У юному місяці квітня сніг тане в старовинному парку. Ви знаєте, звичайно, ці лінії. Ви знаєте, можливо, фільм, де вони звучать – це пригоди електроніки. Але автор музики, напевно, не всі знають. Це приголомшливий, легендарний, дивовижний композитор Євген Крилатов. Не знаю, що він перетворив 80 на 23 лютого.
Довгий рік, Євген Павлович!
Звісно, не "свінчі" одна. Krylatov унікальний тим, що майже кожна пісня пам'ятна, впізнавана і процитована навіть зараз. На віршах Дербенєва, Ентена або Євтушенко, або галактики менш відомих пісень, але впізнаваний. Від перших нот.
На фото - кадр з c / f "Переваги електроніки".
Р
Євген Павлович дуже простий і скромний чоловік. Він не від столиці, навіть від Перми, як і деякі журналісти Майбутній композитор народився в м. Лисва (Свердловськ, а потім - Пермська область.) Сім'я праці - вона дуже горда в цій країні! - робітників на заводі.
Музична школа в с. Перм музика школа ... Московська консерваторія. Я повинен сказати, що не кожен випускник провінційної музичної школи може розраховувати на елітну, так як вони скажуть зараз, освіту в столиці. Це не так, що благанна справа - вона повинна бути зароблена. Робота та таланти.
Але унікальний подарунок Критова не може бути непристойним. Переміщення до Москви, вивчення зазначеного консерваторії та... ні, вони не здогадувалися. Не про нього не про нього. Робота, зусилля, пошук - це ближче до правди.
Крилатов вперше захотів зробити симфонічну музику. Хто знає, можливо, ми пишаємося автором нових чудових концертів для симфонічного оркестру. Але - Євген Павлович прийшов до кінотеатру і анімації. І ми знаємо його як автор дійсно популярний, в кращому сенсі слова, мультфільми і хіти фільмів.
І все почалося з «Лульбальського ведмедя», який був засмаглий карикатурним героїном до неї кубом Умке.
Додано до [mergetime]1393188571[/mergetime]
Два фільми, які кожен радянський хлопчик і дівчина пила. Види, чесні фільми про самодружність, взаємодопомоги, мужність і честь, я не буду боятися цього слова. Ну, звичайно, ми говоримо про картини «Пригода електроніки» та «Гість майбутнього».
Музика для обох фільмів написана Євгеном Крилатовим. Ймовірно два його найвідоміших пісень, які можна легко співати, запам'ятовуючи слова.
Додано до [mergetime]1393189172[/mergetime]
Звісно, чудові актори Владимир Торсуєв (Електронний) і Наталя Гусєва (Аліса Селеснеєва) не виступали ці пісні в фільмі. Для них сян Олена Шуенкова та Тетяна Дасковська. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
По суті, щоб перерахувати всі твори Крлатова, можна довго. Його пісні набагато більш впізнавані, ніж сам автор. Тут, наприклад, пісня з «Спадщина Республіки».
Сам Крилатов сміється про визнання:
Джерело: