Я знайшов Japik життєрадісний і помірно оголений!

Згадайте своє щастя пост?

Ну, він росте. І він вже знає, як охороняти будинок. Він дуже гучний. І ви знаєте, що пустий будинок приходить до життя від дитячого сміху (припустимо, що Бог ще не давав ніякої дружини, ні дітей), і цуценя, що є фактом і правдою). Він любить грати, вічний двигун. Але більше акторів він любить дивитися фільми. «Gravity» оцінив 9 з 10, а новий «Judge Dredd» з якоїсь причини лише 7 балів, в яких наші думки категорично не згодні! 4 березня це щасливий день для мене, я люблю його дуже багато. Іноді у мене є думки, але що якщо хтось приходить і вимагає повернути його? Сонце: Це мій собака...
Я ніколи не даю його нікому. Ні. І ніхто. Я страждаю.

О, танці... Що це?

5 зображень.

2,2 км «Квітковий ніс і лапа в передпліччю»

3. У Що таке грюд. Він намагався прикусити каблук і отримав кицька в грудях. Небагато, звичайно, але вони-ті--ті---ті---ті-все-вимкнено.

4. У Не так довго, він відкрив смак сиру. І тепер він плутав мене з сирним заводом. Але він вийшов неправильно.

5. Умань Воєнське царство Ворсор'яндії здало під напою загарбника, і було зайнято. Енемі Atdyhait після бухти, кінець святкує перемогу!

Це все, просто інший момент... Я тепер, і я не знаю, але коли я дивитися на нього, у мене є lump прокат, що ебать фарширований він є ...! Як не любити його?

Я назвав його Япіком. Він щасливий.

Всі Сонце

Джерело: