Розгортання велосипеда. BMW R80 Базовий проект.

Привіт, кожен!
Я довго був вентилятором YAP, я прочитав його протягом тривалого часу і сьогодні я вирішив розмістити мій перший пост, так що я запитаю вас, щоб не вирізати жорсткий, але зрозуміти і якщо це можливо прощення, якщо щось зроблено неправильно.
На Япа було інтерес до різних методів мотивації та індивідуальних проектів. Я хочу розповісти вам коротко, що таке налаштування та як це робиться. До цього я опублікував тільки на велосипедпост, всі мої фотографії, тому немає доказів, єдине, що я буду писати більш зрозумілою мовою і спробувати виключити технічні умови.
Так давайте старт з оглядом невеликого проекту та реворкінгом BMW R80 в плоский трекер (1984, 800cc, 53 коні, тип двигуна-boxer). Все зроблено на Кіпрі, острів любові знаходиться в Середземномор'ї.
Проект був спільним проектом, здійсненим моїм воркшопом Wild Garage і силами РЗ митниці, це мій старий партнер, разом з ним і братом почався на Кіпрі просування російського на замовлення і руху російського велосипедиста, перед тим як він займався реставрацією мопедів і мотоциклів маловодних, потім наші шляхи до мети дивилися і зараз ми просто хороші партнери.
55 зображень.

1,1 км Так було, звичайно, P80, який вже пристосував сидіння кафе-зварювання і видалив трохи комплекту.

2,2 км Будь-який проект починається з повного розбирання мотоцикла, є вентилятори, щоб гальмувати про замовлення, при зміні тільки ємності газу і сидіння, це не лисиця, але невеликі зміни. В рамках проекту «Фінансовий проект» входить повна демонтаж, дефекти, фурнітура до параметрів клієнта, зміна технічних якостей і багато іншого.

3. У

4. У Давайте знімемо до останнього гвинта. Всі частини обов'язково позначаються дефектними (згортаються), зношеними частинами в критичному і близькому до критичного стану. Встановлення запасних частин з значеннями, близьким до критичного, неприпустимо!

, Україна

5. Умань Китайські запчастини та замінники не допускаються. Абсолютно немає!

6. Жнівень Це сердечка, брудна з струмами, але що це?

7. Про нас Все до останнього гвинта необхідно розібрати і вивчити.

8. У

(Б)

9. Навігація Металеві деталі направляють для піскоструминної та переробної обробки, це необхідно для якісного фарбування. Для фарбування металевих деталей ми використовуємо порошкове фарбування, з випіканням в духовці. Дуже міцне покриття!

10.

р.

11. Запчастини для Pescojet.

12. І ось результат, більш гарячі запасні частини прямо з печі )

13.00 р.

р.

14. Порошкові фаршировані колеса.

15.00 р.

р.

16.00 р. Запасні частини обробляється і фарбуються, нові частини прибули, деякі деталі ручної роботи, починають збір проекту!

р.

17.00 р.

18 років Якість порошкового покриття можна оцінити з цього фото:

19.00 р. Продовжувати роботу з двигуном, нижче головки циліндра і клапана, перед і після шліфування і шліфування.

20.

21.

22. Що таке ексклюзивний проект без краси? Ми робимо це вручну) шліфування ребер, і все для краси )

23.

24.

25. Ми збираємо двигун, блок закритий, всі частини заміщені, ремонтуються або відновлені. Дуже важливо зробити все акуратно і чисто, щоб не обійти бруд, де він не повинен.

26.

27. Доброго дня! Новий стан:

28. І це вже ручна робота з металом, де без нього в литому проекті. Всі руки, всі руки.

Габаритний зображення

29.

30.

31. Новий сидіння повністю ручної роботи.

32. І це новий задній хвостик, виготовлений спеціально для замовника, зварений, обробляється і фарбується порошком.

33. І ось карбуретки, пропущені дефекти, попередньо відшліфовані і блискучі, як яйця кота.

34. І тут знаходиться розфарбований газ, повністю відреставрований всередині і зовні. Красивий!

35. Хміль і серце вже на місці! Двигун обрамлений. Необхідно ретельно стежити за ходом установки двигуна, щоб не подряпинити покриття. І в цілому, в цьому випадку точність і уважність є запорукою успіху! Без нього, ніде ...

р.

36.00 Р Попереднє настроювання всіх навісних, все ще не фіксується, перевірте.

587164

37. Оскільки це індивідуальний проект, він є природним, що стандартний контур буде повністю перероблений. Стандартний шприц хребта, тягнути і кинути дроти вже на проекті, внести зміни в схему. Дуже важко працювати, що не дає помилок.

р.

38.

39.00 р.

40.

41. Виготовлено нову коробку для електричних елементів, пофарбованих. Ви також можете побачити рум’яна. Електрична схема з змінами тепер невід'ємна частина цього проекту

42.

доб.200

43.

44. Покладаємо проводку в рульовому колі, ізолюємо її. Він виглядає більш-менш милий, хоча він все ще довгий відступ.

45. Проводка практично виконана.

р.

46. Проводка завершена, повісити і закріпити все навісно, перевірити все і виконувати тестовий забіг. Це чудово!

47. Вимкніть підйомник.

р.

48. Ми збираємося працювати і тестувати:

49...

50.00 р.

51. Після тесту проект регулюється (повороти, карбюратори і т.д.), видаляються дрібні суглоби, також забарвлюється частина вихлопних трактів і загортається вихлопним коліном спеціальним термічним обмотоком.

р.

52. Передача проекту на задоволений клієнт Він дуже щасливий і відразу йде на тестування його нового коня.

53. Я не можу протистояти Віллі.) Після прийняття проекту клієнт прокинув величезний напій для нас у місцевому скельному барі.

54. А деякі красиві фото для насіння.

55.

Габаритний зображення

В цілому, у мене є любов до мотоциклів з дитинства, прямо з самого початку, після того, як Ijac дав мені у віці 5, після того, як я піднявся все. У Росії він був переважно зайнятий тільки в технічному поліпшенні радянських мотоциклів, не досягав краси, активно займаючись мотоциклами. Навігація Я відновлю і сканую старі фотографії і зробіть окремий пост, з моїм російським мотоциклом колекції, трохи потішивши фотографії, так як в ці дні були тільки плівкові мильні коробки.
Дякую за вашу увагу і час, я сподіваюся, що це не було. Якщо пост цікавий, то незабаром ви знайдете захоплюючі пости про тюнінг і реставрацію Уралів, про будівництво чуми турбо проекту і багато іншого!
Веб-сайт: wildgarage.com.cy
Сторінка Facebook: www.facebook.com/wildgaragecy
За все це надходить пост, шкода за якісь фотографії низької якості, можна почистити і критикувати. Добрий тиждень, всі!!!

Джерело: