Чому це так? Бо

Я вистачало паніку в поштах моїх друзів. Я більше не колоніст Тижня, тому я можу навчити свою аналітику, де я хочу і в якій мірі хочу. Повідомлення про те, що «Дмитрі Калінчук божевільний» не здивує всіх. І я не можу залишатися тихими, поки що це так очевидні факти, що я не розумію, чому ніхто не помітив їх.

Так, товар за товаром.

1. Питання. Чому наші війська вивели з Криму?

Міністерство оборони України, спільно з командуванням США, підготував військову операцію для звільнення Криму. Дивитися інформацію про рух наших військових частин до 11 березня. Прочитати заяви представників США та НАТО до цього дня. Запитайте про маневри авіаперевізної групи під керівництвом авіаносця Джорджа Буша та заяви турецьких політиків.
Очевидно. Авіація У.С. повинна бути як НАТО в Лівії, щоб зробити нас «киським», тобто на землю російську авіацію над Кримом (легально – наші території), решту було зробити українські механізовані та авіамобільні бригади.
Оприлюднено, ми б подрібнили сепаратистське повстання – Москва відмовили від присутності своїх військ в Криму.
11 березня в рамках проекту «Розвиток нашої військової групи» Тоді є війна. У Криму – за спини Московітів.

2,2 км Чому це не відбулося?

Зважаючи на те, що вона готова перерватися на східну Україну. Світ був на межі третьої світової війни. Ні, ні я хочу. Я можу побачити, що ми потрапили. В даний час війна не тільки між нами і Москвою, але між Москвою і Заходом, яка московська муфта в примарі. Але я не хочу, щоб Україна стала місячним краєвидом, покритим ядерним золотом.

Захід завжди і всюди, відповідно до економічних інтересів. Неадекватна поведінка Росії - це дивовижна причина, яка натискає громадську думку та опозиційність у своїх країнах. Європа та Сполучені Штати тепер вирішують низку власних проблем, тиші екологи та льоненьгери, а також припинити контракти на придбання російського газу. Ведуться процес.

3. У Чому наші військові не давали чіткі накази залишити Крим?

Так, тому що єдина трубна картка тепер є телевізійною картиною на європейських екранах, де наш військовий "ди, але не зданий." Аксіоновити, як терористи Хама, заховали за жінок і дітей, а перша жінка і дитина, вбита українським кулі, стане ядерною зброєю для московських гравців в Європі. У той час як європейський глядач бачить український військовий, який не стріляє, а український ґендерний офіцер загинув Московіти, європейський левот (природжений Москвою) не може сказати слово по всьому. З тих пір, поки ми не вимкнено і Москва є агресором, Меркелем, Обамою і Камероном є руки безкоштовно. І вони з радістю подрібнять Москву економічно - це їх перевага. Вони в рецесії. Вони вже роблять це - обережно, не завдаючи шкоди собі, враховуючи всі далекі наслідки. Але Бог заборонений, ми повернемо з відхиленого учасниці збройного конфлікту і проросійського філту в ЄС буде кричущим, що це чисто російсько-український базар, чому повинна йти Україна? Пам'ятайте, що сталося в Грузії в 2008 році?

Таким чином, європейський журналіст в Криму повинен бути засвідчений і перейшов на доставку звітів, які зроблять середню європейську гру. Наші військові повинні зробити те, що вони роблять. Це жорстокий. Але не більше жорстокого поводження з танкером, щоб намотати пару десятків вісімнадцятирічних хлопчиків в доріжки.
? Складіть його.

Просто намагайтеся сказати, що це на звичайному військовій мові! Успіхів!

4. У Чому не евакуйовані військові сім'ї?

Ви побачили організацію відправки співробітників на роботу на ротаційній основі в сусідньому регіоні? Я хвилююсь! Перед очима тільки підготовка цього процесу фірмою, яка виділила значний бюджет на таку операцію, прослужила місяць.

Звичайно, Міноборони повинні мати відповідні плани, люди та кошти для такого випадку. Чи є це занадто мало? Згадуємо, що нинішні глави Міноборони входили в офіси прямо на початку російської навали, і перед ними Янухарі вже чотири роки?
Я переконаний, що в структурі Міністерства оборони не було відповідних планів для евакуації військових сімей, не бюджетів для цього, ані людей, які б робили грубу роботу. Яким чином наша країна повинна зробити.
Ви знаєте, як працює кожна велика організація? Навіть у приватній фірмі, якщо не існує департаменту, що стосується конкретного завдання, немає дії. І це служіння, бюрократична структура з усіма його властивими недоліками.

Хто такий, щоб відлякувати? Януковича банда.

Друзі, за словами Тараса Григоріявіча, ми пробудували вкрадений вогонь. Ми не були готові до війни з Росією та війну загалом. Ми не можемо боротися з Москвою на рівних підніжках самостійно - ми подрібнимо авіацією. Довгий надсум. Якщо я хочу боротися, запитаю вас до Криму до сіл кримських татар і до осередків українських партій. Чи не радіє в ілюзії - перша оболонка десять гарячих (але не навчаються) патріотів, вісім перетворюється в тремтячі комори. Країна Читають спогади українських військових під час перших визвольних революцій – вони описали її детально.

Якщо ви хочете допомогти вашій країні, працювати і перенести гроші на війська. Робота на задній, тобто на податки, без них немає армії.
Пальникові шини під Генеральним штабом, будь ласка, Москва. Вона просто хоче фотографії розладу в Україні і бульйону в нашій столиці.

Дмитро Вовнянко Ваш текст посилання .