Чому овочі та зелень іноді дорогі?

Багато людей приходять на ринок, які є недорогі овочі, і є дійсно дорогими і не можуть зрозуміти чому. Я спробую фарбувати фотографії та текст, що робить небовисоку ціну для місцевих овочів та зелені та дешевості турецьких та інших. Три роки тому батьки купили будинок в приватному секторі Тольятті, а два роки тому вирішили побудувати трохи теплиць на сайті, щоб показати так звану руку рукою, адже під відкритим небом не росте посухи або дощу. Погляньте на район теплиця: Не фонтан!

35 фото + текст.

2,2 км Було прийнято рішення піти в інший спосіб, тому поспішаючи був складений проект маленької теплиці, який був перероблений кілька разів під час інкарнації. В якості основи була прийнята двостороння схема макета. Матеріал каркаса металева профільована труба і профіль для гіпсокартону (для полегшення будівництва) Оскільки в нашому місті останні чотири зими температура часто падає на мінус 35 градусів Цельсієм, було прийнято рішення виробляти парник з двошаровим зовнішнім шаром клітинного полікарбонату 8 мм металевого профілю 50 мм і внутрішнім шаром стільникового полікарбонату 4 мм. Довжина головної частини складає 13 м шириною 6 м. Плюс, було прийнято рішення втілювати невелику передбан для дому. Покоївка, зроблено:

3. У

4. У

р.

5. Умань

6. Жнівень Важлива замітка на внутрішню поверхню теплиці конденсується зайвою вологою, тому важливо контролювати вологість повітря.

7. Про нас Опалення було прийнято рішення проводити з дому, замінити газовий котел з більш потужною 24 кВт був замінений на 40 кВт, що проводиться в тепломережі, утепливши його закопаним там, де вони могли.

8. колодязь, в теплиці розташований резервний аварійний електричний котел

9. Навігація Нагрів на пластикових трубах з біметалічними радіаторами

р.

10. Саме так виглядає сьогодні клумби всередині теплиці піднялися на 50 см для кращого потепління землі.

11. В якості освітлення використовуються два типи ламп ДНКZ 400W: натрієва лампа з дзеркальною лампою для збільшення світлового виходу і флуоресцентних ламп в рядах з холодним кольором світіння

12. Оскільки споживачі електроенергії дуже потужні, а їх початкові струми можуть витримати будь-яку побутову електромережу, було прийнято рішення встановити стабілізатор напруги на 12 кВт.

13.00 р. Я не пам'ятаю, хто сказав: Євреї винайшли два важливі речі для людства, Біблії і крапельного поливу, і так як є абсолютний атеїзм у сім'ї, ми вирішили використовувати другий єврейський винахід, потопати полив і замовили його по шляху до Ізраїлю, все дешево і швидко.

14. Зрошувальні труби закоповані в грунт, щоб поверхня землі в клумбах максимально залишалася сухим.

15.00 р. І фактично з того, де вода, вода була витягнута разом з нагрівальною трубою, і всередині теплиці була встановлена кубова ємність, перед нею була хімія, але вона була промита, пофарбована чорною, надії, що вода в ній буде зігріта сонцем (наївні люди)...

5619847р.

16.00 р. Так як вода в контейнері не хочу прогрівати з сонця, а холодна вода при поливі огірків є руйнівним для них, мені довелося піти злам і купити водонагрівач.

17.00 р. Наш найбільший магазин добрив, великий двохсот і п'ятдесят літрів бочки. В цілому, коли ви сказали, що огірки, вирощені в березні без добрив, в загальному парнику без добрив, це не може бути, тому що це взагалі не може бути, іншому питання в сільськогосподарській техніці, якщо все зроблено правильно, то огірок пахне, як огірок, смаки солодкі, не водяні, якщо насіння хороші, то гіркота повністю відсутня, в загальному вигляді насіння в Росії є окрема шахрайська історія, для неї можна розповісти дуже довго, але ми повернемося до добрив, тут в формуванні клумб використовувався для дренажу керамзиту і піску, грунт використовується в половині куб. Але це слова в період активної рослинності і початку плодоношення огірків вимагають величезної кількості калію і фосфору, в теплиці особливо, так як є дуже мало світла, у нас немає Туреччина ... так що вам потрібно три або навіть чотири звичайні норми, у порівнянні з відкритим грунтом і червень місяця.

18 років Але найкращим добривом є настій трави, курки і коров'ячого вольфраму, як не скручувати. Наполягати протягом двох тижнів, а потім активно подаються

19.00 р. Наша сантехніка має дуже високий тиск, і вам потрібно якось автоматично поливати, тому встановити простий літній насос.

20. Контроль кількості води під час поливу здійснюється простим способом, баночка, під одним з крапель.

21. І повертаємося до добрив і калію, нам ще довелося використовувати калійні мінеральні добрива, але для того щоб зменшити їх кількість (приблизно, в п'ять разів звичайну кількість), було прийнято рішення використовувати ферігацію з додаванням корисних копалин до поливу води під час поливу.

р.

22. Також флора дуже вигідна (зокрема, фотосинтез) кількість вуглекислого газу в навколишньому повітрі, тому використовується проста система з двома поперемінно заповненими вуглекислими циліндрами.

23. Для контролю кількості вуглекислого газу навіть придбано спеціальний пристрій, було приємно, що він також вологості з температурою м'яти, а також має пам'ять мінімальних і максимальних показників і акустичних сигналів рівня вуглекислого газу.

24. Також дуже важливо для огірків нагріти кореневу систему, врожайність становить 14% вище, тому труби для обігріву коренів проводилися у всіх грядках, розпушуванні грунту та інших агросхемах і агросхемах. Але десь я чув, що рослини краще ростуть, якщо кисневе подається до своїх коренів, тому труби були введені в грядки для подачі коренів киснем з повітря, а компресор був встановлений в передбані, щоб накачати його там.

25. знижене опалення в задній частині системи опалення

26. Але це не самий веселий, найбільш веселий не те, що парник може бути холодним, але навпаки, це може бути дуже гарячим, тому необхідно забезпечити вентиляційну систему, пасивний, але краще примусити цей день від 8 ранку до 17 тепла в теплиці відключається і температура повітря +26, і це з чотирма високопродуктивними стійкими вентиляторами включені, якщо вони не включені для +30 і це занадто багато ...

27. Також трохи далі буде включати в себе два вентилятори на датчик температури і таймер

28. Але насправді мозок цієї теплиці, багато таймерів ...

29. Ну, звичайно, є версія, яка допомагає рослинам рости, я особисто не вірю в цьому щиті, але просто в тому випадку, якщо я поставив музичний центр в теплиці, який з 9 ранку до 21 вечора віщає класичну музику до рослин, а головне, приємно працювати в теплиці протягом дня, коли грає музика.

30. Насправді це огірки прямо зараз.

29. Ну, звичайно, є версія, яка допомагає рослинам рости, я особисто не вірю в цьому щиті, але просто в тому випадку, якщо я поставив музичний центр в теплиці, який з 9 ранку до 21 вечора віщає класичну музику до рослин, а головне, приємно працювати в теплиці протягом дня, коли грає музика.

31. Ось мій маму, досвідчений керівник агронома показує, що повинні бути листя огірка, коли рослина все ебать.

р.

32. І як виростити огірки відповідно?

33. Ось вони занадто...

34. Але в передбані на полицях розбризують зелену цибулю

35. Для того, щоб принести все це на ринок було придбано Колімага-ридван-знімний
Ну, тепер у випадку, капітальні витрати, які були викидані у вас, добре, якщо ви не уявите, це близько 520 тис. руб. і добре, плюс гактар на коло 620 тис. Руб, але це тільки матеріали, все зроблено вручну, без використання спеціального обладнання. Щомісячні рахунки електроенергії – 3000, 6000 газу, 1000 води. 1000 газово-газолайн для колімаги. Ведуться роботи щодня без вихідних і святкових днів, вони живі і можуть вмирати, відпустку слів і пиття не відомі їм. Ну, власне, на цій основі реальна ціна огірків і зеленень на ринку значно (50-60% вище), ніж у продукції Чурбан з оптового продажу, коли ви бачите дорогі овочі на ринку, подумайте, що це не може бути абсолютно нічого, що така ціна заряджається, розбити все!

Джерело: