ВІЙ 2014 - ідеологічний саботаж?

Я дивився ще один фільм вчора. Під назвою «VII» я не буду оцінювати якість дії та потужність спеціальних ефектів. Я хочу писати про щось інше. Це як капелюх вашої країни (ми країна!) щоб показати його таким чином.

З точки зору авторів країна живе в нескінченній п'ятині, козаки не мають іншого занепокоєння, ніж їсти пальник, і навіть гірше, семінари є майбутніми пасторами православних людей, які не відрізняються від них, крадіжки і збити один одного обличчя, а сама церква стоїть в дезоляції, без поклоніння. Всі жителі, брудні, немиті, козаки з брудними чолами та рідкими мускатами, що застрягаються разом. На столі не їсти обід, але їсти і лякати варити чан. І все це відбувається на фоні чистого, освіченого англійського, духовного, привезеного красивими манерами, він використовує виг і є все акуратним і вишуканим у всьому. З темряви і невідповідності, щільних хокелюрів (навіть з Мусковітами) може принести лише «висвітлений» європейський погляд.

5 зображень + текст.

р.

Навіть авторство Миколи Василяевича. Згідно з сюжетом, англійський вчений, який потрапив до Російської імперії, описує всю історію Віа, передає будинок на чистий і культурний англійський листи з сюжетом, опублікованим батьком. Заслуги російської класики вже вкрадені, дупи.
Англія красива там, з вкритими газонами, садами, замками, а також з казки.

Чи є хто-небудь заряджає те, що йде в офісі? Це казка для дітей, і великих. Що буде з цього фільму? Що мені потрібно вийти з цього ебать мені? З моменту створення образу Росії є образ RASHKA від 18 століття!

Такі фільми слід судити відповідно до статті «за скарбницю» і розглядати як ідеологічний саботаж, коли під вимовою казки є неправомірна антислова пропаганда.

Як виглядає козак.

р.

Українська

І так козак разом з англійським

І це семінари.

Ну, млинець з каструлею на закусці (тобто все).

Джерело: