Повідомлення від американського авіаносця.

Попри те, що американський авіаперевізник, що поспішає допомогти українській революції. Справа реальна. Хочете дізнатися, що таке судно виглядає так? Як будується і що в її триманні? Тоді я запрошую вас на борту повітряного судна. Я попередив вас прямо, я не добре на аутологічному термінології, тому я можу бути неправильно про назви об'єктів і споруд на кораблі. Напишіть, поясніть, що ми працюємо разом.

Авіаперевізник USS Midway розташований в Сан-Дієго, Каліфорнія. Першим американським авіаперевізником був побудований відразу після Другої світової війни в 1946 році.

58 зображень, джерело.

Для вивчення пристрою авіаперевізника США Midway (CV-41) ми підемо до Сан-Дієго, Каліфорнія. Вид судна з вище.

Авіакомпанія Midway є першим судном цього класу у світі. Після Другої світової війни в 1946 р. було в сервісі з ВМС США до 1992 р. Під час свого 47-річного сервісу він був залучений до практично всіх світових конфліктів, в тому числі кубинських ракетних криз, В'єтнамської війни і опери Десерт Storm.

У 2004 році авіаперевізник перетворився в музей і зволожувався в центрі міста. Сьогодні на борту багато туристів.

723330р.

Я бачив кораблі, як це до Норфолк, Північна Королева, але з афарі. У середині 296 метрів довга і має зміщення 64,000 тонн. Дизельний двигун з чотирма турбінами прискорює судно до 60 км / год. До 60 бойових літаків і вертольотів можна перевозити до 60. Подається команда 4,104. На палубі є міні-airfield з проточками. Спочатку ходовий шлях був одним, але в 1965 році карабел був модернізований і зробив V-подібний пробіг.

р.

Авіаперевізник має три основні рівні: у верхній частині є командна вежа та виліт. Тут проводиться зліт і посадка літаків, а також управління повітряним простором.

Наступний рівень надається для ангарів для зберігання літаків, майстер-класів, салонів, офісних приміщень. Літак піднімається на палубу за допомогою ліфтів.

На найнижчих рівнях є номер двигуна і різні технічні відсіки.

р.

Суд так величезний, що він займає кілька днів, щоб повністю оглянути його. Ми побуватимемо на верхній палубі, де музей морської та авіаперевізної авіації США 1950-1990 рр., відвідайте командний відсік та технічні приміщення корабля.

Стратегічний бомбардувальник A-3 Skywarrior. У 1991 році після 41 років обслуговування.

6. F-14 Tomcat, відомий для фільму "Топ Гун"

The F / A 18 Hornet все ще в сервісі.

Мирони.

Повітряні бомби.

F4 Phantom винищувач. В’єтнамська війна.

F4 Phantom II винищувач, пізніше версія.

A-6 Intruder - ударник.

Вертоліт SH-2 Seasprite використовувався в основному для обслуговування авіаносіїв і доставки вантажів на борту. Таке судно не завжди входило в порт, тому вертоліти відправили для резервів і вантажів на «велику землю».

Ш-3 Морський Кінг антипідемаринний вертоліт. Земельна ділянка на воді.

Всередині рятувального вертольота.

Р

Армамент атаки вертольота

F-8 Crusader, jet винищувач, thunderstorm в'єтнамський MiGs.

Літак радіолокаційної підтримки E-2 Hawkeye.

Сходження на міст капітана.

Звідси відкривається чудовий вид на водну зону бухти.

Це як реальний корабель, кермовий круг і навігаційні пристрої.

Графік роботи команди

р.

Пристрої над виходом столу.

Показник стану двигуна.

Пристрій, відповідальний за навігацію.

Вид на виріз.

Габаритний зображення

Автоматизація бухти.

Салон Навігатор.

Номер офіцера.

Конференц-зал.

Кухня корабля.

Комунікація

1615066

Спеціальне відділення.

Графік роботи.

Радар і навігаційне відділення.

Зрозуміло, всі пристрої працюють.

Обробка даних бухти.

р.

Комп'ютерні шафи.

Galyun або туалет на морській мові.

Передача між відділеннями.

Офіс капітана.

3394000

персональна кухаря.

Вид з носка.

Сьогодні, на палубі Midway, гармати заміщалися лавками міста.

«Дієго» стала прикрасою міської набережної Сан-Дієго.

р.

Ветерани говорять про минулі місії для туристів.

Плани не знімаються більше.

Капітани маррі на палубі.

Це таємниця для тих, хто в темі. На лівій підставці знаходиться розташування сигнальних прапорів на смітах авіаносця, а праворуч — запорука їх читання. Відповідь під плитою в нижньому правому куті. Публікуємо його в наступному випуску журналу. Оновити параметри в коментарях.

58.
З палуби корабля відкривається чудовий вид на міст, що з'єднує місто з півостровом Коронадо і скульптурою моряків і дівчини.

Джерело: