Дні тижня Владивосток Енікіскі.

Я працюю для IT-аутсорсингової компанії (на короткий термін, я послужу відвідую сина. адміністратор для організацій, які не можуть або не хочуть мати повноцінного працівника.
Незважаючи на те, що моя робоча книга говорить “Система адміністратора”, I, з огляду на відсутність спеціалізованої освіти і, як і раніше, достатній досвід, я називаю себе “провдли” Енкескі.

30 фото.

Структура нашої компанії полягає в тому, що кожен в ній має свою роль: монтажники - окремо, 1snik - окремо, фахівець з систем, крім Microsoft - окремо. Я отримав роль швидкої допомоги. Таким чином, телефон не зупиняється, викликаючи весь день, а діапазон завдань досить широкий. А також набір навичок: від можливості правильно розуміти клієнта, до Google протягом деякого часу в обмеженому інтернеті.

Я хочу подорожувати на різних куточках нашого славного Владивостока. Рух відбувається громадським транспортом і «за два».
Я не маю власного транспорту, але в щітці часових умов нашого центру міста, це швидше ходити на клієнтів.

Наші клієнти відрізняються, від офісів «трьомий компа-мфу-телефон», до компаній з запитами на окремий фахівець. Є компанії, де, крім тижневих професійних відвідувань, я не ходжу на місяці. У нас є компанії, які ви йдете практично щодня. Це не залежить від розміру персоналу або складності інфраструктури. В іншому випадку компанія успадкувала себе від старих адміністраторів з пучком підводних каменів, або над тим, що користувачі піднімаються, де вони не просять.
Клієнти, за найбільшу частину, досить самі люди, з їх перевагами і недоліками, відверті бастари Я не зустрівся, але буває, що вони мають зайву інформацію, бояються відкинути свою репутацію. Так, так, відомий «Я нічого не зробив (а) – це сама!»

Так різні люди, різні ситуації, різні реакції. Для більш ніж двох років роботи накопичився невеликий архів фотографій, пов’язаних з роботою. На мій погляд, більшість з них смішні, деякі милі, інші можуть ссанимі.

Більшість компаній приходять до нас з готовим, не завжди свіжими, мережею, іноді це дратує.

доб.

2,2 км Іноді це страшно.

р.

3. У Є, однак, спочатку добре...

4... але з пізнім, не завжди естетичний, доповнень

5. Умань Більшість наших клієнтів є невеликими компаніями з відповідними приміщеннями. Звідси очевидна мінімалізм макета обладнання.

6. Жнівень Так як іноді є переїзди з ремонтом, іноді обладнання є те, що і криється аба, а також аба де.

7. Про нас Легезія попередніх фахівців викликає різні емоції: від невеликого сюрпризу.

8... to outright anger (розетки вишиті тільки половина, додаткові кінці не вирізати)

1015657р.

9. Навігація Іноді для підтримки карми і миром розуму я допоможу колегам в майстерні маленькими кгалтурками. Ця шафа зібрана, вишита і підключена до мене і іншої ЯХ.

10. Більшість компаній мають недороге мережеве обладнання. Найчастіше завдання полягає в тому, щоб потрапити в бюджет, тому все придбане з ціни / співвідношення якості.
Компанія Bigger не працює.
Але є окрема категорія компаній – філії великих російських компаній. Налагоджено обладнання, налаштовується і підтримується центральною ІТ-адміністрацією, зазвичай з Москви.
Наше завдання полягає в тому, щоб встановити і підключити цю техніку відповідно до інструкцій і звіту, де необхідно. Але ось це не так весело, а не так багато, нюанси.
По-перше, початкова інфраструктура офісу не завжди дозволяє реалізувати все Фен-Шуй. І з тих пір не існує грошей на реконструкцію, і з урахуванням різниці часу з Москвою, деякі речі повинні бути реалізовані, якщо більш швидко.
По-друге, це дуже рідкісне, поспішаючи директорів розпакувати обладнання самостійно, щоб за нашим прибуттям було щонайменше з ящиків. Ви не хочете зберігати сміття в середині офісу, а коробки викидаються практично відразу. Іноді це призводить до занурення. І якщо ручники в Інтернеті легко Google, то брендовані кріплення і кути, щоб отримати вже вартість грошей.
На фото нижче ви можете побачити, що саме призвело до вищезазначених двох нюансів.

11. Раритетний постріл: трава мирного захоплення кіскофонів. «Особливе стажування» прибув до встановлення.

12. Пристрої, що літають до нашого прибережного міста, щоб замінити цей кошмар

13.00 р. Деякі клієнти можуть знайти дуже смішні, іноді солодкі серця, маленькі речі.

14. Іноді приходять вироби з ближнього Азії за кордоном. Зареєструватися 7. Чому 7? З Windows 7.

15.00 р. У офісах рідко проживають на постійній основі будь-які тварини. Максимально - риба та акваріуми. Але є прохідний. Почати з "дитяками".

16... закінчуючи деморалізацією налаштувань офісу

17.00 р. Всі вони, однак, не показувати багато відсотків в комп'ютерах, на відміну від домашніх тварин моїх друзів.

18 років Нерідко можна кидати декоммісію і напівдеадами заліза (звичайно, з згодою її власників). У гаражі зберігаються пам'ятки, самогубці, а в гаражі зберігають залізо. Дуже подобається.

19.00 р. Іноді, особливо zealous, немає, але вони зроблять вас збирати деякі Франкенштейн і цвяхом його до стіни, так що фільми будуть обертатися.

20. Іноді досить цінні копії скидаються (USB box for PATA диски)

21. Як я сказав, що я рухаю на себе, що дає мені можливість захопити різні цікаві місця в Владивосток. Не чекайте локальної краси, щоб вони були сповнені інших тем. Краще прийти і подивитися на неї самостійно. Тут я проведе те, що з одного боку або іншого може зникнути з вулиць нашого міста. Наприклад, тут сниться капелюхи Сбербанку

22. Компанія, яка просить, "Шозанах?"

23. Або магазин одягу, який зробить вас питанням, що чоловік повинен виглядати як і що він повинен носити.

24. Інферальна вандалізм як це. Ми повинні бути трохи сором'язливі наших художників, але...

25. . . . це сором’язливо подивитися на роботу митців «реального». Здавалося б, між оболонками, і виявилося щось серед ліктів.

26. Sami-Know-No-Who сумка. Електрочайник.

27. Для всіх, пиво - алкогольний напій, а для sysadmins це просто напій. День адміністратора системи 2012 Святкування з поплавкою вищезгаданого дапа.

28. Подруга в біді!

1 990 р.

29. У Росії в кількості автомобілів на душу. Це пов'язано з близькістю Японії і дешевизною їх автоіндустрії. Я не знаю про автомобіль, але більшість автомобілів японські. Однак деякі з них не завжди повністю обладнані. Час.

30. Робота в комп'ютерному середовищі є війною. Війна на машинах, війна на користувачів, війна на постачальників і т.д. Війна не позбавлена випадковості. Цей комрад був призначений для стику, він живий, але не підходить для постійного використання. Я заміню пошкоджену частину і дам її на одну з моїх нефризованих рук. І хоча він знизився і не в бою (він випав з кишені на вихідні, розкочував три польоти сходів, і все ще виходить на), але він допоміг мені багато разів: від бордо на шляху і від файлів до місця.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное