Про агресивну Наталю та витоку української армії

Про сучасний технічний стан військової техніки України, бойова спроможність армії та світлих друзів України. Короткий опис як правильно і з найбільшим пошкодженням для себе і коханої Матері, новонародженої «дермократи» припинили все, що було створено кількома поколіннями наших працьовитих і талановитих предків.

4 фото.

Справа була в грудні 2002 року. За характером моєї діяльності мені довелося відвідати український військовий підрозділ: в Олександрії (Кіровоградська область) - в той час - на вертолітній частині Державної служби з питань виконання покарання України - пенітенціарної служби (особливо небезпечні засуджені заступають).

Коли ми (площа команда) потрапила в вертолітну установку, ми відразу ж приймали до складу офіцера. Масштабна будівля побудована німецькими в'язницями війни, з високими стелями, відтворенням «Морнінг в Піне Борі» прикрашають всю стіну. Він був написаний прямо на стіні, над штукатуркою! Це відмінна ідея, що ніхто не вкрадає живопис як церковний живопис. Ми були смажені борщ з консервованого концентрату на грибному жирі, на другому - пюре з консервованої риби. Пригоди і смак були дивними. Нагадувало «скановану» гарячу куртку, яка смажена «право в разі». Кожен офіцер, що надходить в їдальню, гучно витертий всім присутнім святкувальну фразу: «Оспокійливий апетит!». Він відповів в роті повністю: "Спашібо!"

На аеродромі я знайшов цю картину: на вертолітній стоянці було багато американських солдатів у однорідній та фотографічної на тлі пилоподібних величезних вертольотів Мі-6 з червоними зірками на шматках шкіри. Це були вертольоти Херсонського вертолітного полку, що перемістилися в Олександрію в 1998 році. Самі авто були 1963 рік випуску, через проблеми з запасними частинами (керівники), вони стояли на «консервації» (на нетиповому відверті) більше п'яти років і поступово обертаються під відкритим небом. Вони буквально зрізають їх живим. Про це заявив армія США (або НАТО).

Я застрягнув один момент: група декількох Pindos стояв на фоні поразкового символу колишньої потужності потенційного ворога, і, утримуючи величезну лопатку звичайного гвинта, виготовленого з лакованої карельської берези, накладених перед камерою лінзи. Вони змінилися в свою чергу, проходячи на реле розкішну деталь вертольота. Ще однією групою американців, які діліґентно задокументовані та фотографували окремі компоненти та деталі вертольотів пилососів, деякі елементи були взяті з ними до складу, виділених до них командою агрегату. Леза були взяті, нібито «для сувенірів» (цінна річ). Все це спостерігали наші офіцери, техніки, звичайні солдати. Я побачила очі, сумність, гнів, розпад. Здавалося б, що вони були готові на місці, щоб відірвати ці Pindos, змащуючи шкідливо перед лінзами.

Потім ми пішли на контрольну вежу. Була невелика залізна кабіна - "акваріум" з балконом по периметру і чотиристороннім в'язром, встановленим на даху двоповерхової цегляної будівлі. Ми піднімаємо круту сходинку до центральної станції відправлення. Це щільно. Пофарбований лінолеум на підлозі, ящики по плінтусу, розрахункові столи на стінах, попереджувальні плакати. Бюнт навігаційної техніки 1970-х років, з застрою круглими РТами на всіх показниках. Все морально застаріле. Нагадуємо, що це було грудень 2002 року. У військовій формі був американський. Він мав дивний пристрій в руці. Це був GPS. Він відзначив розташування контрольної вежі на ньому. Перед ним на столі був ноутбук, підключений до кабелю даних навігатора. На екрані була супутникова карта аеродрому. Американські регулюючі налаштування розташування об'єктів на місці. Назад потім, 12 років тому, він був майже "робочий".
Питання негайно виникло: які допускаються позачергами, щоб ввести режим військового об’єкта? Крім того, іноземці, крім того, військові, крім того, з країни - потенційний ворог? Вийшла: в рамках «кооперації» Україна-НАТО. Як і проект до «розповіді про замкнену спадщину радянського минулого». А Піндос, за власний рахунок, відоме «розкладаний» все це «правознавство», що не збивається від будь-яких способів. На щастя, наші військові посадові особи були щедро нагороджені за таку «кооперацію». й

Після відвідання аеродрому, ми разом з командувачем підрозділу, пішли в офіс. Він взяв пляшку місячного з свого столу, вивів його темно-синього рейсу куртку з темно-коричневим коміром, і ми всі побачили його кошеня. Наказ Червоної зірки, і, на мій погляд, Червоний банер битви. Цей військовий офіцер пішов з Афганістану з його полком. На вертольотах, які ще в сервісі, ММ-8МТ вони боролися. Всі автомобілі показали штукатурні бали.
Командир заливив місячну місячну Повне скло. І мовчистий відверт. Я міг зрозуміти його стан. У нас є напій, і ми всі мовчі, не "поклоніння".
У грудні 2012 р. в тій же частині аеродрому збито вертоліт ММ-8, що належить МВС України. З екіпажу з'явився непланований рейс при проходженні ТОВ. 5 челов. Один з них мав голову відрізати гвинтом.

І тепер повернувся до реальності витоку української підармії. Хто і як боротися з ким? Що таке? Що не літати, що не їздить на воді?
Піндос привезе до влади в Україні не більше, ніж пропанування. Ні ЄС, ні США, ні НАТО, ані НАТО, не сприятимуть непрозорим Вони не «розпорялися» нашим літаком, танками, кораблями, боєприпасами, щоб Україна була якось здатна боротися. Збірні частини повітряної оборони України є найбільш бойово-прочитаними на сьогоднішній день. Вони можуть відкликати потенційну російську атаку протягом 48 годин.
Наші валіантні молоді чоловіки можуть боротися тільки на комп'ютерних екранах. Я не здивився, якщо з поточним «мобілізаціям» одним з Narnia Warriors попросила своїх переваг, щоб надати йому радіоактивний гранатовий стартер і 40-ват плазмовий гвинтівка.

Сала - Україна, Геройам - саля!

Джерело: