Озеленення Владивосток.

Виходячи з історії одного рейсу.
У цей час ми поїдемо разом з сайтом YaPlakal і його користувачами, онлайн.
Так само автомобіль, Scania R420, напівпричепів КОГЕЛЬ
Ночівля ми їдемо на маршруті Москва-Владівосток.
Багато людей дивують, чому садівництво? Так, це просто, ми приносимо туди саджанці дерев, щоб місто було ще більш красивим.

Ось буде 2 теми, щоб ця тема цікава і зрозуміла.
закритий коментар. й

Отримано дозвіл з адміністрації сайту, і це буде своєрідним неформатом для YAP.
Я зобов'язую описати те, що відбувається 2-3 рази на добу, як матеріал стає доступним і Інтернет доступний. Ви можете коментувати, дати поради щодо подорожі, і просто обговорити його в наступному розділі, який буде створений пізніше. Хто хоче зустрітися, писати в коментарях.
Ми перейдемо по маршруту Чехова - a108 - Володимир - Н. Новгород - Чебоксар - Казань - Н. Челни - Уфа - Челябінськ - Курган - Омськ - Новосибірськ - Кемерово - Красноярськ - Іркутськ - Чита - Хабаровськ - Владивосток.
Предмет коментаря.

р.

Маленький фон.
Як ви можете пам'ятати, що я залишився вдома після останнього рейсу.
Незважаючи на те, що рейс мав піти самостійно, але за домовленістю зі своїм партнером (Valera) рейс вирішив розділити (він відправиться в Європу на розвантаження і навантаження, і я відправиться в Росію доставити), Валера бажала бути в будинку на ювілей своєї матері.

Час для відпочинку, привітаючи дружини, мати на день жінки, а також інших домашніх
Щоранку ви отримуєте дзвінок від офісного телефону, який дуже рідкісний, коли ви знаходитесь вдома.
Привіт Костянтин Васильович, це Ірина Олександрівна (Нова людина нашої компанії і працює нещодавно), про її пізніше.
Я був здивований цим викликом.
- Привіт, Ірина Олександрівна. Можливо без приналежності, як режисер сказав в той час: кожен знаходиться в компанії сестри та братів, тільки Євген Євген Євгенович (Я не чую себе, давні водії говорили).
Ірина Олександрівна погоджується.
Подальший діалог:
до Ми беремо вас на Владивосток.
Де ? ? ?
до Не хвилюйтеся, ми дамо вам стаж!
?????????????????????????????????? Якщо я збираюся, це тільки з ким я знаю, що я довірю.
до У вас є хто-небудь?
- Я знаходжу його. Я думаю, що це Антон Асокін.
- Ви впевнені?
-Так.
- Зв'язатися з нами Про нас
Не розуміючи Антона. Що ми вирішили.
Пізніше було багато дзвінків, затвердження, і кожен чекав машини для завантаження.

З Я не був присутній під час цієї процедури, я не описую його.
Але я все одно маю пару картин дитячої в Німеччині.
Це найбільша рослинна розсада в Німеччині.

Р

2,2 км

3. У

Так відбувається завантаження.

За словами партнера, вони були завантажені в ручний і кран.

Всього 210 розсади вагою 18 тонн були завантажені. По-перше, я в шоку і я дуже зацікавлений в тому, як вони будуть подорожувати цю відстань.

599 р.

Це краса в кенелі.

Наш рейс почався з передачею автомобілів в Бобруськ, де ми живемо.

Наслідок нічної поїздки я розповідав вам про в попередніх частинах. Собака збита в с. на кору, бампер в ралатах. Валера не фотографувала цих жахів. Це кут для YAP.

Підготовлений з їжею до нігера. Ми їдемо в Краснознаменськ для митного оформлення.

Нормальне сухе покриття не може бути В той час як я водій, Антоя намагається зробити фотографії.

Bobruisk яхт-клуб. Березина цього року не вийде з банків, а багато жителів радують цим.

7405475

Ми не доходимо до опитування, океї?

До м. Могилів, а погода припинила

158282

Від газу Могилів до Москви завантажують безпосередньо з плит, гарячих.

Згодом дорога погіршилася і гірше.

Габаритний зображення

Швидкість знизилася і збільшена відстань.

На радіо хлопці сказали, що сонце було в Смоленську. Так ми просто вдарили маленький циклон.

У Білорусі розпочали заправку за німецьким стандартом

З Різдвом Христовим парком. Добре зроблено.

Прикордонні охоронці присутні на кордоні, перевіряють паспорти водіїв та пасажирів легкових автомобілів. Звертайтеся з прикордонними послугами дуже легко навіть для Білорусі. Достатньо 2 штрафи від ДАІ. Ви забиваєте вас в основу поганих, і тут або на іншому кордоні, ви будете розгорнуті назад.
Наша компанія була розгорнута на перетині з Україною. (і відправив водія, щоб змінити його), а сусідня компанія не допускається з Казахстану, і жарт, що він був дозволений до Казахстану, але не назад.

Як завжди, АЗС і переїхала.
Ми приїхали на митну ніч, охоронець дуже дивився, що у нас є періпорт з доставкою в 72 години і температура + + на причіпному причіпі.

Ми приїхали на 3 м., на 8 м. нам довелося покинути папір. Для затримки більше години можна розрахувати

Визначено пріоритет для перипорту. Квіти постійно непередбачувані тут. Ну, ми потрапили в цей струмінь.)

р.

Цивілізація присутня в терміналі, і це не погана річ. Іноді туалет не є нормальним.

р.

Зміський термінал дуже великий і вантажний автомобіль підходить досить.

2,2 км

Хтось пощастив з р-м і видом з вікна.

Очистити вантаж дуже швидко. У 4 години це не поганий результат для Росії. Ви можете провести місяць на митниці.
Відразу ми були закриті та відзначені міжнародні документи, як клієнт Московський. На автодоріг видається рахунок-фактури для перевезення в Росії.
Який вільний від роботи і відпочинку.
Далі ми пішли в Чехова до служби я написав про в попередніх частинах. Приготувати автомобіль для поїздки і принести запасні витратні матеріали і колеса.

Це Антон.

З моменту закривання Московського Кільця, з Краснознаменськ до Чехова, потрібно перейти на 107. Трохи вирішив вирізати через Крекшино.

Рух в замку вдень дуже складно. Трафікні джеми всюди, на світлофорах, залізничних переправах.

Додано до [mergetime]1395284212[/mergetime]
90км ми поїхали на 3,5 години. Звичайно вони були. І стало зрозуміло, що ми не встигли приготувати все.

І 107 є загальним джемом трафіку.

Додано до [mergetime]1395285027[/mergetime]
Але крім технічного обслуговування, нам все ще довелося доїхати до Центрального офісу в Архангельську, біля Красногорська. Антон залишає за собою право підготувати автомобіль.

Я описав наш сервіс в останні теми.

Для того, щоб не приїхати вантажівки і не витрачати час, я сидю на невелику і вдалася в Архангельську.

МКАД став завжди. Видалено вантажні перевезення, але нічого не змінилося.
Я також помітив один візерунок, величезну кількість амбулацій, а навпіл випадків вони переходять в пари. Я маю на увазі, вони не ебать багато, вони також принести безпеку з ними.

Я отримав інструкції в офісі, відсутні документи і повернув до Чехова на ніч.
Якщо всі встигли зробити на машині, ви можете виїхати і пройти Москву вночі. Але механік розповів мені, щоб змінити всі пивоваріння на причепі і отримати ще бутони.
Втратити день.

Про нас 4 запасних частин, набір фільтрів, ременів, роликів, пневмонів, всіляких трифл, щоб вони не шукали на доріжки. Ми отримали повний автомобіль.
Починався сніг, поки ми не залишили, і ми подумали, що ми відкладемо наше відправлення до ранку.
Але з Інтернетом в задачах сервісу і для початку написання ми вирішили переїхати в зону впевненого прийому інтернету.

А 108 набагато краще, ніж 107, але джеми трафіку також доступні на всіх переправах, так як вони закриваються через 5 хвилин, а також зламані. Вони повинні подорожувати на мінімальній швидкості.
У Каширському перетині ми захистили майже годину, а 20 хвилин на перетині з М-5.

Воскресенську і вирішили доїхати до першого автостоянку, який захопився по всій території.
Яндекс продемонстрував, що наступний ще більш веселий, стояв до М-7 і на ньому.

Ми приймали до 4 ранку, сніданку, і ми вимкнемо. В той час як Антіохус заряджає, я намагаюся зловити онлайн. З ноутбуком на ходу ви не можете писати, ви повинні конвертувати фотографії на ноутбук і знижка на телефон.
У попередніх частинах просять фото інтер'єру автомобіля. Я буду тримати його спокійно.
Моє ліжко.

Додано до [mergetime]1395291932[/mergetime]
Ми думали, що ми пощастили і пропустили трафік.
Але не все, як ми б хотіли, перед Володимиром ми зосередимося на ремонті. Трафік - 3 км, а це на 7 ранку.

Був час.

2,2 км

Додано до [mergetime]1395292375[/mergetime]
Все буде набагато швидше, якщо це не було для круглих Ви дійсно зробили.

3250Р. 3700Р.

Вони кріпляться, вони блимають. Жорсткий.

951789

Але зараз в напрямку Москви - смуток. Автомобіль, що ремонтується.

Додано до [mergetime]1395293448[/mergetime]
Вони глухі.

А потім з'явився ас. Через деякий контрацептив, вихід з обходу був заблокований і черга стояв на 10 км. Радіо було так трахнув мене, щоб зберегти його спокійно.

Додано до [mergetime]1395304251[/mergetime]
З стелями вони дійсно робили. Що таке навель землі має йти, щоб люди на шосе стояв 2 години.

2,2 км

Вантажні перевезення на бічних ділянках можуть лежати до відпочинку. Вони сказали, що вони зберігають його до 10:00.

І ми будемо повільно стрибати сім. Зламати дорогу до Гороховаця. Але ми можемо піти.

Гей, Гороховець.

Нижня дорога отримала краще.

З тих пір, як було випадково в Нижньому на місті (хлопці говорили на радіо)

р.

Довгий 4'5 км і на гірці. Краще не піти там під час снігопаду.
Я думаю, що колега вже вчора.

р.

Джерело: