З попередньої статті про банкомати, що викликали деякий інтерес, продовжуємо банківську тему. «Пластична картка» – загальна назва платіжної картки банку (BPC). Те, що в господарстві є надзвичайно корисним - оскільки він може бути ідеально використаний для вирівнювання доріжки, щоб вирізати відмінний медіатор для електричної гітари. Але, жарти біля, цікаві специфіки.
Тут буде 7 зображень і цікавий текст. Не ламайте його, я довершу його.
Карти.
Головний розподіл в СНД були картки платіжних систем Visa і MasterCard / Europay. Картка – це майно банку, який видав його та видається клієнту тільки за тривалість цієї картки. Якщо ви відмовляєте деякі нюанси, то карти діляться на два види - дебет і кредит. У Європі/США, якщо у вас є карта, як золото/Платинум, і т.д., то у вас є тверда кредитна ліміт, тому ви поважаєте людину – вони посміхаються більше і кожен розуміє, що ви багато позаду. Попри те, що справа до. У СНД будь-який студент відкриє Золоту картку безкоштовно, щоб вразити своїх друзів на вечірній напій пива і, таким чином, знищує всю Західну систему цінностей.
Картки можуть бути тільки з магнітною смугою, або з чіпом. Будь-який з чіпом право на врегулювання спорів. Якщо у вашій картці є чіп, а банкомат не має належного зчитувача, то ви маєте право. Навпаки банкомат прямо. В Україні не існує багато банкоматів / терміналів, які подають чіп-карти – наприклад, я особисто знаходжу його важко відкликати гроші – я повинен їх шукати. Коли ви намагаєтеся отримати в нестійкому пристрої, сума може бути заблокована. Я маю. За 30 днів. Неприємний.
Магнітна смуга на карті досить важко демагнетізувати. Місцеві платіжні картки більш схильні до цього (я розповім про них пізніше), але протягом декількох років я мав лише одну міжнародну платіжну картку, яка демагнетизація. Я особисто мав близько 15 000 з них, тому я думаю, що це не дуже багато.
Картки також використовуються в системах контролю доступу. Якщо банкомат знаходиться в лобі відділення банку - то в нічний час - ви можете дістатися (якщо це передбачено) - пропускаючи картку на пристрої при вході. Пристрій підходить для картки будь-якого банку (помітки на замітці - в залах гілок він теплий і затишний).
У банкоматах іншого банку не завжди можна побачити баланс на картці. В цілому - банкомати не ставляться до своїх клієнтів, але для інших - заробляти на (природно досить добре) комісії. Середня виплата банкомату (у разі підрахунку брудної комісії) склала близько 4-5 років у 2004-2007 рр. Перший звітний банкомат, встановлений в 2002 році, оплачується тільки в 2006 році. Звичайно, є непрямі заощадження - на розвантаженні касира, цілодобова робота знову ... але є також витрати на збір, обслуговування і т.д. Якщо ви намагаєте картку, яка вказана як вкрадена, вставляється в банкомат - він займе його без розмови. Якщо через POS-термінал - касира буде підсвічуватися - знімати картку. В той же час, ця інформація також буде виділена в обробному центрі - і оператор може викликати правоохоронні органи, щоб зберегти шахрайство на виході / відділення. Якщо касіра не захоче клопотання, що вона не помітила і давала картку клієнту, починаються багпапи.
469577
При подачі картки до банку необхідно знищити. Як подрібнювач. Нерідко подрібнювачі не трапляються, тому використовуються важкі ножиці. Пластиковий жорсткий, картки в кінці місяця можуть накопичуватися 400-600 штук - і потрібно різати так, щоб пошкодити магнітну смугу, номер картки і назву власника.
Додано до [mergetime]13954389[/mergetime]
Дивитися на карті. Має номер картки на ньому. 4 - Віза, 5 - MasterCard, 6 - Maestro і т.д. Першими шістьма цифрами є BIN банку. Довідкові книги. На карті є дата дії. Картка діє до останнього календарного дня місяця, зазначеного. Якщо ви отримали нову картку до закінчення терміну дії старого, старик все ще буде працювати, але коли ви робите першу операцію на новій картці, новий починає працювати. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Рік/два/п'ять. Залежно від максимального терміну, на який видаються картки.
Написи на карті можна просто наносити або віджимати (посольство). Чому я можу це зробити?
Імпринтер
Історичний пристрій. Перший з'явився в 40-х роках, але успішно працював у двох тисячах. Нехай вони все ще працюють. Келіч точки продажу / відділення банку викручується на відбитку, на якій ідентифікується інформація точки. У спеціальній ніші розміщується карта клієнтів, зверху - так звана «сліпа» - самокопіюча форма, ми розгортаємо зверху і отримуємо враження на бланках даних карт і виході. Розрахунок. Останнім часом карти (особливо низькорівневі) видаються з печаткою ідентифікаційної інформації, а не витисканням. Я люблю «старий стиль» більш суб’єктивно.
Центр обробки
Картки реєструються і обслуговується не в банках, але в обробних центрах. Комплексний організаційно-технічний інститут. Для того, щоб налаштувати свій власний CP. Малі банки - укласти договір про надання послуг в певний HC. Обробка, крім карток, також обслуговує всі пристрої для взаємодії з платіжними системами - банкоматами, POS терміналами та системами, програмними комплексами. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Теоретично, можливо, що поточний рахунок двох клієнтів в різних банках буде збігатися (по суті, шанс менший, так як є контрольні номери в номері рахунку, в розрахунку якого використовується банківський код, але контрольний показник може також збігатися.) – ми говоримо про те, що обидва ці банки можуть працювати з єдиною HC. Так – картка має власний технічний рахунок в ПК, який клієнт навіть не знає. Тому всі операції з карткою в ПК проходять через цей технічний рахунок. При зарахуванні коштів на картку банк повідомляє HC, що необхідно перенести кошти на такий і технічний рахунок. Таким чином, є подвійний облік – всередині банку та всередині ХК (або, вся платіжна система).
Банкомати
Банки, як правило, друк (виготовлення / тиснення) своїх карток. З ПК отримано інформацію про генеровані картки та PIN-коди - банк стягує свій блок - тиснення карт і кодів друку. Середня продуктивність 400 карток за годину. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Я маю. Моєю гумору.
Корисна колонія. Всі в'язниці оплачуються заробітними платами за роботу. Є багато грошей, але є багато грошей на весь час. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Лоти. Занадто багато. Друкований, приніс до питання. Голова колонії приймав першу картку, і він практично мав інсульт. Повідомляючи про те, як він виписав ці картки на свій розсуд. Я мав вийти з мішка і передрукувати всі карти.
Фрукти
У коментарях до попередньої статті була зацікавленість у шахрайстві та злому. Таким чином, незважаючи на особливі фільми та кредитори в Інтернеті, життя показало, що є насправді лише два варіанти перевизначення. В першу чергу потрібно працювати своїми руками, а в другому – з головою.
У першому випадку буде банальна бранча. Вакуумна машина - 900-1200 кілограмів - середня вага. Плюс, він, як правило, викручений до підлоги. Вистачить уяву. harpoon пробивається через екран вуличного відображення банкомату. Кабель. Вантажівка. Пробити За допомогою лебідки ми затягуємо банкомат на платформу вантажівки і ноги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або на авіаційному заводі – група висококваліфікованих кермів і шлюгерів шостої категорії відкриває заводний банкомат в магазині і знімає вміст без зайвого шуму. Наші люди божевільні.
У другому випадку ми говоримо про крадіжку персональних даних про картки. Інформація не зберігається в банках. Дуже фантастичний – вкрасти основу безпосередньо з ПК (звичайно, не віддалено, але з внутрішньої сторони) – але це відбувається. Нерідко все більше до землі і ми будемо говорити про лижників і накладок.
Антискіммери часто вішуються на банкоматних банках. Але візуальні лижники також можуть виглядати так. І побудувати скіммер в антискімері дуже просто. Він дуже тонкий. Його завдання полягає в тому, щоб підрахувати магнітну смугу в картці і записувати її в пам'ять (не часто) / передавати Wi-Fi (більше часто). Але магнітна смуга недостатньо. Мені потрібно PIN. Так це буде мініатюрна відеокамера (збудована в будь-якому місці) або шпигуна (в бінокулярах з вікна будинку навпаки).
Він також може бути клавіатурою. Але це важко. По собі накладка досить дорого - кілька тисяч євро може коштувати прийнятні моделі. Таким чином, якщо ви виявите накладку на клавіатурі - це краще, щоб бути пам'ятником і, без висвітлення, залишити, тому що є компанія студентів, які пити пиво на лавці або групою годуючих чоловіків в шкіряних шкірах - це тут з тієї причини, але для контролю ситуації - так, щоб ніхто не штампував цінним.
Око практично завжди визначає, що на банкоматі знаходиться патч – адже дуже важко підійти саме верхню панель банкомату – це тривожна робота, а завдання – швидко отримати набір даних і перейти в інший банкомат.
В цілому, завжди варто приступати від того, що скіммер в банкоматі знаходиться мініатюрна камера (технологія не стоїть на місці). Тому – виводити гроші в перевіреному банкоматі, зовнішній вигляд якого ви пам'ятаєте, закрийте клавіатуру з іншого боку / гаманця, коли ви вводите код – і шанс отримати боляче мінімальне.
Окремою темою є підроблені банкомати, але шанс знайти банкомати в полігоні є надзвичайно малий – так ця тема більш популярна для європейських країн. Це коли є банкомат на вулиці - ви приїжджаєте гроші - це попросить код шпильки, сума виведення, але в кінці він пише - щось з серії "похильність зв'язку" і ви спокійно йдете в інший банкомат. Ваші дані вже передані тим, хто його потребує.
Як зламати мережу / Інтернет, шанс недбалий. Незважаючи на те, що в одній мережі з банкоматом і надавшись шлуночком і маючи весь трафік – це займає багато роботи, щоб розшифрувати його, а потім потрібно вивчити всі протоколи обміну – тому що вам доведеться імітувати обмін між комп'ютером і банкоматом з цією конкретною картою. Після цього ви будете працювати в серйозній роботі під серйозним наглядом.
Додано до [mergetime]1395439191[/mergetime]
Що робити з даними та кодами PIN? Білий пластик. Це магнітна смуга на ній. Це клон. Ми йдемо на третій світ країни і відкликаємо гроші з картки через банкомат. Це проводиться організованими групами. Кожен отримує свою частку.
Окремо я зауважив власників карток (особливо старших), які записують (смачують) код PIN на картці. Я не скажу нічого про них, я просто скажеш. Висота циніки полягає в тому, щоб скинути неправильний код.
Впродовж двох років я мав можливість вводити локальну платіжну систему в банку. Ваш власний момент випуску, обробки, робочий банківський день, автономний облік, баланс, точки випуску та обслуговування. Спецобладнання. Але це ще одна історія.
Всі права.
Бонус – загальний у вузькому колі Bayan (але маловідомий загальному публіці) – PSD-template намалювати власний дизайн карток VISA.
Джерело: