604
Робота як "Self-Dumper" (Частина 4)
Привіт: З вами знову я і мій шлях, як скапка, виготовлена в Китаї.
Я пишу вам на гарячому праві від умов «полу».
Частина 1
Частина 2
Частина 3
Ви не маєте x#@ в офісі.
У вас буде 37 фото.
У цей час я був названий для роботи щитом... це просто сором'язлива.
02. Мар Навпіл минулого п'ять ранку зрушувач назвав, повідомляє, що два збиралися в Регу і другий вантажівок, що вилетів на шосе.
397554
Застібки в зубах і роботі. Зовні я відмерла ... трохи
66186
Письма лопнула генераторний ремінь, в результаті чого піч загинув...
З таким холодом на дорозі нічого не зловити. це терміново зробити рятувальну місію.
Перейти до вмісту
На 6 годину, мій павук, завантажений з Reg, розвантаживши його. Позбавити кабель, жорсткий зчеплення в салон, харчування. Навіс 30ка преси і в салоні Ташкент
05 мар
Я був вперше...
07 мар
Р
Я їздив один з цих...
Навантаження під дуже боковиною і назад до дороги за скиданням вантажівок ...
08 мар
Gone far...2 20 тоннne кабель скручування разом і намагатися отримати його ...
09 мар
р.
Хочу висловити подяку інспекторам ДАП, вони були на обов'язку біля скидки з 5 ранку і прогрівали водія (в автомобілі) ... по вулиці - 32.
10 хв
На самому критичному моменті кабель лопається. На щастя, транспортний засіб заблоковано і не прибули.
11.
За допомогою монтажу і деяких матері ми знову чіпляємо.
Я перетягував його до рута, на якій він ламав ... майже, майже, і вантажівка скидається вниз снігом, посадки в ньому містки ...
12.
Ми вирішили зупинити спробу, оскільки скапка нахиляється на праву сторону. Генеральний консул - 2 драйвери + 3 DPS-інспектори вирішили, що ми зателефонуємо за допомогу, інспектори залишають свій номер і залишають.
13 хв
Ми залишаємо трек, буквально 200 метрів на сайт. Ми чекаємо на допомогу. час на 12 п.м.
14.
Сонце світить і на сонці здається тепло ... але - 30 відчував себе. в автостоянці після півгодини температура в салоні крапель до 12 градусів ...
Навантажувачі, які припинили додання газового циліндра... спасибі хлопці. Заповнення гарячою водою ...
15.00 р.
Нарешті, після 13 годин відправлення з доріжки і 7 годин після того, як я прибув до допомоги, "допомоги" прибуває. Наповнений чоловік, навантажувач запитав, але навантажувач в такому морозі відмовилися піти в нас.
час на 5 п.м.
16 мар
Ми молилися, зачепити на паратрупа, і змогли поставити її якомога простіше в горизонті. Потім людина в одну сторону приглушена до неї і під кутом 90 градусів тьмяно витягнути її.
17.00 р.
766654р.
18 років
Безкоштовно до н...
19.00 р.
доб. 5
На шляху до основи я взяв картину.
20.
У Раж нічого не ловити, після прослуховування наших роз'яснень, було прийнято рішення, що Китайський не буде йти в Регу все більше... вони відправляться в Шарташ. У зв'язку з тим, як написатись на стоянку, прибув полк.
21.
р.
22.
23.
24.
р.
Каюта заблокована з каменів...
25.
Загальний вигляд
26.
р.
Ось скільки ми проводимо, за умови, що RMM 40 тонн і сам автомобіль 18300.
Я сподіваюся, що ви друзі з математикою.
27.
За прибуття наступного дня (Вересень 28,02,14) Я бачу олійну картину. Люди з кулеметами, важкою технікою.
28.
Р
Підготовка до вибуху...
29 кв.м.
Я пішов до основи для ебать ... Чому ми стоячи...
30.
Джерело:
Я пишу вам на гарячому праві від умов «полу».
Частина 1
Частина 2
Частина 3
Ви не маєте x#@ в офісі.
У вас буде 37 фото.
У цей час я був названий для роботи щитом... це просто сором'язлива.
02. Мар Навпіл минулого п'ять ранку зрушувач назвав, повідомляє, що два збиралися в Регу і другий вантажівок, що вилетів на шосе.
397554
Застібки в зубах і роботі. Зовні я відмерла ... трохи
66186
Письма лопнула генераторний ремінь, в результаті чого піч загинув...
З таким холодом на дорозі нічого не зловити. це терміново зробити рятувальну місію.
Перейти до вмісту
На 6 годину, мій павук, завантажений з Reg, розвантаживши його. Позбавити кабель, жорсткий зчеплення в салон, харчування. Навіс 30ка преси і в салоні Ташкент
05 мар
Я був вперше...
07 мар
Р
Я їздив один з цих...
Навантаження під дуже боковиною і назад до дороги за скиданням вантажівок ...
08 мар
Gone far...2 20 тоннne кабель скручування разом і намагатися отримати його ...
09 мар
р.
Хочу висловити подяку інспекторам ДАП, вони були на обов'язку біля скидки з 5 ранку і прогрівали водія (в автомобілі) ... по вулиці - 32.
10 хв
На самому критичному моменті кабель лопається. На щастя, транспортний засіб заблоковано і не прибули.
11.
За допомогою монтажу і деяких матері ми знову чіпляємо.
Я перетягував його до рута, на якій він ламав ... майже, майже, і вантажівка скидається вниз снігом, посадки в ньому містки ...
12.
Ми вирішили зупинити спробу, оскільки скапка нахиляється на праву сторону. Генеральний консул - 2 драйвери + 3 DPS-інспектори вирішили, що ми зателефонуємо за допомогу, інспектори залишають свій номер і залишають.
13 хв
Ми залишаємо трек, буквально 200 метрів на сайт. Ми чекаємо на допомогу. час на 12 п.м.
14.
Сонце світить і на сонці здається тепло ... але - 30 відчував себе. в автостоянці після півгодини температура в салоні крапель до 12 градусів ...
Навантажувачі, які припинили додання газового циліндра... спасибі хлопці. Заповнення гарячою водою ...
15.00 р.
Нарешті, після 13 годин відправлення з доріжки і 7 годин після того, як я прибув до допомоги, "допомоги" прибуває. Наповнений чоловік, навантажувач запитав, але навантажувач в такому морозі відмовилися піти в нас.
час на 5 п.м.
16 мар
Ми молилися, зачепити на паратрупа, і змогли поставити її якомога простіше в горизонті. Потім людина в одну сторону приглушена до неї і під кутом 90 градусів тьмяно витягнути її.
17.00 р.
766654р.
18 років
Безкоштовно до н...
19.00 р.
доб. 5
На шляху до основи я взяв картину.
20.
У Раж нічого не ловити, після прослуховування наших роз'яснень, було прийнято рішення, що Китайський не буде йти в Регу все більше... вони відправляться в Шарташ. У зв'язку з тим, як написатись на стоянку, прибув полк.
21.
р.
22.
23.
24.
р.
Каюта заблокована з каменів...
25.
Загальний вигляд
26.
р.
Ось скільки ми проводимо, за умови, що RMM 40 тонн і сам автомобіль 18300.
Я сподіваюся, що ви друзі з математикою.
27.
За прибуття наступного дня (Вересень 28,02,14) Я бачу олійну картину. Люди з кулеметами, важкою технікою.
28.
Р
Підготовка до вибуху...
29 кв.м.
Я пішов до основи для ебать ... Чому ми стоячи...
30.
Джерело: