Мінськ краще, ніж Москва.

Сьогодні це хороший Мінськ.
Це смішно читати коментарі про поганий Мінськ. З якоїсь причини читачі переходять на борт, щоб довести до мене, що «все погано в Москві [Росія].» Це часто буває, і не тільки з Міннесотанами. Але з Мінськом особливо гострий. Я дивлюсь, що сталося, якщо я приїхав з Копенгагена замість Москви? Яким чином багато коментаторів з комфортом? Неважливо, якщо Мінськ краще або гірше. У Москві часто я пишу про них. Ми говоримо про Мінськ прямо зараз. Ось, в Мінську, наприклад, страшні двори. Вони страшні самі, не в порівнянні з іншими містами. Звичайно, є міста, де двори ще гірше, але це може полегшити для когось в Мінську?
Незважаючи на те, що я не схожий на місто в цілому, я знайшов багато приємних моментів в ньому. Я хотів би побачити деякі позитивні речі в Москві.

Найголовніше, чистий. Народження кожного громадянина Мінська розповів, що живе в найчистішому місті світу. У деяких місцях місто дійсно стерильне. Але не схожий на Сінгапур. Мінськ має свою особливу міцність бараків. Особливо з точки зору візуального сміття. Після Московського та інших міст Мінськ непристойний європейський. Не існує проводів, кондиціонерів і супутникових страв. Дуже мало реклами і все досить акуратно. Практично немає самоконструкції. Ви можете побачити місто. Мінськ - місто з радянських листівок.

60 фото + текст

2,2 км
01. Мар Плетемо до Мінська...

3. У
Проспект Незалежності, пр. Сталіна, Головна Попереднє повідомлення я написав, що на ньому немає дерев, але є припливні підземні проходи. Нема дерева. Насправді, є деякі маленькі віники. Вони повинні були недавно пересаджені. Але немає багато.

4. У
Шукайте, як це було. Так, і переходи були нормальними до того, що ніхто не поїхав підземелля. Ті, хто буде смарт, що через таке широке шосе, необхідно зробити підземний прохід, раджу звернути увагу на Nevsky Prospekt в Санкт-Петербурзі або до Champs Elysees в Парижі.

5. Умань
Поверніть до Леніна. Не поганий для широкої вулиці. Поворот відокремлюється від шумної дороги за допомогою паркану, хороших лавок, ліхтарів. У літньому періоді необхідно бути красивим.

6. Жнівень У Мінську вони знають, як приховати труби в тротуарні!

7. Про нас
Наш звичайне місце? Труба не досягає землі і всю воду з даху заливається на тротуар. На зиму льодові форми, в весняному бруді, не можна ходити. Все по всьому світу, зливні труби довели безпосередньо в каналізацію. У Росії вони приїдуть, що «ми холодно і це технічно неможливе». У Мінську довели, що все можливе.

8. У
У центрі є невеликий квартал зі Старим містом.

9. Навігація
- платна парковка.

10.
З ресторанами...

Мінськ краще, ніж Москва. Р

11.
Європейські пейзажі в заповіднику.

12.
Це все нове, але дуже добре.

13.00 р.
У Мінську всі дроти приховані підземелля! Навіть якщо тролейна лінія знаходиться на вулиці, дроти мінімальні.

Мінськ краще, ніж Москва. р.

14.
Вулиці зазвичай виглядають так. У Мінську можна побачити небо без веб-роликів! У Росії теж кажуть, що «це технічно неможливе, так як він дорогий, злий молес живий підземелля, і в цілому, кластери проводів на кожному полюсі красиві». Мінськ зробив це. Я заздрю тебе.

15.00 р.
(Вибачте мене, інтернет сповільнюється.)

16.00 р.
Шини. Знаменита Мінська плитка. Великий. Майже всі плити дуже добре укладають. Скрізь, і це добре.

990 р.

17.00 р.
Як зробити все акуратно, вони не знають, як це зробити в Москві. Що таке бордюр. Великий.

19.00 р.
Або на спідниці. Будь ласка, зверніть увагу, немає парканів! Дуже добре. З якоїсь причини на замовлення забору кожен шматок землі з нескінченними жовто-зеленими парканами.

20.
У деяких місцях збереглися цікаві радянські деталі. Я в поганій формі. Я сподіваюся, що всі ці багатства будуть відновлені і збережені.

21.
Дивись на чудові стовпи зліва!

22.
Нещодавно імператор Білорусі видав постанову про те, що на честь Нового року кожен повинен прикрасити в'їзди в магазини з сосновими гілками. І дійсно, все місто в цих соснових гілках.

23.
й У будь-якому випадку, коли ви шукаєте, є гілки! Ми зазвичай замовляємо покатати для кожного закладу. З гілками, це цікавіше.

24.
Площа Перемоги - і є гілки.

25. Мінськ має найбільшу кількість урнів у світі. Вони всюди. Часом велопарку додається в урнс. На жаль, все це зроблено під штрафом зйомки, тому він виглядає доречно.

26.
Є багато бомбових притулків в Мінську. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У дитячому садку забарвили бомбові притулки.

27.
У Мінську є прохолодні світлодіодні ліхтарі. Я не розумію, але мені сподобалося. Я бачив їх у Уляновську. На мій погляд, білоруські ліхтарі.

28.
Номер будинку – гігант. Самі дизайнерські знаки розсмоктуються, але вони добре видно з скрізь. Це перший раз, коли ви шукаєте будинок в місті. У Мінську є проблема з вулицями. Перейменувати вулиці тут часто і приступно. Це мес. Наприклад, наявність двох проспектів Машерова одночасно, площа Незалежності з вул. Леніна. Крім того, вулиці Московська та Могилівська розташовані в принципово різних частинах міста з станціями метро однакової назви, Софія Ковалевська провулок є перпендикулярно самому, є п'ять вулиць Шпорса, шість прокладок Орел (від третини до вісімки), вісім обходів, купа залізниць і один «Перший твердий провулок». Крім того, є унікальна вулиця з мозковою назвою «Секон Шост-лінія».

29.
Рол в дворі. Все правильно, принаймні деякі радості.

30.

31.
Вони кажуть мудрі лідери заборонили їх протягом багатьох років. У державних організаціях вона доходить до абсурдності, наприклад, в адміністративній будівлі художнього музею на вулиці Леніна є реставраційні майстер-класи, в яких необхідно підтримувати певну температуру і вологість. Але ось поганий удач: майстер-класи знаходяться в історичному пам'ятнику - типова безкаркасна структура пізніх 50-х, а тому kondyuks висить (симпатичний!) в коридорі 4-го поверху, тому влітку є температура + 50 і вологість 110%. «Історичний пам'ятник» навряд чи витримує таке зловживання надовго. ?

32.

33.
й Вони кажуть, що найдорожчий будинок в Мінську, квартири тут вартість від мільйонів доларів.

34.
Ще один розкішний будинок, він має два кондиціонери!

35.
І це найдорожча вулиця, вона називається - "Золоті".

36.00 Р
Офіційні та закриті агенції тут. Будинок коштує від двох мільйонів доларів. У всьому місті немає проводів на Golden Street, але є плитка.

37.
Новий житловий будинок будується на місці колишнього тюрма. Не поганий будинок за зовнішнім виглядом, хоча я не схожий на такі підпіллі.

38.
й Деякі готелі. Для Мінська, переносна архітектура. Чотири. У готелі Kempinski знаходиться дуже класна будівля готелю Kempinski. Місцеві стверджують, що вона охоплює деякі види зору. Я шукав проект -- дуже класний. Я зроблю, я збираю його.

39.00 р.
Вони будують багато. Повернувшись в Мінськ, багато людей, гордо розповіли мене, що вони не мають гостей з Центральної Азії. Вони думають це дуже добре і класно. Я не знаю, я думаю це.

40.
Мінськ Арена. Головний стадіон світового хокею. Зовні, страшні і без обличчя. Стадіон може бути краще.

41.
У Мінську є туалети. На жаль, вони не автоматичні і страшні. У нас є багато туалетів.

42.
Збір відпрацьованих відходів здійснюється в Мінську. Язики скажіть, що всі контейнери окремо зібрані сміття вночі кидають в один великий танк, тому все це пропанування.

43.
Я виглядав всередині: незважаючи на на накидку скептиків, сміття дійсно збирається окремо. Добре зроблено.

44.
й Ніцца зупиняється в центрі міста.

45.
Я не бачив жодної незаконної реклами. У нас є трохи на спідниці, але скляні зупинки не приклеюються як у нас. Є занадто багато правової реклами.

46.
Вхідний вхід.

549294

47.
Підсумок звичайний, як у всіх радянських містах. Вартість квитка 10 рублів.

48.
Я дізнався, що є вакансія "кокер сиропу"

49.00 р.
Нові станції в цілому пластикові. Але є деякі хороші. Зірка небо тут красива. Заборонено знімати в метро, тому я не покаже інші станції.

Мінськ краще, ніж Москва. Габаритний зображення

50.00 р.
На нових станціях є ліфти! Це дійсно класно. Москва не робить цього.

51.
й З деяких невідомих причин ліфти не призводять до вулиці, але до лобі станції. Далі, згідно з дизайнерами, відключена людина повинна піднятися на 3 рейси крутих сходів.

(З дозволу UglyDemoN я вставив коментар нижче:

Джерело: http://