Ремонт маленької ванної кімнати.

Ремонт маленької ванної кімнати.
Вітання Яповчану та Яповчанки!
Хочу поділитися з вами описом роботи, який був ремонт маленької ванної кімнати.
Тут буде кілька фотографій, я спробую заповнити і описи.

Що відбулося в моєму житті раз події :, подія з літерою столиці, а точніше, купила будинок.
Ну, не будинок, але будинок, але досить частина будинку. Я зламав в цій частині всі кісточки, які огороджували там, виповнивши цегляну плиту цеглою і виявився великим приміщенням 25 м2.
У цьому приміщенні він переніс газ, поклавши плиту, вішуючи котла, протримував воду, поставте диван і холодильник - він почав жити і радіти.
до Є холодильник, є піч, є вода, промивають обличчям, пішли працювати, промивають себе в тренажерному залі. Комфорти на вулиці не турбували мене.
Вони не проціджують до холоду, і з холодом, вони проціджують мене багато, і я вирішив побудувати анекс в цьому будинку, щоб розмістити спальню і посісти там.
Він відкрив очі інтернету про них, відкрив Автокаду, що хочу побудувати, купивши всілякі конструкції і сухої дошки і побудував себе будинок на технології Басурман.
Будинок обрамляється будь-яким, хто захопився. Мій улюблений :

Це моє створення.

Незважаючи на те, що житло неприпустимо в появі, але насправді це тепле і затишне в ньому, але на нашому форумі вже вдалося назвати кенель, а джистер з ними з хокею, Бог судить їх і спить їх нормальними хлопцями.
А з корпусу будується, потім щит, що потрібно, щоб ванна кімната повинна бути побудована в ній.

Я пішов до «блакитного моря» в Інтернеті, і знову почав дзвонити очі і зрозуміти, як правильно розташувати все і обладнати.
Виявилося багато мудрості в конструкції, виходить, що буде мити haryu і йти до вітру комфортно, потрібно дотримуватися вимог макета.

Моє натхнення завершився казковим стилем повісті

Виявилося, що для мене основні параметри 2, перше, коли ви сидите на туалеті на плечах повинно бути не менше 7 см з кожного боку, другий, коли ви нахиляєте перед умивальником з босів до стіни повинна бути 30 см.

Він відкрив Visio і змалював план для ванної кімнати.

Основними вимогами зустрілися, ванна кімната буде комфортним, є безкоштовне місце, де можна протерти після душу.

Я вирішив просто душ, я не люблю ванну. Унітаз вирішив покласти підвішений, мій погляд полягає в тому, що він більш гігієнічний, його легше чистити під ним.
Я підібрав профіль, гіпсокартон, вбудовані стінки ванної кімнати.

Установка купила хорошу, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Я прокинув сантехніку в раковину і на душ, встановив установку, з'єднав його в каналізацію, вимірював розміри на всі отвори. Пропілен використовується сіра чешка, я завжди працюю з нею.
Це більш дорогий, ніж білий, але це краще і важко отримати підробку.
Я не буду описати докладно процес пропалювання пропілену, на профільних форумах все подрібнюється в такій деталь, що я не бачу будь-яке почуття в боротьбі з копіастом.
Ви можете пришити стіну штукатуркою і укласти плитку.
Ось тільки я не кахельний, і звичайно, я не мав ніяких з'єднань, тому не змащувати плитку. Я знаю, що це суглоб, але я не подбаю.

Я занурю на вертикальну плитку. Ви можете побачити багато в цій картині. Я не знаю, якщо я не знаю.
Вирізати отвори в плитці, вирізати простий балерину, як правило, без досвіду справляється. Він вішує акумулятор.
Я закріпив туалет на стіну і відразу перевірив його. Цивілізація, але! :

Я проповідував плитку, натерти її, і пішов, щоб отримати душ.
Я багато страждав з салоном. Спочатку я хотів купити кабіну з дахом, в короткі, прості і звичайній Китаї. Все, що я не бачив в магазинах, пов'язаних з ситом.
Неважливо, якщо це 12,000 або 40 000. Якби вони були виготовлені на одному заводі. Горючий. Це все дегустація.
І все ж, в салонах багато місця знімають стіни, 7 см з кожного боку з'їдають боковина. Кут також загороджується.
Я прорахував, що кут і стіни займають 20 відсотків корисної площі. І я відчуваю себе некомфортним почуттям стелі низьким.
Я вирішив відмовитися від кабіни на користь душового кута і нормального змішувача з водяним горщиком. Крім того, розетки на стіні виготовляються для міксера.
Я купив кабіну гідної якості з товстим піддоном.
Я приніс каюту і чекав дуже неприємний сюрприз. Відстеження піддону (див. де вода тече) – це просто дегустація якості, блискуча як цукерка, але що буде витікати на тиждень на 100 відсотків пошти.

Я пішов і купив нормальну російську правду, щоб підняти каюта над підлогою на 4 см. Але це не страшно, але тепер ви можете побачити, що йде під ним (сухий і теплий).

Кабіна була встановлена і відразу перевірена. Громадянство в цілому, хоча.
Всі мильні коробки і полки вішуються над плечом.
Немає нічого в кабіні. У китайській каюті, всі полки зроблені, тому я впевнений, що я подарую щось з плечима. У мене є вони широкі.

Після кабіни він садала мойка і шафка, кладемо пральну машину, званий майстрами, щоб витягти стелю.
Встановлені світильники, встановлені вихлопні вентилятори - працює від повороту на світлі з таймером затримки на 45 хвилин.
Що сталося. Якщо ви уважно дивитесь, немає вхідних дверей.

Всі проводки до ЖК Merlin Guerin, 10mA. Всі права. Ледько знайшов УЗД на цьому струмі.

Після закінчення сили і встановлення дверей здійснюється через 3 тижні.

Я довго шукаю пральню, я не люблю постійно розтягувати канати. Мій вибір впав на сушаркі LEIFHEIT.
Хлопці і дівчата, вона красива. Я рекомендую. Незважаючи на всю свою відкритість і видиму крихкість, вона не проціджує, щоб зберегти повне навантаження 5 кг машини.

А також це те, як я отримав теплозбірний блок.

Додано до [mergetime]1392581671[/mergetime]
Тепер трохи про витрати. Підібрав всі перевірки і вийшов:
Монтаж - 6700
Туалет + Обкладинка - 2500
Вентиляційний вентилятор - 1800
Труби + Арматура - 1250
Кабіна - 5000
змішувач для душу: 3,500
Суміш Shell - 2700
Плитка повністю.
Клей для плитки
шліфування - 12,000
Двері + касіра - 4600
Лампи - 1200
Меблі + мийка - 9500
Дріт - 1450
Стеля - 3000
Акумулятор - подарунок.
Сушарка для прання - подарунок

Разом - 55200

Робота, крім стелі, повністю його належить.

Додано до [mergetime]1392581719[/mergetime]
Знаю, я зробив. Я шкода, я шкода. : Якщо ви запитуєте щось.

, м. Київ

Джерело: