Опус не мій! Дивовижна: Чи дійсно є ці божевільні вегани? А якщо YES, то це причина для закріплення їх, одна тисяча з них може руйнувати репутацію кожного іншого.
Їжа і їсть.
Вегетаріанці так трахаються вгору. Я не доглядаю, якщо їсти м'ясо або помідори. Що ви хочете. Я не в своєму бізнесі, тому чому ти в шахті? Хто дав вам право сказати, що мій дитина в кафе про бідних тварин, загиблих злом, і тепер він їсти їх? Ми приїхали до кафе в гарному настрої, і ви, як руйнували її. Я сподіваюся, що відправляю вас далеко за допомогою точної адреси руйнував настрій, і особливо я сподіваюся, що мій попередження про те, що я буду робити, якщо ви повернетеся до мого столу зіпсували настрій.
Ви відвідуєте. Особливо для вас, моя дружина зробила овочеву рагу і рослинне різання. Решта прийшов, щоб з'їсти боярну ногу, приготовану на мій рецепт, і ви знаєте, що. Чому пекло не радий тим, що тільки рагу і нарізання на столі? Для інших, тільки м'ясо і гірчиця, тому що вони запрошуються в цю страву. Правда, є фрукти, цукерки, виноград, печиво, три види мінеральної води, вино на столі, але знову, що зроблено для вас недостатньо.
[next=... продовження.] . й
Ви сказали всю ніч, що не їсти м'ясо. Так, ви не пропонуєте, але ви не маєте достатньо уваги, і ви зіпсуєте настрій всіх інших. Якщо ви не звертаєте увагу, ви приваблюєте його з усіма вашими можливостями, тому що ви хворієте запах м'яса, і вам необхідно стрибати з столу з блювотою і запускати до ванної кімнати. Я не запрошував Вас особисто - ви прийшли з чоловіком, що хочу побачити частіше, ніж я отримую в житті. Ви знали, де ви збираєтеся і наполягають на ходу з ним, і він не відмовляється від вас. Так, наші дружини не хочуть обговорити з вами, які погані чоловіки, які принесли м'ясо з тіста і безглузно з'їсти його перед вами. Прослуховували помітно, не погоджуючись з вами, і продовжували обговорювати свої теми.
Не намагайтеся нав'язувати свій спосіб життя на інших людей, зупинятися в закладах з величезними літерами на знаку: «М'ясний ресторан», вимагаючи 20 видів вегетаріанських меню, і виходити від вас людей, які їсти м'ясо. Зайдіть, де все твої.
...копіфастино звідти.
Джерело: