Спонсори

Я повинен сказати, що крім катання на лижах, бігаючи на льоді з паличкою і каучуковою качкою, лижами, ковзанами і мопсами з камінням, Зимові Олімпійські ігри мають ще одну дуже важливу (маю навіть найважливішу) частину цього шоу - спонсори партії. О, хлопці, це промисловість.

Кожен спонсор бажає запросити якомога більше відомих людей. Знаменитості радують всілякими нішами і безкоштовним божеством, перспективними подарунками і наявністю красивих дівчат. Головне, що Микита Михалков, прес-секретар Пескова або хтось з Іванушки Інтернешнл повинен прийти до Вас. У складі Верховної ради «Єдина Росія» саксофоніст Ігор Бутман або хтось з групи Любе. Тоді партія вважається успіхом. Знаменитості в групах переходять з одного стола до іншого, нагріваються хостами і фортецею напою в сороку. Все виглядає мило, жахливо покраїнска, але фотографії з цих партій регулярно потрапляють в світські видання - добре, тому що в будь-якому випадку нічого більше писати про, кожен пішов виснути в Сочі.

Від автора буде 17 фотографій і коментарів.

Джерело.

2,2 км Підписано ці фотографії, зокрема: «Редактор-in-Chief of Boscomagazine журнал Юлія Бордовський, головний редактор журналу Harper's Bazaar Dasha Veledeyeva та стиліст Ekaterina Mukhina в корпоративному будинку Bosco в терміналі Sea». Вилучає все це фотокор RIA Katya Chesnokova, який зараз, після смерті Валера Левітіна, працює для двох.

3. У Це найкращі люди в місті, як мер сказав вбити дракона.

4. У Рита Симонян прийшов, який за свою наполегливу роботу за благо материка тепер став редактором RIA Novosti (далі - Росія Сьогодні). Успіхів з її роботою.

5. Умань Це модний дизайнер Валентин Юдашкін (праворуч).

6. Жнівень Ну, велика удача - немає рудоволосих з Іванушки, але головний режисер фільму всіх Росії прийшов. Щасливий, практично.

7. Про нас І це Діма Маликов, який для "Моя зірка далеко" Я пробачаю навіть цю красиву куртку.

8. У Це зрозуміло.

р.

9. Навігація І це Греко-Ромський жилет Кареліна з сином і Михайлом Кушніровичем, який придумав Боско, мій улюблений обідній номер #57 і патчерявий ковдру, що всі Олімпійські ігри тепер носити.

10. Ведучі першого каналу Іра та Світлани Зиналова та рекламного директора Боско ді Сіліги Ольга Юткіс. Я не дивився перший канал протягом багатьох років, але Оля Юдкіс добре знає і поважає її професіоналом в своїй галузі.

11. Дмитро Диюжев з дружиною Тетяна.

12.Актор Сергій Селін. Він є Дукалісом, конфіденцією Президента Путіна.

13.00 р. Чудова пара, я думаю. "Очі в усіх кольорах" і спорту офіційні.

14. Боско ще друзі молодят Башмет і дитина форестрії Ігор Угольников, які звернулися з кіптявного співака в його телешоу в добре занурений стан посадової особи.

15.00 р. Ігор Угольников і той же невідомий на першому фото. Хто вони, я не знаю, дійсно.

ОНОВЛЕННЯ: в коментарях підкажуть, що вони «дівчатки з шоу «Вечірній Ургант», Катя і Волга Король». Я не знаю, що шоу, але дівчата здаються близнюками.

16.00 р. Це Ugolnikov і Teimuraz Guguberidze від GUM.

17.00 р. Олімпійський чемпіон 2006 Тетяна Навка, автор пісні «Не згинатися під мінливим світом» та прес-секретар чоловіка, який зробив всіх, хто робить Сочі 2014 ігри.

Як працює культурна програма Олімпійських ігор. Іноді це весело, іноді це не так. Але це не без неї.

Це його. Спасибі всім.

Джерело: http://