Нестерпний одяг для неземної краси

Ніколи ви почуєте, коли-небудь заздрить домогосподарку з витонченими гітарними фігурами. Ви просто не знаєте, що жахи і катування, які вони повинні пройти, щоб будь ласка, інші з свіжим, здоровим виглядом.

І не лякайтеся невидимимим глянцем в очах і не засміхається чеширська посмішка. Щоб виглядати так, ви завжди повинні дотримуватися дієти, робити вправи, відвідувати нескінченні масажі, обгортання і навчання.

Ось 70 фото. Джерело.

Оле і я, трохи відступив з 10-денного робочого тижня, зустрівся з шансом на високий рівень. Мій друг був так хворий, як поганий я шукаю, і в жодному разі я можу запустити себе. Для мене буде логічно, щоб запустити щось в себе, але я оцінив критики, тому я навіть погоджуюсь, щоб пройти реабілітацію в спеціальному центрі. Дякуємо Богу, не за тиждень, оскільки Олечка сильно радить мене, але на вихідні.

Уже на перших процедурах стало зрозуміло, як розтопити шлях до краси. Я не хочу бути безробітною дружиною олігарху. Зібрав, що я взяв мій камеру з мене, я вирішив розповісти вам, шановні читачі, про всіх страшних страждань, які впали на наш жорсткий лот.

Фізична культура

Прийміть, для початківців, дико модно і здавалося б, неускладнені Пілатеси.

575240

Пілатес, хлопці, це не для вимпа. Тільки здається, що ледачі відпочивають людей, які живуть окремо, піднімають одну або іншу кінцівку.

В дійсності це важко. Крім того, що в принципі кінцівки непросто тримати на масі протягом тривалого часу, також потрібно керувати диханням в зворотному режимі. Ми всі використовуються для запуску вправ, вдихаючи, і закінчуючи видиханням. Тут, наприклад, кватки. Сісти вниз, вдихати, отримати, видихати. Це навпаки. І це, навпаки, займає багато уваги і енергії, це жахливо незручно і важко. Не тільки в Пілатесі, але і в інших видах змащування тіла, гомосапіани модно показати з диханням. Не буде лази. Спробуйте. Я навіть підрахував тебе:

-Ррараз, кваток і видих.

- Два, вдихати.

Три, видихають, сидять вниз (роздріб і присідання одночасно)

- Чотири, вгору, вдих.

Ви відчуваєте це? Це вправа я дав вам.

Так в досить спортивній мене вправи деяких Пілатес виходять з великої складності.

За годину таких вправ коштує за годину три поїздки на велосипеді. Або навіть чотири.

І навіть коли здається, що ми лежачи на підлозі і розслабляючи, кожен м'яз нашого Пілатса-білого тіла простягається як рядок і сльозиться.

Якщо ви нехтуєте солоною дієтою, а також, Бог заборонений, дайте собі ковтання пива один раз на тиждень, ви не зможете позбутися від простих Пілатес. Більше радикальних засобів потрібні. Так, наприклад, вакуумні тренажери Hipoxy.

Дивитися, перш ніж ви унікальний побутовий катування пристрій: гібридний велосипед і пилосос

Направо на велосипедах. Але я кинувся сумнівом. Подивитись більше, як навчальний центр астроната.

й

Для кожного з тренажерів придумав власний катування костюм.

р.

- Р

Не боятися чути «повний вакуум» Р

Не тільки те, що потрібно лягти довгий час без зупинки (!)

Він також страшний, що той же тіло-збереження ваговик буде всмоктуватися в його космічних апаратах.

Є спеціальні тренери для мережива. На якому ви просто повинні лежати і ледачі

р.

Костюми абсолютно косметичні для них. Здається, що це жест, який астронавти роблять перед обробкою люків.

Ось картина з фільму «Алєн приїжджає»

Або краще, "Нео пробудження в матриці". Звертаємо увагу на зовнішній вигляд щасливого новонародженого та щирого посмішки.

Габаритний зображення

Всім повітрям було перекачано з Олі перед виходом у мир.

3610Р. 4200Р.

Але як смішний, то подивіться на тіло рожеві раунди. Якщо ви зустрічаєте когось, ви можете сказати, що це модні колготки. Весняно-побутовий сезон 2014. Незважаючи на те, що в катування рію краси, кожен не використовується до неї.

Водні процедури

Душ особливий, теж. Це називається Charcot.

Це своєрідна витончена грабка з використанням дуже міцних струменів води контрастної температури. Багато десятиліть використовується як прохолодний засіб для зайвого жиру, шкіри флагбі, целюліту та інших людей, що поєднуються. Підходить для перетягування істот будь-якого сексу.

Ось снайпер.

Деякі люди воліють відвідати цю процедуру в костюмі Адама і Єви. Це останні тренди моди. Про нас

Охххххххххххххххххххх.

Головне - не пустити з рукоділля, або вона буде знезаражена.

Не можна просто взяти ванну.

Габаритний зображення

Також буде гідромасаж і професійний катування.

Косметолог

Косметолог – це сучасний хаман, який за допомогою цілющих препаратів і секретної тактильної техніки знімає прищі і зморшки.

Деякі процедури, такі як загальний масаж, навіть можна насолоджуватися.

Раду Олі та хаману припинили, що обличчя було дуже пригніченим. Це тому, що я працюю важко і втомився. Отже, серйозне тривання просто необхідно. Як і негінатна маска.

Тепер я знаю, що хороша причина не називається «закінчення». Але чому тоді питання про беластрофію не викликало підозру?

Вони починають ставити на маску. Червона, як вона вийшла пізніше на фото. Альгінат.

Рекомендую, що вони повністю блокують обличчя. Рот і очей. Все це. Вони тільки залишають ніс дихання. А маска замерзає відразу.

р.

Ви не можете говорити. Щоб дивитися, природно, теж. Орієнтовно, що відбувається тільки звуком. Я чую Ольга ходьба навколо і відмовляєтеся від того, що красива полуниця виявилася.

Я каструлю, але я не схожа на керма. Логоси не дивляться! Після японських самурай і американських каньйонів я боїться маски. Я покажу, що все добре.

Після завершення процедури в пам'яті залишається литий обличчя, що свідчить про відвагу і героїзму!

Аюрведа

Багато сучасних Європейки вірять, що тільки справжні індійські філософи розуміють значення вічної молоді і довголіття. Я ніколи не був в Індії, але я бачив багато фотографії та історії про чудові місця, такі як Варанасі або Гоа, де іноземці з цивілізованих світів втрачають свої документи і зникають назавжди. Тому я вважаю всі азіатські методи з великою підозрою. І ось Аюрведа.

Значення цієї речі залишається невідомим до мене до кінця. Це особливий філософський струм з його феншуй та іншими інструкціями щодо того, як правильно існують у світі.

до

Джерело: