Подорож до Домініканської Республіки

У грудні 2013 року відбулася зустріч з Япом про свято в Домініканській Республіці. Я покажу вам про себе, але з ухилом на ціни, а також з деякими порадами, які йдуть на цю країну для пляжного відпочинку.
Повідомляємо про те, що ми пішли досить бюджетними і дешевими. Ми пішли разом. Пунта-Кана Ось ціновий тег:
Квиток ~ 92000р (дозволити: я взяв заздалегідь, за пару місяців, + Я завжди дотримую курс валют, я готую найбільш успішний момент). При перерахунках курсу вартість може легко змінюватися на +-3% у короткий час.
туристична провінція - Шерметієво - 3000 р.
з вами ~ 18000r
Авіаквитки Шерметєєво - провінція - 7200р
Якщо ви не забули нічого, це більше 120.

Авіаквитки Москва-Пунца Кана взяли 13 годин. Політ великий гачок, над Зеленою, Канада, США. Авіакомпанія, яка надала повітряну тюрму Оренбург Airlines.
Авіакомпанія Boeing 777. Годування каблука, 2 рази, другий раз, принаймні деякі. Немає нічого робити на літаку. Не існує багатомедіа в задньому плані стільців - це тільки правда в бізнес-класі цієї тюрми. Авіакомпанія заплатила гроші навіть для журналів та газет. Не було.
Політ яскраво засвоюється спиртом від Duty Free.

Давай туди. Політ на Канада

Порада: на такому довгому рейсі беруть мобільні телефони, таблетки, журнали, спирт (якщо ви пити, тільки пити непомітно), надувні подушки.
Порада: Не літайте Оренбург Airlines. На 737 з додатковими рядами місць (який знає, що відстань ноги є - буде розумітися).

Завжди дуже уважно підійдіть до вибору готелю, прочитайте всі відгуки тощо. Після того, як вони вирішили
Парк Науру

Готель просто занурюється в зелені, багато тварин (фламінго, качки, гусека, всілякі птахи, павички, риби).
Їжа - Все включено. Проте, ми можемо викликати його Ultra AI, оскільки в принципі бари працюють цілодобово, ви можете провести снек навіть вночі. 3 ресторани, 1 їдальня, 2 бари, міні-бари на пляжі, і чувак, який обсмажує ковбаси і бургери на пляжі більше.
Повний з фруктів, свіжовичавлених соків, м'яса від курки до кроликів і індичок, тортів, всіляких випічок, морозива і багато іншого в необмеженій кількості. Всі продукти харчування свіжі, 5+. Що стосується... В основному будь-який: пиво, вино, шампанське, коньяк, віскі, текіла, бармені роблять букет коктейлів з того, що ви можете побажати.
Готель спокійний. 60-70% іноземці. Немає дискотеки. Анімація (але мені не подобається, тому я не можу сказати про це).
Інтернет в готелі: не в номерах. На прийомі і прилеглій до нього бар. $25/24 годин або $70 за 7 днів. Ступінь і відступ. Є також комп'ютери для оренди з підключеною сітку - $ 3 / 15 хв. Але немає Skype, ви не можете поставити його.

Як для відпочинку самому.
Недорогий виїзд, екскурсії дуже дорогі (найдешевші від $ 70-80 / особа). Крім того, як їсти і пити з ранку до вечора лежачи на пляжі – що робити. Якщо у вас є багато грошей для екскурсій - звичайно, ви можете диверсифікувати свій відпочинок.
Порада: якщо ви не просто хочете лежати на пляжі, візьміть багато грошей на екскурсії, це не Туреччина. Принаймні $300 за людину, якщо ви їсти на тиждень.
Там немає. Не існує місцевого транспорту в цій області. Просто готелі!
У супермаркеті є безкоштовний мікроавтобус. Неподалік готелю Hard Rock, де зірки часто приходять, концерти. Я не знаю ціну, але це дуже дорого.
Ми не дуже щасливі з погодою. Було 26 градусів. вітер дуже сильний. Найчастіше остудили. У басейні з'являться тільки коржі. Я не можу потрапити в це навіть після цілого дня пиття, він був холодним. океан тепліший, ніж басейн, але не занадто багато. Відчувається як 23 градусів.

Поїхали на екскурсію. Саона-Айленд. Вода тепліше і красивіше.
Порада: Саона повинна відвідати, ви не пошкодуєте. Ціна - $70/особа з місцевих жителів.

На сувенірах, місцевому ромбі, сигарах і т.д.
Порада: купити все на останній день. Так ви дізнаєтеся ціни. Вже кілька разів. Продається один сувенір на 50. Ми були тільки близько 35 і були щасливими. Після 5 днів помітили в супермаркеті 20! Торгівля завжди і до останнього, кидати 50% дійсно від усього.
Порада: не купуйте місцеві гроші. Немає необхідності в будь-якому місці. Навіть супермаркет приймає долари.

Ми вилетіли з тієї ж авіакомпанії, але за 10 годин на більш прямим маршрутом. Це було набагато простіше 13 годин.

Підсумок: поїздка не дешева, не дуже цікава, дуже красива, нудна - для любителів чистого пляжного відпочинку, вони обов'язково люблять дуже багато.
Поради: для тих, хто не був до Домініканської Республіки і хочуть відвідати, але також не був в Індії, я раджу вам піти в Гоа. Дуже дякую! Давай туди. NY район

Ми приїжджаємо. Біля островів Багамських

Готельні майданчики

Готельні майданчики

Готельні майданчики

Готельні майданчики

672182

Готельні майданчики

У готелі. Підготовка до Різдва

Їжа смачна. Один з страв. Омар або щось.

Відрізняється графіками.

Готельний басейн. У грудні тільки для сердець.

З цих будівель весь готель складається. 8 будинків

Подорож до Домініканської Республіки р.

Їжа.

Їжа.

Подорож до Домініканської Республіки , Україна

У готелі.

Басейн. бар

Тваринництво в готелі

Пляж прямо в готелі

216691

Самий пляж.

Самий пляж. Лоти водоростей. Але вони очищають.

Він.

Від сонячних місць. Не багато людей!

Він.

Продаємо їх на пляжі. За $3. До 2.

Хто знайде своє місто?

459746 р.

І тут?
Я теж хотів би цвяхнути Дзержинськ, але гостре питання стало те, що писати, і що писати.

Також в готелі. Є багато міст, міст і т.д.

Острів Саоне

Саона

Ме. Недалеко від острова Саона. Природні басейни. Високий. Дуже теплою водою, дуже чистою.

Подорож до Домініканської Республіки км

Саона

Домініканський аеропорт

В'язниця

Деякі дупи. Рум в невеликих пляшках, я б рекомендую. У великому - якщо тільки в коктейлі заважати. Просто пиття смоктати.

Це його. Запитайте, якщо вас цікавить. Обов'язково відповісти.

Джерело: