Як я провів літо.

Зима, холодна, сантехніка або спекотний чай під ковдрою.
Час пам'яті літа.
Моя робота не займе мене довго.
З цієї причини я провів великий горб денного світла годин у чоловічій шринці – гараж.
Так як алкогольні теми не дуже цікаві для мене, я вирішив освоїти пару професій.
Коли ви робите щось вперше, це природний. Так не лікуйте на лаврах.
Я не претендував бути автоботаністом, я просто занурю в трохи.
Я звернув, що мені довелося робити, і несистемно, щоб не забути, як і що я зробив. Не робити це більше.
Фото буде коротким, кінець буде розмітка, будь ласка, не ламатися.

Цей джмл вантажівка впала в руки.

р.

Його головна проблема, як багато втомлених автомобілів, є корозійними. Тут я збираю руку для колісної арки, і це просто руббаш, все поруч з колесом я просто дрочити своїми руками. Не більше заліза.

р.

Почати різко.

Загничує безпліддя, час і сіль не залишає заліза.

Зрізаємо все, що «блюм», не запасаємо. Я не садівник, але мені довелося зняти крок.

р.

В той час як сутність є справою, швидко обробляє пара несподіваних у вигляді старої скоринки.

Зламаються дороги Opel.

Так само проблема карієсу.

Картина. Під бампером немає. Мопед не шахта, згідно з власником - на продаж.

Продається вже, тому поточному власнику «щастя» може бути розпочато, щоб отримати компенсацію. Я просто пофарбував його.

Більше

Не так погано, просто знімають чіпси, подряпини і дрібні зубчики.

Білий - хіт сезону

Що мені подобається. Зберігається глянцевий глянець, і він буде виглядати як новий 20-річний верстат.

Так само нехайні карієси. Власники Ford Transit цього покоління, ймовірно, всі знайомі з цими заспокійливими плямами.

Порізка без жалю.

р.

Спробуйте.

Ось ми йдемо.

Очистити його.

Самі яйця, гарнір.

Oga, тут йде вікно, на наступний рік - одна і половина іржі ми виграли тут.

Сліплюємо арки і швидки.

Я думаю, що це хороший досвід. Хоча літо був прохолодним і дощовим, я завжди був засмаглий. Поставте на маски. Тому що моя шкіра з'являється з пластівцями і очі завжди заспокоїти.

Зварила всю внутрішню і нову крило.

Заключні штрихи, ми знімаємо зубці шляхом розпушування і готові лякати.

На фото немає процесу живопису або живопису. Перший незручний, вам потрібно помічник з камерою, і по-друге, я не думаю, що я б поставив його на ЯП.
Проміжки на фото нормальні, двері не закриваються до кінця. Крім живопису змінилися терміни, масло і т.д., можна піти на дорозі.

І традиції
Будь ласка, не курка для ручної роботи. Я просто навчаюся.
Дуже дякую.

Джерело: