5 мультфільмів жахів

Сьогодні я хочу звернути увагу на п'ять анімаційних фільмів жахів. Це п'ять мультфільмів не для дітей, але тільки навпаки, для підготовленої і дорослої людини, тому що ці мультфільми практично не поступаються в атмосфері жахових фільмів самі з реальними акторами. Отже, зустрічайте 5 мультфільмів жахів.

Джерело

Resident Evil: Дегенерація

«Дегенерація» є прямим продовженням відеоігор тієї ж назви і має досить непрямі відносини до фільму. Історія розробляється відповідно до природного плану «гра», в якому є абсолютно не місце для помилкових помилок фільму.

Що стосується сюжету, ми можемо сказати, що символи і основні персонажі ніколи не повинні зіткнутися з такою в'язкою і знепадаючим істотою, яку можна побачити в стрічку.
В цілому хороша історія, підтримана атмосферою, яка зацарював в грі, я не багато думав, взяв фільм на збір моїх улюблених, які раджу вам.

Dante's Hell: анімовані Epic

Чистий мультфільм від творців ділогії Мертвого космосу є жорстким, невірним, відлякуванням. Не торкайтеся погляду - цей фільм дуже важко дивитися, тому подумайте двічі до сісти з попкорном у верхній частині. Тексти пісень, а це означає: Але я думаю, що ви будете любити його.

р.

Dead Space: Наслідки

Дуже напружений, різкий, динамічний, таємничий і скручений sci-fi трилер. Проект чітко претендує на оригінальні та гідні кращої передачі на екран, як дорогий блокбустер. Я дуже сподобався фільм і рекомендую вам.

Подати заявку

Анімаційний фільм «Дед Фур» має значущу ділянку, дія якого побудована не тільки на кровотворних пагонах, але й на найсвіжіших діалогах (Примітка, що переклад вище всякої похвали!). Таке чарівно цинічні бджоли як основний характер Max не бачив в бобах зомбі довго. Фільм просто наповнений чорним гумором, причини сміятися - грудей і сумочка. Штампи загального дерева і «розчинні» постійні. А постійне посилання на Evil Dead приємні до очей, душі та пам'яті.

Одну ніч в одному місті.

One Night in Same City – це анімаційний фільм чеського режисера Яна Балея на основі власного сценарію, що складається з декількох гротескних дивовижних сюжетів, кожен з яких відповідає певному питання, іноді цілком безглуздий.

Ви коли-небудь дивилися, що станеться, якщо хтось інший вух був зшитий? Або що може запобігти циркуляції комах? Або що хвилює сусідів міського мисливця, або може скручити і дерево стати друзями, що нормальна риба просто не може піднятися? Ні, ви не робили? Тоді дивитися цей мультфільм і ви дізнаєтеся багато нових і цікавих! Трохи м'язичності додає до різкості сприйняття, адже вже це шоу фреакс виглядає трохи хрустким. Хтось буде сміятися, хтось буде захоплений, я кажу, що мені сподобалося.

Джерело: