Майбутнє. Ми не потребуємо премію Дарвіна.

Це ще швидко змінюється. Світ швидко перебуджує і позбавляючи, як реагувати на зміну реальності, що оточує вікторний розвиток в Україні та російські військовій інвазії Криму. І звичайно, важко будувати будь-які довгострокові прогнози, а також важко зрозуміти сутність того, що відбувається, через імплементацію імперії Гумілєва (у будь-якому випадку я вперше зустрів цей термін з Гумільовим).

Кілька цих речей очевидні:
1,1 км Україна вирушає з Росії назавжди, захопивши вічне відьма в асах російських правителів, названих «російським світом», «російським проектом» та «пан-словізмом». Навіть нереальна, але можлива окупація не змінить цей недолік. Не простягається процес трохи часу. Серед слов’ян, які ще готові співати з росіянами в їх ілюсорі «російський світ», ще білоруські. І я боїю це також справа. Всі інші слов’яни є кандидатами ЄС або ЄС.

2,2 км Ця «вишивання в осях» правителів РФ, на жаль, обрамлена Росією і росіянами. Крим був пасткою для Росії. Зараз кілька з п'яти держав (США, ЄС і Великобританії) очевидно буде розбирати Росію. Неймовірно, що активна військова дія, тому що «риси великі», і є цілим арсеналом іншої зброї. І навряд чи це операція почнеться прямо. Прийміть час. Після радянської навали Афганістану Реаган озвучив війну, викликав СРСР «Свято імперію» в 1983 році, здається. Через 8 років, і СРСР, держава безмірно сильніше, ніж поточна РФ, перестала існувати.
Причиною цього є непередбачуваність у міжнародній політиці є найгірший гріх. Особливо непередбачуваність з ядерним арсеналом, в той час як не є в ТОП три світові потужності. Не хочу, щоб ця дія виглядала як виклик найсильнішим силам світу (його може бути, що були «згодні угоди», які були плутані Майданом), але все було зроблено таким чином, що весь світ розуміли його як виклик. І цей вид «презентації» є першим не відповідаючи будь-яким чином, інакше вони не залишаються першими.
3. У У найближчому майбутньому Росія чекає на «королеву завісу», легку версію. Так само через почуття царя самозбереження і його оточення. Що передбачає поліпшення зброї приступної російської пропаганди. Не дійсно степид. На жаль, вітчизняна пропаганда досить успішна, через брак російської рефлексії та соціальної примітивності російського суспільства. Західне суспільство набагато складніше, тому пропаганда є набагато витонченіше і витончене, російський скребок не працює. Але буде багато російських ідіотів в Інтернеті. Незвісно, звісно, Росія може закрити себе у власній "Rusnet" або "Orthodox-Net", так як вона була в змозі зробити в DPRK. Коротко, Пелевінська РФ перетворюється в Фортинська РФ.

4. У Я не знаю. Ми ще на біфуркаційній точці. Може бути, це не так, можливо, це погано, можливо, це “без.” Багато залежить від себе. Але якщо ми не змогли написати премію Дарвіна.

JavaScript licenses API Веб-сайт