Ліаз 677: міфи та легенди

Я надихнула писати цю тему – Недавній ностальгій Темка про «каранку» ... а також дрібні «дихати» Яповцев

Ну і те, що я на такому автобусі — почав свою кар’єру після армії ...

Ну, перш за все, трохи історії вікі.

Незважаючи на те, що створення автобуса LiAZ-677M з підвищеними технічними та експлуатаційними показниками було приписано до заводу по плану ROC на 1973 рік, фактично серійне виробництво LiAZ-677M вдалося встановити тільки в 1982 році. Під час виробництва автобус поступово змінив свій зовнішній вигляд до нас сьогодні. У вхідних/виходних вікнах над дверима були замінені помилковими вікнами, які зникли 1984 року і були замінені на два горизонтальні бруски. У другій половині 1985 року було модернізовано технології освітлення, а також з дотриманням положень НЕК ООН. Назад у 1978 році автобуси LiAZ-677 отримали новий тип індикатора переднього напрямку, помаранчева квадратна форма, встановлена на передній стінці автобуса над основними фарами. Тепер вони додали задні квадратні світильники, зібрані в розділі, змінили передню частину, потім задню верхню позицію вогнів. На початку 1985 року автобуси почали встановлювати задні і передні металеві бампери, а автобуси, випущені в цей час, відрізнялися наявністю бамперів, але з старими круглими хвостовиками. Фінальний зовнішній вигляд ЛАЗ-677М утворився у 1986 році.

Мотори - Ляз - від заводу були обладнані тільки з примусовим до 180 коней (привабливий 150 рідних) Зілов 8 котельних двигунів.
Ураловське і так далі – так що вже прийнято говорити зараз – “колхозтунінг” місцевих АТП.

Так ... вихабливість цього двигуна було просто... Я ще пам'ятаю зимову норму на моєму маршруті (771) в Москві. 56 літрів на 100 км

Для дня було зазвичай видано купони на 250-280 літрів ... eh ... курча час) його VAZ 2105 - я покрилий - тільки "Бус-рейшн".

Ось способи «Зберегти паливо» – і народжуються всього 2 нижче наступних міфів.

метод 1 «Батт Кільце» і «гора не підніме»

для зменшення споживання - багато водіїв - самостійно (Я не буду дзвонити, і я серед них) - змінився карбюратор ... і замість Зіловського - кладуть карбюратор від ГАЗ-53 - призначений для роботи з бойлером 6. ...

+ додатково - свічники - при підключенні тахометра дали 280-320 революції на крилах)

Але - це був мінус ... на таких заготовках - двигун почав «запобігти» - які, відповідно, миттєво зламали хрести ... )

А з них – і прийшла до нас все улюблене «здоблення звуку».

відсутність нормальної тяги вгору - з великим затиском - було пояснено таким же) - адже гідротрансформер - коли набрати 20 км на годину - перейшов на 2 шестерні ... і натягти на "чарівний" двигун - 10 тонн пасажирів - на горі - автобус не вдалося)

Метод -2... використання берегів ...

Приближення в Лязе - мала 4 позиції важеля. ZH-N-H-PP.

Я маю на увазі,

ZH - Повернутися
H - Нейтраль
X- Mode (коробка працює в нормальному режимі - 0-20 1-й шестерні, 20-45 - 2-й шестерні, 45 - 70 3-й (Main або прямим) шестерні
ПП - Примушено перше (це "чип" було просто зроблено - для проходження ліфтів і т.д. ... але був мінус ... на своєму автобусі вище 25 км.h не дисперсний)

Для тих, хто піклується, дивляться на різницю у фотографіях.

Але ... при русі по місту - коли стикається з зупинками, до дорожніх вогнів, на спусках і т.д. - за рахунок своєї дизайнерської функції (одна з особливостей Львів-2 ГМП, яка була встановлена на цьому автобусі, було те, що було встановлено два нафтові насоси - основний (приводом гідравлічного трансформатора) і допоміжний, який був привезений з проміжного валу. Цей насос був встановлений в системі для підтримки тиску в GMP при під'їзді, коли головний насос не забезпечує достатній тиск. Таким чином, натирання поверхонь GMF змащувалися, коли автобус був кручений, навіть коли двигун не працював. Ця ж особливість дозволила розпочати двигун за допомогою буксирування або "від слайда" - прискорення при спуску під нахилом.) - біля берега - з коробкою на - примусовий автобус для гальмування двигуна, і продовжується "Осити мій" бензин ...

постійно витягуючи «важіль автоматичного контролера передачі» (це тільки під кермовим колесом праворуч) - покласти його злегка - наполягати) і чисто технічно - до кінця 3-го кола - рука вже почала відпадати ...

У зв'язку з яким — «розумні» автобусні драйвери — в мережі — «контролер-App» — вставляється найпростіший перемикач ключа ... від звичайного освітлення будинку ... його завдання було б безглуздо відкрити підошва управління дротом — і коробку думав, що важіль передано в позицію Г.

Але місце розташування «Кей» праворуч від панелі - за рахунок тьмяки «Ергономіка» - на цьому місці - переключити - я навіть не знімав праву руку від рульового колеса - просто випрямляли пальці ... по дорозі - ось чому - вимикачі - з ключами BIG ;)

р.

Зайдіть до «Пожежного місця» зліва позаду водія.

І дійсно - це місце дозволило людям закохати - навіть в найсильніших заморозках за вікном.

і найпомітніша - НЕ ВІЗИБЛЕ! в дзеркалі водію від кабіни ... і три-чотири рази на початку роботи в парку - Я приніс 3 ранку до парку, спальний пасажир - зігрітий за спину) ... І звісно мені довелося прокидати його, і як добре Самарітан. (приблизно, Гурлі - Я був молодий і наповнений енергією, і ніхто не чекав мене додому) - візьміть його з парку до свого будинку в його...

після останньої поїздки, коли виявилося, що у людини була запечена ще одна година о 10 п.м., і тьмяно збито мене до 3 ранку, відповідно, пропустив всі свої потяги, і мені довелося взяти його стільки, скільки в довгостроковій перспективі ... (навіть, не кинути його в парк на 3 ранку в 25 градусах заморозків) - я завжди став в кінці не ледачий - і перевірити каюта)

1201115

І те, що автобуси Ліаса - вони нагрівають кабіну -- повітря - що охолоджують радіатор автомобіля, і він проходив через коробки за спиною водія, і він перетворився в коробку на лівій стороні автобуса.

Ми просто бачимо це - на фото вище ... - відповідно - лівий передній сидіння - мала найгарший повітря - з цілої кабіни добре і останні. Відрізняється прізвисько - "Сокілець" ... насправді - негативність пасажирам - він не має ... і він пішов з фідель Кастро ...

Так... дивно достатньо, але це була Куба, яка дала нашу лізію цю неоднозначну назву.

І це було так... в його часі Радянський Союз — дуже багато допомогло «Брати Куба» — все, що можливо ... ( Насправді, в переплануванні для дозволу покласти свої ракетні основи, можна сказати в спальні в Сполучених Штатах)

У Брацькій допомозі були автобуси ЛіАЗ 677.

Але оскільки комунізм був у повному гойдалці на Кубі, а люди цінували значно нижче, ніж тваринництво Скотів у колгоспних господарствах - автобуси були дуже швидко надані колгоспним господарствам ... де вони зробили трохи "привабливий".

У зв'язку з низькою задньою зоною - для завантаження корів - не потрібно будувати ромпи - корови можуть виходити прямо з землі ... так вони вирізати дах автобусів (допускається хороший клімат) - і перевозити корови в них ...
(за принципом - що вони тільки переносяться)) в тому числі цукрові тростини і моласи - ось як люди в ньому вже рідкісні)

Так приніс радянські туристи - які відвідали Кубу, і побачили «нову професію Ліазу» його широко поширений прізвисько.

Будь ласка, дозвольте мені йти (дружина хоче ебать мені)

Я не знайшов фото кубинських ліаз, тому для ілюстрації – просто російський «пробіг»

Джерело: