Коли нічого робити

Немає нічого... Але я хотів зробити щось! Те, що на перший погляд, безглуздий, але він виготовлений з душі і ніхто не має.) Для того, щоб зробити його відразу ясно, що це брелок з символікою Зодіаку.

Зібрав шматочок бюстгальтера (або бронза) нарізаний на розмір і позначив всі надлишки, які потрібно відрізати.

Це буде 14 піків.

2) Ми насправді відрізаємо! Нормальна металева ножіва! Не дуже зручно, але це можливо!

доб.

Ще один кут!

Латунь добре обробляється ...

(4) В кінці виявилося, що ця форма! Не точно... всі нерівності (навіть, принаймні дуже очевидний) приховати файл!

(5) Давайте працюємо з файлом, без нього з фіксатором бізнес-ніде! Ще раз, я чую все, що може бути достатньо для того, що лати добре оброблені.

І вийшов так:

(6) Далі візьміть олівцем і незламайте уяву і вміння малювати! Створення майбутнього контуру!

7) Далі, не менш важливі інструменти фіксатора, ніж файл приходять в гру: молоток і ядро! Керними місцями майбутніх отворів! (Coreno, до речі, хто цікавиться, виготовляється з насадки трактора дизельного двигуна CMD 18, сталь P9, якщо я не помилився)

(8) Виконувати попередні отвори! 2мм буріння. Засіб є нормальним викруткою! Латунні дрилі відмінно.

(9) Давайте свердлимо і zenkuyu! 7.9мм буріння було на руці. Форма знака вже видно! Як ви можете уявити, що цей знак є левом!

10) Далі йде наждачний папір! Не найменше, але не було іншого. І не було GOI паста! Залиште його, як це ... Брати будуть трохи темніше!

В кінці, як це сталося! Не найяскравіший і зрозумілий, але зробив практично без засобів механізації, крім викрутки! Подарунок з серця коханої дівчини... вона лева.

Джерело: http://