Він не утворився на два дні - розгляньте його

Я зустрівся з другом вчора. Я не бачив вас у роки, вона в Одесі, я в Києві. Знаходимо, ми іноді називають.
Два і півтора місяці тому, 13 лютого чартерний рейс Одеса-Донецьк збився. У літаку Ан-24 збили на посадку. Загинув п'ять людей. Серед них був власний дядько. Для неї він був насправді другим батьком. Його сім’я, як сім’ї інших жертв, отримала відшкодування від держави в розмірі сто тисяч гривень. Але з страхуванням від перевізника - не виростало.
Страхування за умови оплати 190 тис. дол. При своєчасній реєстрації всіх документів. Включаючи подання заявки протягом двох днів після смерті. Це не те, що сталося. Я не знаю, хто призначив цей абсолютно груздкий елемент, але це не до тих пір, поки сім'я померла в два дні. І, по-великим, хто серед нас так скрупульозно про льотне страхування протягом останнього часу? І як відбувається застосування через три дні скасувати факт смерті?
Але є точка, авіаперевізник має на ньому дуже напружено. У будь-якому випадку, за словами Світлани - майже мертвий номер. Вона була освічена компетентними людьми, які було легше для компаній, які ліквідують, а потім відроджують, ніж сплатити майже мільйон доларів у компенсації. Незважаючи на те, що для роботи автопарку просто не добре. З 1973 р. з 1973 р. Решта однакова.
Що ми часто намагаємось розігріти при підписанні різних документів – від іпотеки до звичайної страхової політики, в якій найбільш важливі речі призначають в невеликому друку на сторінці пекуляра, ми, в принципі, знаємо. Але тут ми йдемо.
Люди, уважно прочитайте документи. І попередити свою сім'ю. Він не знає, як буде виглядати життя.