659
Історія одного рейсу 3
Третя частина
Перша частина, друга частина обов'язково.
Продовжити подорож
Як ви пам'ятаєте, ми пройшли кордон практично успішно і ввели Білорусь.
Я пишу довго, як ви пам'ятаєте, хто не може чекати писати в попередніх частинах.
На в’їзді ми зустрінемося з дорожнім відділом.
Парадоксально ви можете придбати платіжний пристрій при виїзді з Козлововича тільки на протилежну сторону дороги! Для цього необхідно поставити автомобіль на боці дороги і як гірський донецький стрибок через паркан, а також 2 пров.
За 5 км від кордону, всюди є зупинки, а перша парковка знаходиться лише на Белтрансолі (наприклад, станція метро). Для цього немає місця. Так як драйвери Бреста забивають її в точку, Беламожконва також використовують свої послуги. Але що про водіїв, які повинні залишити термінал протягом години після реєстрації, і які виконуються з робочих годин? І вони не мають вибору, але щоб або стати під знаком (час, це годівниця Брестської ДАІ, штраф 650 т) або порушувати режим роботи і відпочинку, для яких вони покарані більше.
Я був щасливий, я стояв 12 годин і мав багато часу роботи.
р.
Ось ще одна газова станція, але є 10 автомобілів і це на протилежній стороні!
Але ми не загрожуємо цього часу, і ми рухаємось.
Ця рама видаляє гроші з пристрою (як я показав в першій частині). Вартість 1 км доріжки 0,12 євро центів.
Я завжди був вражений при цьому світло трафіку. Для основного автомагістралі M1 він вигорає червоною хвилиною!
І зелений всього 35 секунд.
Ми живемо погано.
Ми повинні заправити в Україну. Ми йдемо до нуль.
Магніт знову. Вони навіть заправка на пасажирських динаміках. З тих пір, як немає проходу, тренування на зворотному маневреному старті)) Ви повинні бачити це.
р.
За 10 авто. Ви не можете стояти багато.
Уявіть, що день проходить кордон від 500 до 1000 вантажівок. Де вони йдуть? Немає відповіді на це питання.
Здрастуйте, я твою тітку. Транспортна інспекція - це той, який перевіряє режим роботи та відпочинку. Право на стоянку, що йде про свій бізнес)
Р
У Федьковичі не працювали.
5924599
А транспортери хвилювали свою руку, як нам потрібно.
Стародавній платіж (попередньо платіж був схожий на перші платежі в Польщі), він похмурий і ускладнює переміщення. Не доля.
Право тут в 100 м selmag з автостоянкам 3, але іноді економить. Хто курить, і хто Белоруссю синьо-іде.
475889
Ми починаємо прискорювати, але всередині говорить не привід.
Я не отримую хропіння, Oppa paparazzi. У Білорусі, до речі, професія продавців зі смугастою паличкою, всі перенапружуються як папарази або як доповідачі.
Apple orchards як в Польщі, всі під лінія
р.
каркас знову
Вони проходять перевірку платежу. Або не було достатньо місця для паркування
Є багато з них, тому без оплати можна пропустити.
Погода тільки супер, трава зелена Сонце світиться +9
р.
У готелі є багато парковок. Але всі ліси і незбережені.
р.
Маршрут М1 практично в ідеальному стані і приводу на ньому не гірше на європейських трасах.
Якщо хто-небудь думав, чому вони будують паркани і дерева рослин по дорогах, то це відповідь!
Не перетинати дорогу.
Як можна побачити всюди сніг розтоплений, а біля захисних споруд або посадок його лежить. І це сніг, який міг бути на дорозі, і це приймав техніку для очищення його.
Дорога була побудована на 1980 Олімпійських іграх і перезміни просто величезні. Я здогадую, що не була справа в часі.
Ми зупинимо на прикусі, 4,5 години.
Є багато автомобілів для білоруського кафе.
У черги
Я завжди зупиняюся тут.
Зважаючи на те, що тут роблять найкращий круп на трасі. Вовна (з м'ясом всередині) і чайом 150 російських рублів.
Вітання конкурентів в транспорті Я запитав його, як потрапити до Бреста.
Кафе Валеніна, це де я не пішов в 3 роки.
І все тому, що ця кав’ярня стала учням гостей з Західної України, які влаштовують п’яний вечір. Ви сидите на чужому весілля, божевільному в одному слово.
р.
Як виглядають радіолокатори в Білорусі, кажуть, що іноземці будуть оштрафовані. Вони будуть спіймані на перехрестях.
У Білорусі вистачить дорожня служба, але люди небажані піти туди.
2079972р.
Кафе – все різноманіття. Але меню однаково скрізь
Не вірменська, грузинська або кавказька кухня.
р.
Колега, що приїжджає з Європи Цистерни не бояться бруду.
7527499
Ви не пам'ятаєте, коли вони попереджають про ремонт?
Безпека настає в першу чергу.
Теплі, нашивні отвори.
Я не знаю, що це викликати. Церква для одного, або пам'ятника. Але красива.
Р
Потім ми перевернулися до старого варшаву до мого будинку. Зі святом 200 км, дружина і діти раді бачити чоловіка і батько. З дозволу вантажоперевезення, це дозволено, але не завжди.
Слуцьк.
Білоруськи живуть погано
р.
2,2 км
327483 р.
3. Хоча можна прикріпити 20 штук.
2 роки тому в місті відбувся Республіканський Дожинки. Всі для feng shui
621680 р.
Як не зима, чистота і порядок.
Найгірше про цю дорогу є пішоходів. На ніч це страшно. Як диких тварин, звідки і куди піти не відомо.
Незважаючи на те, що вони заважають поліцейським трафіком, але як ви знаєте, що п'яний море є колінним. Ось рекламна агітація для носіння фліктів.
Як знайти білоруську з трьох простанов (Росія, Україна та Білорусь)? Білорусь буде мати флікер)
Габаритний зображення
Старі дороги – назва військового міста. Нормальні дороги.
5316537
Перевірити блок.
Барраки, перетягування хлопчиків.
Підгляд директора.
Все акуратне і красиве.
Символ світової війни 2. Nokia не має нічого спільного з цим)
Логін Символ медичного відділення
Історичні пам'ятники також представлені на найвищому рівні.
Кафе, шинофурнітура присутні.
Це звичайні білоруські села.
1-й
2,2 км Такі будинки дають сільським працівникам.
Джерело:
Перша частина, друга частина обов'язково.
Продовжити подорож
Як ви пам'ятаєте, ми пройшли кордон практично успішно і ввели Білорусь.
Я пишу довго, як ви пам'ятаєте, хто не може чекати писати в попередніх частинах.
На в’їзді ми зустрінемося з дорожнім відділом.
Парадоксально ви можете придбати платіжний пристрій при виїзді з Козлововича тільки на протилежну сторону дороги! Для цього необхідно поставити автомобіль на боці дороги і як гірський донецький стрибок через паркан, а також 2 пров.
За 5 км від кордону, всюди є зупинки, а перша парковка знаходиться лише на Белтрансолі (наприклад, станція метро). Для цього немає місця. Так як драйвери Бреста забивають її в точку, Беламожконва також використовують свої послуги. Але що про водіїв, які повинні залишити термінал протягом години після реєстрації, і які виконуються з робочих годин? І вони не мають вибору, але щоб або стати під знаком (час, це годівниця Брестської ДАІ, штраф 650 т) або порушувати режим роботи і відпочинку, для яких вони покарані більше.
Я був щасливий, я стояв 12 годин і мав багато часу роботи.
р.
Ось ще одна газова станція, але є 10 автомобілів і це на протилежній стороні!
Але ми не загрожуємо цього часу, і ми рухаємось.
Ця рама видаляє гроші з пристрою (як я показав в першій частині). Вартість 1 км доріжки 0,12 євро центів.
Я завжди був вражений при цьому світло трафіку. Для основного автомагістралі M1 він вигорає червоною хвилиною!
І зелений всього 35 секунд.
Ми живемо погано.
Ми повинні заправити в Україну. Ми йдемо до нуль.
Магніт знову. Вони навіть заправка на пасажирських динаміках. З тих пір, як немає проходу, тренування на зворотному маневреному старті)) Ви повинні бачити це.
р.
За 10 авто. Ви не можете стояти багато.
Уявіть, що день проходить кордон від 500 до 1000 вантажівок. Де вони йдуть? Немає відповіді на це питання.
Здрастуйте, я твою тітку. Транспортна інспекція - це той, який перевіряє режим роботи та відпочинку. Право на стоянку, що йде про свій бізнес)
Р
У Федьковичі не працювали.
5924599
А транспортери хвилювали свою руку, як нам потрібно.
Стародавній платіж (попередньо платіж був схожий на перші платежі в Польщі), він похмурий і ускладнює переміщення. Не доля.
Право тут в 100 м selmag з автостоянкам 3, але іноді економить. Хто курить, і хто Белоруссю синьо-іде.
475889
Ми починаємо прискорювати, але всередині говорить не привід.
Я не отримую хропіння, Oppa paparazzi. У Білорусі, до речі, професія продавців зі смугастою паличкою, всі перенапружуються як папарази або як доповідачі.
Apple orchards як в Польщі, всі під лінія
р.
каркас знову
Вони проходять перевірку платежу. Або не було достатньо місця для паркування
Є багато з них, тому без оплати можна пропустити.
Погода тільки супер, трава зелена Сонце світиться +9
р.
У готелі є багато парковок. Але всі ліси і незбережені.
р.
Маршрут М1 практично в ідеальному стані і приводу на ньому не гірше на європейських трасах.
Якщо хто-небудь думав, чому вони будують паркани і дерева рослин по дорогах, то це відповідь!
Не перетинати дорогу.
Як можна побачити всюди сніг розтоплений, а біля захисних споруд або посадок його лежить. І це сніг, який міг бути на дорозі, і це приймав техніку для очищення його.
Дорога була побудована на 1980 Олімпійських іграх і перезміни просто величезні. Я здогадую, що не була справа в часі.
Ми зупинимо на прикусі, 4,5 години.
Є багато автомобілів для білоруського кафе.
У черги
Я завжди зупиняюся тут.
Зважаючи на те, що тут роблять найкращий круп на трасі. Вовна (з м'ясом всередині) і чайом 150 російських рублів.
Вітання конкурентів в транспорті Я запитав його, як потрапити до Бреста.
Кафе Валеніна, це де я не пішов в 3 роки.
І все тому, що ця кав’ярня стала учням гостей з Західної України, які влаштовують п’яний вечір. Ви сидите на чужому весілля, божевільному в одному слово.
р.
Як виглядають радіолокатори в Білорусі, кажуть, що іноземці будуть оштрафовані. Вони будуть спіймані на перехрестях.
У Білорусі вистачить дорожня служба, але люди небажані піти туди.
2079972р.
Кафе – все різноманіття. Але меню однаково скрізь
Не вірменська, грузинська або кавказька кухня.
р.
Колега, що приїжджає з Європи Цистерни не бояться бруду.
7527499
Ви не пам'ятаєте, коли вони попереджають про ремонт?
Безпека настає в першу чергу.
Теплі, нашивні отвори.
Я не знаю, що це викликати. Церква для одного, або пам'ятника. Але красива.
Р
Потім ми перевернулися до старого варшаву до мого будинку. Зі святом 200 км, дружина і діти раді бачити чоловіка і батько. З дозволу вантажоперевезення, це дозволено, але не завжди.
Слуцьк.
Білоруськи живуть погано
р.
2,2 км
327483 р.
3. Хоча можна прикріпити 20 штук.
2 роки тому в місті відбувся Республіканський Дожинки. Всі для feng shui
621680 р.
Як не зима, чистота і порядок.
Найгірше про цю дорогу є пішоходів. На ніч це страшно. Як диких тварин, звідки і куди піти не відомо.
Незважаючи на те, що вони заважають поліцейським трафіком, але як ви знаєте, що п'яний море є колінним. Ось рекламна агітація для носіння фліктів.
Як знайти білоруську з трьох простанов (Росія, Україна та Білорусь)? Білорусь буде мати флікер)
Габаритний зображення
Старі дороги – назва військового міста. Нормальні дороги.
5316537
Перевірити блок.
Барраки, перетягування хлопчиків.
Підгляд директора.
Все акуратне і красиве.
Символ світової війни 2. Nokia не має нічого спільного з цим)
Логін Символ медичного відділення
Історичні пам'ятники також представлені на найвищому рівні.
Кафе, шинофурнітура присутні.
Це звичайні білоруські села.
1-й
2,2 км Такі будинки дають сільським працівникам.
Джерело: