У Сполучених Штатах було боїться транслювати Олімпійські ігри!

У той час, коли весь світ дивився в прямому ефірі трансляцію відкриття Олімпійських ігор, в Сполучених Штатах фантастично боїться показати, що Росія адекватно підготувала відкриття. Я дивлюся, чому Обама не прийшла, але це не було достатньо, NBC не покажала в прямому ефірі, цитуючи можливі проблеми з ефірною трансляцією. І це велика влада? Високий розвиток? Смішні

Пізніше було показано церемонію, звичайно, але після повного різання і різання позитивних моментів для Росії, таких як перформанси Т.А.Т.у. Пісні та поліцейський хор, виступ Голови ІОЦ було вирізати і багато іншого. Телеканал пояснив відсутність телевізійного часу, і що сталося на час, який раніше надав на відкриття Олімпіади? Тим не менш, дуже чітко продемонстрував розгортання «розфарбувати» з невідкритим кільцем. Ну, є хітка всюди.
Американські глядачі були дуже плутані, тому що обговорення відкриття ігор відбулася на популярних сайтах США, таких як Twitter та Facebook. Незадоволені глядачі відразу висловили свою незадоволеність, яка в основному була відображена в хештегі #NBCFail, але я можу уявити собі їх бджолине.
Після того, як журналіст опублікував кілька десятків повідомлень, які критикують НДР, трансляцію Олімпійських ігор у Сполучених Штатах.

Джерело.

Джерело: