Я не знаю, хто, і я любив читати як дитину, мої батьки навчили мене читати у віці 4 і до першого класу я вже читав «20 тис. ліг під водою». Юлі Верн. Це, з книгою я їсть, скидання і мій батько часто сварився з мене, стверджує, що я висаджу мій погляд читання під світлом ламп і в різних положеннях тіла, (kamasutra rests). Я не шкодую, звісно, тому що жоден фільм може замінити книгу, і кожну ніч перейшов на інші світи, утопіан і фантастичний. Я вже 35, але все ж, коли я пам'ятаю мій дитинства, перш ніж мої очі піднімати зображення (ілюстрації) з книг читати більше десятків разів. Я в основному потрапив до ілюстрацій для книг, так як вони давали початок польоту фантазії, а в радянські часи був особливий стиль малюнків, які не можна плутати з будь-яким. І є деякі, які я хотів би поділитися, і попросіть вас залишити свої спогади позаду, і ми будемо ностальгувати разом.
Перший в моїй пам'яті є звичайною командою Еллі та її в чудовому розумінні Вольфа Оз. Я прочитав всі 6 книг з жадом і все ще пам'ятаю велетень з задоволенням і особливо я був вражений характером Урафіна Юзу, а точніше, як він був розписаний, я був одночасно боїться його, і кинув його, він був депо, простий дерев'яний різак, або поганий всі покинутий вигнання.
71822818
Далі, Незнайка. Митець тут заслуговує на особливу увагу, картини здавалося дихати ріалізму і я не можу уявити іншого невідомого. У книзі було так багато зображень, що поле для фантазії було просто незрівнянним. Я використовую для того, щоб дивитися їх на час і жити його по собі. Карлсон. Як я розумію це, ілюстратор не був радянським (Ілон Уікланд), але я любив цей лоб. Характер нашого мультфільму не гірший, але я жив з ним набагато менше часу, ніж з книгою і любив його рідним. До речі, мумія від нього в книзі виявилася досить страшною для мене як дитина.
р.
Пригоди електроніки, я пам'ятаю дуже добре, шукаю через ілюстрації блискучого ілюстратора Мигунов Євгена Тихоновича в Інтернеті, я здавалася повернутися до 25 років тому, кожна картина повернулася до мого дитинства, дякую вам дуже багато.
Ви все ще можете пам'ятати багато, але я зараз 2 ранку, і я сподіваюся завтра тема все ще буде живим, щоб продовжити з вами. в кінці я даю 2 більше фотографії, знайдені на Алісі Селеснеєва, вони не 10 років, але дуже красиві. і передає дух цього часу.
Джерело: