Мій папір-маш

Я творча людина, я пішов до художньої школи як дитина. Але на поведінці моїх батьків я дав мову, завдяки вчителям англійської мови, маю талант для мов, ви бачите.
Я закінчив, працював у клітинному спілкуванні протягом тривалого часу, і один раз кинути. Я вирішив не піти шукати роботу і приймати літню відпустку.

22 зображень.

Спочатку я пам'ятав живопис, а потім почав активно Google всі види творчості, і привернув увагу до папір-маше в складі цуценя. Особлива подяка про те, що наша російська лялька Наталі Лопусова-Томська, книга якої на папір-маше ляльки зловила очей. Не реклама, ні, це дійсно вразив мене.
Добре, дешево, не існує особливих витрат (Я без роботи, економний) - туалетний папір, борошно / крохмаль, вода. Спочатку це було склум. Вона зробила дві маски, які вона пізніше прокинула. Я не можу похвалитися, дякую Богу. Потім вона зробила фламінго. Це перша частина папір-маше.

Р

Я купила пластикові маски і почала знімати форми з них, рефінувати своїми руками.

Що

295192

І це.
Про нас Немає інших фото без нього.

Чому маски? У нашому місті, де були хрещені носові золоті джгутини у своїх кепках. Тепер я знаю, хто зробив їх, а потім я загинув додому. Я ніс маски, фетиш. Зараз всі пам'ятки Фрейд, так.

А також Фрейдян.

Я зрозумів, що ви можете зробити все з пап'є-машею. Ви знаєте, що вони використовуються для виготовлення меблів з неї. Але є рецепт не так просто, вам доведеться обробити машину.
Це просто кит. Але його брати вже стануть фоновими стендами.

До речі, пап'є-маше не тільки шарований клей паперу. Можна зробити багато паперу. По-перше, це буде майже як глина або тісто, пухирець, звичайно, але набагато простіше. Ви можете зробити форму з неї. Ви можете видалити форми з штукатурки, ви можете зробити на дротовому каркасі або навіть з газети. Він взяв газету, скрутивши її нитками або молярною стрічкою в потрібну форму, і додали масу зверху, войла-ла. Це звучить простіше, ніж це насправді. Все те ж, потрібно його висихати, і цей час, і шкіра її, і це пилосос. Але я

Хочу зробити манекен. Я просто почав.
Це ще не добре. Я не втомлюсь про відпочинок. Вони ще не шліфуються.

Згодом я придбав і отримав в подарунок техніку для шліфування. Я люблю мультиінструмент і гравір, мої незамінні друзі в роботі.

191827

На мій улюблений відпочинок я зробив речі для продажу. На сайті є кілька фотографій, ніж роботи.
Сніговик. Він ніколи не вийшов. СОАК

Ангели. Зроблено з кераміки. Не скажеш нікому!

р.

Чукча. Просто чукча. Шукаємо вікно, снігопад.

Я почав використовувати самотвердий пластик для дрібних деталей.
Мумі троли.

Я збираю роботу, а потім знову залишити. Тепер я намагаюся створити творчий процес і продаж продукції.

Ще один недолік. Займаючись, чекаючи час.

р.

Маска на ручці.

р.

На жаль, не всі потрібні маски з величезними носами, прокручують громіями або відчуженнями, тому часто роблять те, що вони просять. Як ці котирування.
Кіт на лівому змаганні. Тому я набуваю аудію, щоб попросити Яповцева, який знаходиться в ВК, щоб натиснути на посилання Титни

р.

Але кожен майстер в кінцевому підсумку має покупця. І я почав продаж трохи занадто.
Інколи я мушу на роботу в Інтернеті. Ніцца.
Клієнт в масці.

В магазині немає магазину, є інтернет-платформи для продажу.

Особлива подяка моїй дорогий людині за моральну підтримку, дарунки у вигляді силових інструментів і удару в асах до розвитку творчості. Я сподіваюсь, що він не прочитав, і не прочитав його.
І ви для читання мого посту.
Всі права, курка, у мене є тверда армована папір-маше, вона буде триматися!

Джерело: