3 дні в Грузія

Я довго мав ідею відвідати Грузію. Він навіть збирав армію 4 людей, які бажали формувати компанію. Але як завжди буває, кілька днів до поїздки, люди почали відпадати. За кілька годин до поїздки, моя дружина відмовилася йти. Скарбований зло-осетином і Грузинською мовою. Я шкода розповісти вам ситуацію, в якій я вирішив піти самостійно. Я успішно втратив свій план і маршрут. Але це дрібно, не звикли до неї, неприпустимо.

Покинути спальний мішок, намет, деякі речі, документи та гроші на машині. Рейд маршруту до Тбілісі і на шляху. Я пішов Ярославлом 22. У 20 годину наступного дня я вже в Ростові на Дон. 1300 км.
В той час як я був водіння, моя дружина врятувала мене від сну в поле, забронювало готель. Насправді готель вийшов, щоб бути типовим ебать будинок з сауною і, ймовірно, навіть блекджек, але я хотів сну.
Перший дзвіночок про правильність зібраних речей, які я знайшов в готелі: замість газового пальника мій чоловік поставив мені насос-фог і газовий циліндр. Спочатку я навіть спробував підключити його до газового циліндра, після усього, 1300 км на добу відчував себе. Все правильно, немає чаю.
Ось 100 фото.

3 дні в Грузія

Він переїхав на 9:00 Добре, як він переїхав: заблоковані двері, вичавили точку, і без зупинки: Мінеральні води, Пятигорськ, Баксан. Нальчик, Беслан, Владікавказ, Нижній Ларс, кордон, нейтральна, кордон знову, і я вже в Грузії.
При вході в Північну Осетію відбулося невелике непорозуміння. Я чекав уповільнення, і від мого вікна дядька віщає:
Сергій Ігоревич, ми перевірили Вас на базі даних, і ви не оплачені штрафи.
- Гаразд, що ви пропонуємо?
Ми подаємо документи до суду, де ви будете стягувати штраф у 2 рази.
- Все правильно, йти вперед.
до У нас є хороша поїздка.

3 дні в Грузія

Я не описую кордон. 5 хвилин, щоб залишити Росію, 10 хвилин нейтрально (розбито в руббах, майже не асфальт), і 5 хвилин, щоб ввести Грузію. Ще 5 хвилин, і я хочу піти.
На кордонах вони обмежують себе тільки для вивчення документів, автомобілів і штампів у паспорті.
до 20:00 Вступ до Тбілісі. 2200 км.
Трафік в Тбілісі вночі перенесено лише одну пам'ять «Ох, приходять, як приїхати сюди?». Трафік - це трохи менше Москви, але з поправкою: потік розділений на тих, хто йде 40, хто йде 120 і тих, хто йде максимально зручним для нього, ріжучи перший і перехоплюючи другий, навіть якщо через два твердих. Місцеві жителі не піклуються про те, що вони пропускають їх або ні. Вони просто перебудують і переміщують. Я не бачив нещасного випадку. На відміну від поліції. Є лише багато міліції. Я не можу сказати нічого поганого про них. Я не маю.
Моя дружина допомогли мені знову і забронювало мені готель в центрі Тбілісі. Старий 4-й поверх. Є Європа всередині. Очистити, світло, картки приймаються. Який виявився дуже важливим, тому що euphoria I забули, що в іншій країні і що рублі вже не прийняті для оплати 200 км тому.
Добре, це 22 години. Бажання їздити на машині через місто правилом хаосом, зникнути, покинути на ногу з банківською картою, яка шукає банкомат або кафе приймаючи картки. Так знову, голодний і без чаю він впав на ліжко і відключив хвилину пізніше.

3 дні в Грузія

Переглянути з вікна готелю вранці.

3 дні в Грузія

Я не дуже зірка Instagram, так що я просто ate сніданок. Смачний великий і ситний. Перше повне харчування в Грузії.
Готель wifi запропонував, що робити далі: Я походжу в "Парк Європи", змінити рублів за ларі, парк в ресторані, знову їсти без Instagram, і ніг, ніг, гірок і доріжок.
Перші думки були, звичайно, що ебать Грузія, як в Чехії іноді, іноді в Барселоні, але це точно так довго, як ви не входите в двори. Картина повністю відрізняється, і тому не менш яскравим.

3 дні в Грузія

Вулиця

3 дні в Грузія

латина

3 дні в Грузія

П'ятниця

3 дні в Грузія

П'ятниця

3 дні в Грузія

Європа

3 дні в Грузія

Європа

3 дні в Грузія

Європа

3 дні в Грузія Р

Захоплення цибулі.

3 дні в Грузія

Європа

9606595

Міст по річці.

3 дні в Грузія

класика жанру.

3 дні в Грузія

Ви впевнені, що це в Грузії?

3 дні в Грузія

Це Регіон 76.

3 дні в Грузія

Ми переїжджаємо до вершини.

3 дні в Грузія

Фак.

3 дні в Грузія

Що б.

3 дні в Грузія

Легка.

3 дні в Грузія

Вежа

3 дні в Грузія р.

Петро, право?

3 дні в Грузія

Вниз гори.

3 дні в Грузія

Мост над річкою знову.

3 дні в Грузія р.

Погана країна, бідні люди.

3 дні в Грузія

Час подачі.

3 дні в Грузія

Поліція.

3 дні в Грузія

Проживання тут.

1599775

Він прийшов на Батьківщину Сталіна в Горі, прогулявся по музею, не ходив всередині, охопився пагорбом, оглянула фортецю, перетворилася на місцевий ринок, купила справжню завод Грузинських МР3 і пішла на місце для сну.
У центрі знайшли готель з Інтернетом на 1500 рублів, і знову виходив в хвилину.

3 дні в Грузія

Я, з нами.

3 дні в Грузія

І не зникнув він.

3 дні в Грузія

Магазини

3 дні в Грузія

Тут немає людей.

3 дні в Грузія

Головна

3 дні в Грузія

тут, занадто

3 дні в Грузія

Великий і важливий.

3610Р. 4200Р.

гора

3 дні в Грузія р.

Переїзд в фортецю

3 дні в Грузія

Як князь Персії, правда?

3 дні в Грузія

фортеця-перегляд

3 дні в Грузія

Мішико трохи ate прапор теж.

3 дні в Грузія

Взуття.

3 дні в Грузія

Напої для людей. Вони майже всюди і в кожному кроці.

3 дні в Грузія

20 км від Горі - це печерне містечко Uplistsikhe, майже старовинне столиця Грузії.
У Стародавньому місті я був повністю самостійним. Пройшов вгору, фотографував, думав про вічний. Але вічний не думав мене, і нагадував про себе з відкритим небом. Довгий дощ, щоб я був сидіти в когось, що захопився будинок протягом майже 2 годин. Я сидю навколо рмелі і потоків, і перед очима, шматочок стародавнього міста, перед ним гірська річка, яка стала 4 рази ширше, а за річкою зелені луки. Лапота.
Але торк закритий різко. Життя спини. Дякую, древній будівельник за комфорт. Птахи співають, рухаємось.

3 дні в Грузія

Він є.

3 дні в Грузія

Огляд

3 дні в Грузія

Ужгород

3 дні в Грузія

будинок

3 дні в Грузія

Дощ.

3 дні в Грузія

Огляд

3 дні в Грузія

Щастя, є.

3 дні в Грузія

І все ще дощати.

3 дні в Грузія

там

3 дні в Грузія

там

3 дні в Грузія

І все ще дощати.

3 дні в Грузія

і приходь.

3 дні в Грузія

Це його.

3 дні в Грузія

Вид міста з давньоруського села

3 дні в Грузія

Це село з яблуками.

3 дні в Грузія

Логістика не важлива, немає карти пам'яток, я знаю, що побачити Вардзію. Я дізнався, де це. Не закрити.

3 дні в Грузія

Шлях

3 дні в Грузія

на шляху до Вардзия.

3 дні в Грузія

Ви прибули в пункт призначення.

3 дні в Грузія

Вардзія.
Так само запарковано, 4 Німецькі пенсіонери розбилися в мене, відкривали двері і почали підніматися на автокрісло «oooooooo таксі». Кожен шлях, кожен бітумний двері. З їх ебать розум, німці викопували.

3 дні в Грузія

Вони не перетворювали екзумі і сорбі в валюту, і я був Але немає нічого зробити, переїхала, в печерне місто Вардзия. Скільки грошей, які зайняли. Після того, як підійшов пагорб на 10 хвилин, я шкодував, що я не сплатив тариф на кінцеву лінію автомобіля. Тіло паління не справляється з крутим підйомом, збиваючи, збиваючи дихання, а ще більше потопає в стан відчайдушності. Захоплюючий 60-річні німці ніколи не знайшли машину, десь зрізані походи палички і вибризки минулого мене досить посміхається.

3 дні в Грузія р.

Сидіння на скелі, вловлюючи дихання, потрапила до мети, спочатку я видалюся до туристичної групи, але після прослуховування 5 хвилин про те, що ебать було важко жити в тих давні часи: деякі атаки, інші померли, потім перший також помер, тому що приходять третини, які також померли від когось, а потім половина гори згорнулася, розширюючи печери ...

226961

двері без дверей.

3 дні в Грузія

отвір-перегляд

3 дні в Грузія

У слово розробник пішов з банкрутом, мешканці ще не відмовилися від капітального ремонту, а в них не було іпотеки, а місто занепадло.

3 дні в Грузія

У

3 дні в Грузія

Доброго дня!

3 дні в Грузія

Вулиця

3 дні в Грузія

Послухали, перенесли глибоко в печери. Рухи просто нічні, без карти і компаси нічого робити. Всередині є двері, вікна, деякі закриті, деякі живі монки. В цілому я прогулявся в середині 10 хвилин, виходив в свіжу повітря 3 поверхи вище, ніж я пішов, переїхала в машину.

3 дні в Грузія р.

Як про Турки?

3 дні в Грузія

Залишивши трохи і десь їсти (чортаючи instagram, я все ще не звик до неї), я знайшов очищення, скидання в наметі (побачила я його), і перейшов назад до Ярослава.

3 дні в Грузія

На шляху до Тбілісі.

3 дні в Грузія

Як це?

3 дні в Грузія

Зачекайте, чекаєте, ти сидів. Бджоли, все.

3 дні в Грузія

вода.

3 дні в Грузія

Бажаєте будинок там?

3 дні в Грузія

Дорога сіра стрічка.

3 дні в Грузія

рум'яна ... в вітровому суші.

3 дні в Грузія

Український

Херсон6624

Грузинська армія.

601401

Б-б-б-б-б

3 дні в Грузія

Грузинська армія.

3 дні в Грузія

Це дивне почуття, ви досягнете і це вже в хмарах.

3 дні в Грузія

Художник не віддавав фарбу.

3 дні в Грузія

Грузинська армія.

3 дні в Грузія

Мій улюблений малюнок від подорожі.

3 дні в Грузія

на кордоні.

3 дні в Грузія

Я купив вино на 100p на літр, фрукти, магніти, подарунки, я натискав газ і після 2200 км я був додому. Він поїхав, стержня і скидання, скидання і стержня. 3 години сну, 5 годин руху. Вийшла - знову спати, і так по колу.
Загальна пробіг становить приблизно 5500 км. Середня витрата - 7 л 95.
Це резюме. Країна дуже відрізняється, дуже важко зрозуміти щось на 3 дні.
Кухня смачна. Дуже щільно їсти, рідко коли буде більше 500 рублів.
Люди дуже люди. Вони готові розповісти вам все, щоб показати вам, щоб пояснити. Ті понад 30, хто я сказав, що говорити російською мовою, ймовірно, краще, ніж я. У деяких селах з російською та американською сумністю, висловили пальця, перемістіть губи, але спробуйте пояснити те, що ви хочете.
У кав’ярні, навіть коли вони просто паркували. Вони просять, якщо все було нормально і якщо вони потрібні допомоги. З тих, хто я сказав, що не був більше СРСР, Мішико не схожий. Ми не говоримо про політику та війну.
Майже кожен сіл на дорозі займається торгівлею. Кожне село займає тільки одну групу товарів. (Я думав так.)
Я знову повернуся. Але тільки за пару тижнів і ще краще за місяць. Я залишаю свій телефон в домашніх умовах. Я їсть, пити вино, ходити і блукати, перекусити з історією і розслабитися.

Всі Детальніше після чергової поїздки.
Потрібні деталі, запитати – відповідь.
Це мій перший пост, вибачте, якщо все неправильно.
浜у 涓 蹇

Джерело: