Не вдалося побачити історію північної країни. Півдня не пройде.
Тільки 81 фото, будь ласка, не ламайте.
При виникненні питання про те, куди піти на канікули, ми думали, що деякий час, подивимося на відгуки в Інтернеті, фотографії та обрали Чорногорії. Великим плюсом є те, що віза не потрібна для цієї країни.
Ми вирішили піти у вересні. У цей час менше людей, нижче ціни, не так гаряча сонце. Квитки були придбані в останню хвилину через мою сутність і невагомість в розв’язанні організаційних питань, так що вона виявилася більш дорогим, ніж це може бути. Готель був заброньований на тиждень і навпіл до поїздки. Житло досить дешево, можна зустріти 500 рублів за людину в день, а в той же час умови проживання буде досить комфортним.
Наш маршрут був розроблений таким чином, що протягом 2 тижнів ми встигли побачити узбережжі країни, відпочивати на ньому, а потім дихати холод на півночі країни на пару днів.
Я сам з Нижнього Новгорода, щоб дістатися до пункту призначення спочатку до Москви, і звідти був прямий рейс до Подгори. До речі, я мушу за перший раз в житті, мука за 3 години, люди не люблять все, змащені, скаржались на службу. Я не доглядаю, я не пікантний.
В аеропорту Подгоріца ми зустрілися з таксі, яке ми замовляємо заздалегідь. В цілому, в Чорногорії, замовлення таксі виключно від посадових осіб, краще обійти бомбу, зняти, як в будь-якій іншій країні. Офіційні таксі RED Taxi, Alo Taxi та інші. З громадським транспортом в країні часто ходять тільки на узбережжі, а потім не всі цікаві місця для відвідування. У зв'язку з чим ми орендуємо автомобіль, який ми рекомендуємо всім іншим. Якщо є любителі активного відпочинку, то можна орендувати велосипеди, користь більшості міст на узбережжі не далеко один від одного, на півночі однаково.
У Подгориці проживали в готелі Європа, яка знаходиться біля залізничних вокзалів і автовокзалів. Готель був задоволений, смачний сніданок, хороший сервіс. Гори можна побачити з вікна кімнати.
Після сніданку вони запакували і пішли на автовокзал, з якого вони пішли до Котора. До речі, розклад заміських автобусів і поїздів Подгори, Бару, Будви і Котора повністю збіглися з одним, знайденим в Інтернеті.
З Котора, знову, автобуси, які досягали Пхарані (хоча потім вони пішли назад до Котора на нозі; в цілому, Прчан є більш районом Котора, ніж самостійне місто), вже забронювалися «відправки в другій лінії моря» (1 хвилину ходьби). У Которі немає пляжів, як такі, всі плавають з піни. Ми проживали в місті протягом 2 днів, які ми пошкодили дуже багато: вода в морі чудова, чиста, тепла, хвилі немає, тому що
Дуже красива церква на березі в Прахані
до 1 2 3 4+
4. У
5. Умань
р.
6. Жнівень Котор знаходиться в форді Боко-Корторської бухти. Місто дуже красиво. Будинки вздовж моря і привертають очі, історія там на кожному кроці, а самі гори з усіх боків зачаровують своєю різноманітністю, тому ми переїхали виключно на ногу. Котор ділиться на Старе місто і новий, в новому є хороший піщаний і гальковий пляж, торгові центри і так для маленьких речей. Стародавній котор є досить невеликим містом, але загублений в його хитрості невеликих вулиць дуже легко, по суті, заради старого міста ми приїхали сюди, кожен будинок, кожен камінь в тротуарі може відкрити шлях до вас в далекі часи.
7. Про нас
8. У З старого міста можна піднятися до фортеці, яку ми вирішили зробити. Це плата. З ранку, інакше сонце вбитиме вас. Я дуже рекомендую запас на питній воді, так як чим вище ви сходження, тим дорожче пляшка води буде коштувати.
9. Навігація
Габаритний зображення
10.
11.
12. Десь біля кінця підйому є невеликий спуск, що ведеться за стінами фортеці, є руїни села і є церква. Туристи не сходяться там, проходячи не позначено, кожен йде вгору стрілок, але якщо ви хочете щось оригінальне, то ви повинні піднятися там у руїнах.
р.
13.00 р.
14. Тут є вершина, прапор ... Я не розумію, як охоронці чи інші люди в бронюванні отримали тут. Необхідно покласти душ в кінці способу, а потім мити себе якось неприємним.
15.00 р. Стіни Котора і рідного береза
16.00 р.
17.00 р.
18. Після Котора, наш шлях лежав до Бару, і ми пішли знову на автобусі. Ми зупинилися в квартирі в районі Шушана, знову все дешево і дуже комфортно, у нас була ціла мансарда, беремо диван і сну в свіжому повітрі, високий. Для тих, хто любить тихий і спокійний відпочинок, рекомендую. Крім того, до інших міст Чорногорії зручно доїхати 1-2 години їзди. Недалеко від нашого будинку був дикий пляж з крутими берегами, які були пунктировані шпильками. З цієї області Бара занурюється в зеленню, основною частиною якої є хвойний, дуже вигідний повітря, який дуже корисний для нас для лікарських, і будь-яких інших цілей.
Проживання в барі (як це звучить, eh?) протягом тижня. Тут є ринок, але тих, хто хоче мати час, щоб купити дешевше потрібно запустити туди рано вранці до 8:00, то дилери купують все. Магазини, однак, немає нормальних, не варто навіть мріяти про одяг.
Спочатку ми побували у Старому барі, міцну олію та оливками.
19.00 р. З виною будьте обережні, багато чого з чого потрібно купити в магазинах міста дешевше 3 разів. Домашнє вино в Чорногорії в цілому, і в Барі зокрема досить смачне, але не особливо дивно, а також їх пиво, але високоалкогольні напої викликали захоплення серед тих людей, яким ми приносили їх як сувеніри.
У історичному старому місті було зруйновано лише деякі споруди, що залишилися непристойними, її доля була незахищена. Великим приватним сектором виросло історичні руїни (до речі, новий Бару також був дуже нещасливим за один раз, він був дуже неухилений землетрусом).
20.
, доб. 2
23.
24.
3610Р. 4200Р.
25.
26. До речі, диких тварин згасають яйця.
27. В одному з сувенірних магазинів жінка пропонує нам йти вгору. Виявилося, що на даху вона побудувала невеликий сад, статуї, фонтан, а вигляд відкриває розум Я слинився.
р.
28. У барі дуже мало переселенців.
29. На вулицях є чудовий музикант, я думаю, що всі міста знають його. Це життєздатність, приплив і не знімали відео, він прекрасно співає. На дикому пляжі Шушана в прохолодному пивному барі (барі в Барі, гігієні), засмагаючи голосу і музику.
30.
31. А так, морськими урчинами є тільки море!
З Бара вони пішли на великий пляж біля Ульцина, вони не приходили до Ульцина, тільки блискуче місто і це тому, що водій таксі не обмежується тим, що я сказав йому в моїй чудовій Росії. Вони розуміють російську мову, але не дуже добре, ми розуміємо їх.
На пляжі майже нічого не видно, легко загорнути через гарне вітер, яке створює перше відчуття прохолоди, а потім відчуття опіку. Плоский піщаний берег, який в Чорногорії важко знайти, невеликий вхід в море. Ми ніколи не побачили глибину, талія максимальна. З берега 100 метрів пропущено, потім скутер мука і інші злих духів. Є багато мусульмани в Ульцині, не хвилюйтеся, вони не кусаються тут.
32.
33. На жаль, на пляжі Сутомор, він не дуже вражений, наші Шушані краще, і ближче.
Одного разу ми пішли (на автобусі, aha) до Вірпазара, щоб побачити знамените озеро Скадара, ми не побачили пелікани там, які обіцяли по всьому Інтернету, я був зміщеним. При в'їзді до міста місцеві бізнесмени захочуть вас і нададуть свої послуги екскурсійні послуги. Якщо ви вирішили їздити на човні, спробуйте знайти невеликий. Ми навели на великий вибір туристів. На прихитній зупинці, іноземці засклені, жінки теж, ванну тільки росіяни, вода, як парове молоко. Вид з озера до берега приголомшливий, гори гір і всі мають різні кольори, є багато островів на озері, на які знаходяться монастирі і їх руїни. Ми також відвідали приватний музей, дуже цікаве місце (розташовується прямо біля входу в місто, в самому першому ресторані праворуч в мансарді).
Вони вирішили повернути поїзда, станція не була далеко. З поїздки ми були шоковані, залізничний транспорт вони розвивалися дуже погано. Але прибули швидко і зі знижкою, хороший провідник гасить відсутність зміни і не забирає гроші на 2 квитки.
34.
35.
36.00 Р
37.
38.
39.00 р.
40.
Габаритний зображення
41. Тут на таких човнах найкраще їздити на озері.
42. Вони сказали, що це руїни старої тюрми.
43. Коли ми повернулися до кафе. Не хвилюйтеся про те, що кафе виглядає недовго. Після того, як багато псуазія, мій подруга погодився сидіти в одному з цих, а потім сказав, що вона не їсть в будь-якій країні. До речі, їхня їжа дуже жирна. Але я закохався в Корбу, і сир Каймака теж, ми продали в багатьох супермаркетах. Ми також змогли оцінити свою молочну продукцію, для неї ви можете залишитися там, це життєдіяльність в нашій країні якість цих продуктів залишає бажати кращого.
Маленька їжа з Чорногорії
44. всі порції двічі або три рази більше, ніж наші звичайні порції, іноді навіть не здатні закінчити, а також гамбургери, морозиво та інші продукти.
45. це дійсно молоко.
46. Маленьке море з пляжу Шушані
47. Звісно, сім'я Флантстон була... Тенісні столи в Барі
48. Маленький Бар.
49.00 р.
50.00 р. зеленню не вписали навіть в рамі, вигляд з вікна будинку.
51. Вид з міського пляжу в Барі
52.
, Україна
53. Я просто любила кольори в кафе.
54. В останні дні життя в Барі вирішили піти в Петрова на пляжі Лукіка, чудове місце, гарна глибока бухта, хоча люди дуже багато для такої невеликої площі землі. В сезоні немає. Ви можете оплачувати і лежати під парасолькою на сонці, і ви також можете на дикій ділянці на рушник, ми вибрали комфорт.
55.
56.00 р. Після того, як Петрова вирушила, щоб побачити вечір Будва (для тих, хто хоче багато росіян та покупок). Старий Будва виглядає красиво. Вид з фортеці вниз лякає і ноги згинаються страхом, кожен намагається піти від краю. Прогулянка по старовинних вулицях, насолоджуючись старовинним і атмосферою міста.
57.00 р. Бібліотека в старому фортеці, книги не дуже старі.
58.
доб.
59.00 р.
60.
61.
р.
62. Повернувшись до Бару з місцевого автовокзалу, така станція, згідно з моїм подругою, вона ніколи не бачив в будь-якій точці, хоча вона мала можливість подорожувати. Будівля станції похована в зелені, фонтани, добре вкриті кафе, а також є невеликий зоопарк, де ваша рука може клацнути і їсти невеликим оленом. На додаток до дерші і його жінок кролики все ж запускають тут, лебеді гражу і щось інше, я повністю забули.
499.00 Р
63. Після того, як всі наші пригоди в Барі, ми зібралися на півночі в холодному Забляку. На автобусі з передачею в Подгоріца і подальшим серпентином і довга дорогам до цього прохолодного місця. Приміщення було заброньовано прямо біля станції, озимість бере свій пальчик. На півночі дуже відрізняється від півдня, хоча відстань здається невеликою, але висота вище рівня моря сильно впливає. На жаль, у нас є багато людей, які проживають на території України.
На перший день в Забляку ми пішли бачити знамениті чорні озера в Забляку. У озерах можна ловити рибу, але тільки за плату. Вхід до заповідника також оплачений, але любителі фрешів можуть піти на ліву частину проходу через кемпінг (в'їзд не контролюється ким завгодно).
64.
65.
66.00 Р На схилах дуже круті, дерева іноді висять над головою.
67.
235150 р.
68. Після прогулянок по запасі і отримання трохи холоду ми вирішили піти додому. На шляху вони смакували північну їжу і цінують місцевий смак. Люди тут дивляться дивні і трохи страшні, але після того, як ви розумієте, що насправді люди дуже хороші.
69.00 р. Другий день ми пішли бачити місто. У центрі є будинок, в якому можна надати інформацію про те, які твори, де можна піти, розклад автобусів і т.д. У цьому будинку ми дізналися про кабельний автомобіль, який веде до гори Савін Кук, де є цілюща весна і з видом на озера і Забляк. Від Забляк до підйому на горі до 40-50 хвилин, щоб заощадити час
У зв'язку з погодою дві спроби доїхати до Савіна Кука не вдалося.
70.00 р. Поблизу підйомника на Савін Кухар працює барбекю і вовна, звук своїх дзвоників просто привів десь в інший світ, ви можете розслабитися під ним протягом години.
71. У той же день ми пішли подивитися Тара Каніон і Джурдевіч міст. Ми отримали місце спокійно, без проблем. Насолоджуйтесь декорацією. Любителі екстремальних видів спорту будуть любити його тут, є багато розваг. У кафе краще не йти, якщо дуже голодний, їжі немає задоволення (хоча, звичайно, смак і колір ...). Проживати протягом 6 годин! Не вдалося залишити, з графіком назад був повний зір, одна річ була написана, з'явився вершковий бункер. Ми чекали, чекали, я вбирав це місце дуже добре, погода змінила 10 разів, коли ми там.
72.
73.00 р.
74.00 р.
75.00 р.
р.
76.00 р. Я не бачив цієї країни.
77. Увечері було прийнято рішення піти в сауну, щоб розігріти і плавати в басейні, знову не сезонний час відіграли в руки, були самоті. У нас є великий відпочинок, а потім будинок.
Наступного ранку, перш ніж залишити на Подгори, ми знову пішли на озера.
78.00 р.
79. Погода того ж пейзажу показує зовсім по-різному.
р.
80.
81.
82. У Подгориці перед польотом було прийнято рішення побачити трохи міста.
Під час ходьба по місту, небо підкаже на хороший рейс назад додому.
Підводячи підсумок, в Чорногорії ви можете спокійно відпочити недорого в невеликому ліміті, головне - вирішити на транспорті і не запускати в приватні таксі, а також стежити за тим, що ви купуєте. Оливкова олія, м'ясо, сири, вовняні предмети та інші сувеніри приносять додому, друзі та родичі будуть щасливі. Також не забудьте про спирт, він різноманітний і за будь-який смак і колір. Вовняні сувеніри продаються переважно на півночі. У Будві, звичайні сувеніри аля магнітів були найдешевшими, що ми побачили, можна придбати масу. Ми також придбали каву в домашніх умовах і це було смачно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Всім здається трохи помилитися з кількістю фотографій.
Джерело: