Історія одного рейсу 2

Частина друга.
Перша частина тут повинна прочитати.
Перетин кордону Корозчин (PL)-Коздовець (BY).
Передбачає якість окремих фото, нічна стрільба для редагування без спалаху!
Я пишу довго, я буду закінчити.
Як ви пам'ятаєте, я отримав в Калеліці, 17 км від кордону, 16 лютого, приблизно в 12:00 Московський час.

Після того, як Полісся прибув з ADR (небезпечний вантаж) і пішов, щоб показати документи прикордонних охоронців надії проїзду навколо доріжки. Але удачі відвернулися від нього, на цей день були навіть бочки газу!

Перед мною, як ви пам'ятаєте, там також був польський автомобіль, перспектива не розіграє. Ці девіли можуть піти в ліжко в будь-який час, якщо ви зробили незворотно, то навряд чи хтось прокине вас. І на радіо, вони на іншому каналі.

На початку були невеликі аванси, 50 метрів. З цими досягненнями, Польський автомобіль перед переїхала дуже повільно, що, щоб бути чесно, відокремлює мене. Так я вирішив піти і попередити його не запекти долі. З'ясуйте, що це диво хоче йти до ліжка!

р.

Коли я відкрив двері, я отримав трохи трахнув вгору. Промова була підготовлена до Пана. гальма.gif П'ятисекундний перезавантаження і я культурно з усіма знаннями польського, зацікавленого в тому, що ця брюнетка рухається дуже повільно під час акції.
до Немає кисті, вона говорить!
Я, безумовно, переконаний, що її перемістити трохи швидше, а також просити, коли вона хоче приземлити на її спальний мішок!
У 24:00 вона працювала з роботи, але вона сказала, що вона прийде і попередила її.
Який був дуже хороший жилет. христина белла

р.

Тоді ми стали, і ми вже давно стали. Як ви можете побачити, що це не парковка або окремий провулок. Це сторона звичайної польської дороги. Де немає туалетів або сміття, немає нічого на всіх.

Ну, хлопець прийшов до колеса і зробив свою роботу. Але що про те, що дівчина, не заздрить її. Після 4 годин вона прийшла і попередила мене, вона збиралася до станції АЗС! Я пообіцяла, що я б не збираюся!

Так ми стояв майже цілий день, і в той час я зробив вам першу частину.

, Україна

Коли час на тахографі перевищили 9 годин, поліція почала їздити по Калеліці і прокидати. Попередження, що буде прогресувати.
Вранці з'явилася одна годину!

Нарешті, ми переїхали, але тому, що ми поїхали на 9 км неочищені.

На радіо ми дізнаємось, що міліція в окрузі села Заллеса спеціально заблокувала дорогу і здоставить калій на 9 годин. Таким чином, це простіше для управління обходами, і драйвери можуть відпочивати. Дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І всі фольги сидять там чекали прогресу.
Не сталося, коли ми втратили 3 дні часу і які хотіли б піти по черзі.
Ті, хто спробував опинитися, були дрібні і відправлені до кінця черги. Але було тільки 2. штраф 500 злотих, що дорівнює 5000 рублів.

Після повороту до терміналу на відстані 4.5 км з'являються виділені смуги, туалети і сміття. Але іноді ви повинні жити, щоб побачити їх.
За 4 години до терміналу.

Ми починаємо сяйво і докладаємо ближче. Більше акцій. Запущено в термінал в партіях 50-60 автомобілів, після звільнення одного сектора. Ви дізнаєтесь пізніше.

Навіть вивіски не страшні люди, кожен намагається ебать один одному перед расою. Це іноді викликає деякі і бореться без правила.
Я був поляком, який спробував мене охопити. 3 години бульйонів в поліції, 150 злотих штрафних і 100 євро компенсації за моральний bzdenek, для написання заяви ()
Він дійсно прийшов до своїх почуттів і знайшов мене на терміналі, бо він знав, що він не збирався до своєї країни, повертаючи всі гроші на мене.

Корозчинський термінал (PL)
Перед прибуттям є прикордонний охоронець і розподіляє бігуни (робочий лист).
Зрозуміло, він зазвичай видається під навісом перед вагами!

Як виглядає, виділена частина обов'язково заповнюється. Польський не складний і зрозумілий, тому я думаю, що ви будете розуміти, де і що писати!

Перегони проводять в 2 напрямках, і ті, хто йде на сходження вправо, він не влаштував мене і я заблокував дихання. то попросили на радіо тим, хто за мною за мною!

Ви можете ввести під навіс тільки за допомогою сигналізації трафіку. В іншому випадку ми не продаємо штраф.

Ми подаємо паспорт на вікно, номери на автокамері будуть малювати себе і все це записано на електронному чіпі!

Це те, що він виглядає так.

Далі Вони дуже чутливі і повинні бути дуже ретельно керовані. Якщо вага не проходить, то вам доведеться залишити термінал знову і пройти масштаби. І це відходи від 1 години до 3!

3610Р. 4200Р.

Термінал розділений на сектори та інспектор, який видає вам бігун, вказується через випікання кількості реєстраційного вікна та сектора парковок.

Наш сектор B, ми паркуємо і йдемо в термінал!

На в'їзді є монітор. Я сподіваюся, що ви знаєте, чому. Вони просто кладуть її.

Ми тонкі.

Ми просто отримали зсув. Як ми бачимо, автомобільний флот співробітників не розкішний. І вони йдуть на роботу з персональним транспортом.

Головний вхід в термінал.

Це те, що він виглядає зовні!

Внутрішній вигляд.

У 1997 році було побудовано і призначено для роботи польських та білоруських митних служб. Але в ці дні, можливо, щось не зростало разом. Схема показує план будівництва.

р.

Тут є місця, виділені для білоруських.

(Багато)

Частина, виділена для білоруських На їх місці поляки встановлюють зоопарк.

р.

Легко дихати.

З лівої – ті, хто залишає Польщу і з правого, хто входить.
Реєстрація займає 5 до 10 хвилин.

Іноді вони йдуть в пандус, я щасливий. Ви можете переїхати з власного сектора.

У терміналі також багато експедицій, які служать допоміжною роллю для митних, але за гроші перевізників.
Це найкращий мій погляд.

Ви завжди можете мати каву або чай безкоштовно.

Є також банк (зі знижкою 10% в курсі не на користь) і точку обслуговування Viatol (плата за польські дороги),

Немає, я не догляд.

Також є хороший кавовий магазин.

Все красиво і вишукано.

Суп Журек, шматочок рагу в томатному соусі, гречана з бункером, а салат 20 злотих = 200 рублів

Запуск завершено, без виходу. Немає на виїзді. Покази не потрібно нічого випустити, так як дівчина, яка дасть мені йти в Німеччину, надіслав все електронно на митницю. Місцеве митне оформлення все і відправлене до переправи. Поляки залишені, щоб зауважити, що Тавар приступив.

4520497

У секторах все позначається в межах міліметрів. Ну, через одного ляпаса, що я не бачив, я не можу дістатися до мого місця. Коли він прибув, він отримав пакет інструментів за допомогою хребта і закріпив його належним чином.

При старті випуску з терміналу починається найбільша акція.
Займає митний працівник і оголошує сектор, який залишить. Він виходить і перевіряє квитки. Але, як завжди, є досить хитрощі і вони намагаються розбити. Хто дає гроші, які одержують. Але сьогодні ті варіанти не йдуть.

Перший Гомель переходить до повороту!

Це також на У-турі.

Це квіткова річ!

Інспектор не може змусити приймати хабар, є поза спостерігачами, які заважають в будь-якій розмові.

У терміналі з реєстрацією ми захистили майже 9 годин і почали виробництво нашого сектора!

По-перше, це кицька, і тут потрібно дивитися не тільки свої рухи, але і інші. Ви можете залишити без дзеркал за 3 секунди.

Джерело: