мав пояснити йому знову, що я був і чому я прийшов! Ви дізнаєтесь, що секретар не може прийти, оскільки вона має велику роботу збирання пошти по місту і коли вона буде - hz! Після смертної хвилини тиші я запитав «Що робити в кінці? як звернутися до неї? ... «Ви зателефонуєте нам на станції мита і якщо вона на місці, ми розповімо Вам!» Я вийшов в шок і мислення на шляху до автомобіля, що робити поруч, був викликаний офіцером поліції, який сказав мені “загальна”... він вийшов до мене щасливий і секретар прийшов! Не довший сподіваючись на все, я і секретар пояснив, що я і чому я збираю свій дорогоцінний час ... вона дивилася на щось до екстраси, і повернення без будь-якого розповів про обов'язки офіцерів, які я відмовляв справу ... до мого питання, чому клепки відмовилися відповісти на "Я не знаю" і покласти голову в своїх справах (ноутбуки і ручки) ... після іншої хвилею тиші я запитав те ж саме питання "Що в кінці мені робити?" і більш агресивний ... «Ви повинні або це опера, але зараз вони не існують, і коли ми не знаємо... й
«Я думав, і я пішов додому ... о 14:00 було прийнято рішення піти в прокуратуру ... кому — ебать ... всюди я скаржаю ...
Перш ніж перейти до прокуратури, я вирішив набрати духовку і попросити «Це» оперу, чи це було на місці або ні... вони сказали, що це було в місці ... Я думаю, що я можу зупинитися в останні - для задоволення! Знайди оперу і ми пішли в офіс! Зареєструватися Я повинен пояснити свою історію, а не короткий.
В цілому, я показав його друковані скріншоти (заплановані) і він сказав мені, "Ви дізналися, що це мегафон, сьогодні я не обіцяє, але завтра я думаю, що ви отримаєте ваш телефон... давайте ім'я. й
Сьогодні промовляв хороший телефонний дзвінок, «Ком отримати телефон! просто не маю кришки і акб! schmuck, який знайшов його (sper) - сказав він) і cops не буде нічого про це. й
За допомогою Google та її сервісів!
Джерело: